Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ohooooo gıcık ediolar adamı neyse ki yeni oyunum drift city var arabaları sevenlere tavsiyem çok eğlenceli bi oyun
  • bırak ya bu da berbat bişey olcak son dakkadan yapabildikleri kadar yapıyolar bunu ben bekleyemem
  • ama yeni birşey duydum eski bi wowcu arkadaşımda buna başlıcaktı onun eng çok ii email göndermiş sanırım gmlere.

bana dediği şu:

oyun mayıs içerinse açılacağı kesin ama gün olarak birşey belirtemiyoruz denmiş. Level up da sorun varmış bir tester kendisi bulmuş 20 30 dakkada son seviyelere yaklaşan bi levele ulaşabiliyomuş ve bu kişi gme bildirmiş sorunlar baya varmış yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

ama yeni birşey duydum eski bi wowcu arkadaşımda buna başlıcaktı onun eng çok ii email göndermiş sanırım gmlere.

bana dediği şu:

oyun mayıs içerinse açılacağı kesin ama gün olarak birşey belirtemiyoruz denmiş. Level up da sorun varmış bir tester kendisi bulmuş 20 30 dakkada son seviyelere yaklaşan bi levele ulaşabiliyomuş ve bu kişi gme bildirmiş sorunlar baya varmış yani.

vaybe 20 30 dk son seviyelere gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

ama yeni birşey duydum eski bi wowcu arkadaşımda buna başlıcaktı onun eng çok ii email göndermiş sanırım gmlere.

bana dediği şu:

Mayısa ben razıyım, yaz gelmeden biraz başlamak lazım.Sonra yazın zaten sürekli bu oyunu oynarım.Oyundan zevk almak için yüksek lv olmak gerekiyor.Zaten okul yakında kapanır.Son yazılılar geçsin rahatlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 30 Nisan 2008; 15:38:48 >
  • ne zaman çıkıyor beyler oyun her kez bir tarih yazıyor anlamış değilim ??
  • Yuh yani.Gene kala kala Cabala kaldık iyimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Yuh yani.Gene kala kala Cabala kaldık iyimi.

hakketen usta sende kurtulamadın cabaldan
  • rohana ne oldu peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

rohana ne oldu peki

rohanda kapalı mayıs 15 felan diye konuşuyorlar orjinal forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 30 Nisan 2008; 19:04:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xleonhart

quote:

rohana ne oldu peki

onu da oyuncular konusuyor, hiç bir acıklama yok
    yanı duyuru olmayınca 15 mayıs oluyor en iyi ihtimal die sanırım oyle diyorlar..
    iki oyun icinde tarih yok .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dilber Dudağı

quote:

quote:

rohana ne oldu peki

onu da oyuncular konusuyor, hiç bir acıklama yok
    yanı duyuru olmayınca 15 mayıs oluyor en iyi ihtimal die sanırım oyle diyorlar..
    iki oyun icinde tarih yok .

15 mayıs benim doğum günüm :)
  • yeni bir oyun yakaladım bi deneyin fena değil oyunun adı Sword of new world. sitesi : http://swordofthenewworld.gamersfirst.com/index.php grafikler mükemmel derecede güzel oynanabilirlikte kolay bi deneyin derim ben denedim memnun kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: csimsek

yeni bir oyun yakaladım bi deneyin fena değil oyunun adı Sword of new world. sitesi : http://swordofthenewworld.gamersfirst.com/index.php grafikler mükemmel derecede güzel oynanabilirlikte kolay bi deneyin derim ben denedim memnun kaldım

pfff
  • bende requiem ile rohanı beklemekten bir sürü oyun denedim last chaos ve dungeun runnersi beğendim last chaos lineage 2 ye benziyor dungeunsa wowa benziyor diyebiliriz oyunsuz kalan arkadaşlar tavsiye edebilirm clientlerin boyutu ortalama 520mb
  • ozgunes kardeş bişeymi oldu bi sıkıntınmı var? ben sadece beklemek istemeyen anlayışlı arkadaşlara başka bir oyun öneriyim dedim de sen onlardan deilsin anlaşılan ,hava sesleri çıkarmada sıkıntını yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: csimsek

ozgunes kardeş bişeymi oldu bi sıkıntınmı var? ben sadece beklemek istemeyen anlayışlı arkadaşlara başka bir oyun öneriyim dedim de sen onlardan deilsin anlaşılan ,hava sesleri çıkarmada sıkıntını yaz

yok oyun sıkıcıda o yuzden yazdım oynadım ben o oyunu kasmaktan baska bir sey yok pvpside o kadar zevkli değil
  • ok saol bende beğenmez oldum biraz aksiyondan uzak bir oyun gibi
  • quote:

quote:

rohana ne oldu peki

• videoyu izledim çok kanlı bişey :D korkutucu değil ama 8 yaşındaki birine izletseniz videoyu gece altına kaçırır
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.