Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun videosunu ilk izlediğimde ne biçim oyun kusarım dedim ama yapıcmcı gravity olunca ve videonun devamını izleyince çok hoş geldi bana kesin oynayacağım gravitynin yaptığı efsane oyun ragnarok u hala oynuyorum pv serverlarda
  • qercekten Requiem Oyun ıcınde Farklı bir hava yaratıyor. bunu WoW oynayanlar daha ıyı bılır Requiem ıc yapısı wow u cok anımsatıyor. gelsede artık baslasak :) normal olarak 3 gun sonra OB nın baslaması lazım. ama iste erteleme olayını bize gene yasatmazlar umarım. ilk ertelemeyi normal karsıladım. cunku Firma yaptıkları acıklamada oyunu hatasız tum acıkların bugların kapatılmıs olarak sürmek istedıklerınden dolayı ertelediklerini vurguladılar onumuze oyunu en iyi sekilde sunmayı hedefliyolar inş. ole olur. bu kdr uzamasının sebebıde Cb de cok bug olmasıydı. inş. bu acıklar kapatılmıstır. sorunlar halledilip 28 sınde baslatırlar. eger ki bitmezse olacak seyi hepımız biliyoruz. qene uzayacak

• bu ne ya gülmekten yarıldım o ses ne
  • ii mis
  • bu ne yaa öldüm gülmekten güya korku temalı oyun

• ewt korku temalı oyun ama sesler oyun dısı katılmıs. ve bilerek hazırlanmıs cok acık belli.
  • hadi herkes requime oo oo oo
    hadi eller havaaya hehehehee
  • oyun yarın cıkıyor mu ?
  • Bi açılamadı gitti şu requeim ne zaman açılck??
  • Ayın 28 i oldu daha yokmu haber...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezyumx

Ayın 28 i oldu daha yokmu haber...

usta dur hele daha 28i başlayalı yarım saat oldu sabah olsun bi haber alırız elbet
  • 2 kere siteden çektim client i 2sindede crc hatası veriyor
  • Valla beyler bu oyun 28 inde açılıcaksa ben ilk rohan oynarım sanırım :D

http://www.youtube.com/watch?v=liUYXr_MvGM bu videoyu izlemeden uyuma :D 20snylik
  • Bu aksamki yenilgi cok rahatsiz etti seni sanirsam , ben simdi buraya bi link koyarim sen aglarsin bende ceza alirim anladin sen

7 sayfayida okudum ama oyun hakkinda oyle pekte detaya giren yok sanirsam oyun 2. kez ob icin ertelendi

Oyunu yeteri kadar uzun oynayan bi arkadas , bu oyunu oynamalisiniz cunku .... gibi bi cevap verirse sevinirim , simdiden tesekkurler
  • Konu dışı aptalca linkler atmayın kardeşim 7 sayfa boyunca ne zaman açılcak ne olcak muhabbeti var... Altında küfürler dolu olan bi sayfaya youtube gibi türkiyeyi düşünmeyen iç savaş çıkmasını destekleyen bi sayfaya sadece küçük bi spor olayı yüzünden yönlendiriosun ve altında biri gs lilere küfredio onun üstünde gsliler küfredio en üstünde de ilk küfredene ben küfrediorum... Ülkede bu kadar dert varken bi de bu spor olaylarından bölünelim, başka bölünecek şey varsa onları da önümüze sürsün amerikalı p..ler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

Valla beyler bu oyun 28 inde açılıcaksa ben ilk rohan oynarım sanırım :D

http://www.youtube.com/**** bu videoyu izlemeden uyuma :D 20snylik

Golü atan Nonda olunca biraz fazla canın yandı galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

Konu dışı aptalca linkler atmayın kardeşim 7 sayfa boyunca ne zaman açılcak ne olcak muhabbeti var... Altında küfürler dolu olan bi sayfaya youtube gibi türkiyeyi düşünmeyen iç savaş çıkmasını destekleyen bi sayfaya sadece küçük bi spor olayı yüzünden yönlendiriosun ve altında biri gs lilere küfredio onun üstünde gsliler küfredio en üstünde de ilk küfredene ben küfrediorum... Ülkede bu kadar dert varken bi de bu spor olaylarından bölünelim, başka bölünecek şey varsa onları da önümüze sürsün amerikalı p..ler...

Çok güzel yazmışsın kardeşim. Bu sözlerine bende katılıyorum. Futbola sadece bir spor olayı olarak bakmak gerek. Eğlenmek için izlemek ve takım tutmak. Yoksa işi holiganlı taşıyıp abartmak ve birbirimize zarar vermek akıllı insanların yapacağı şey değil...

• Galatasaraylıyım ne olursa olsun Fenerbahçe bir TÜRK takımıdır... Bir karşılaşma yaşadılar ve bitti. Medya ve dış etkenler bu olayı savaşa dönüştürdü. Bunu aşmak bizim elimizde. Rohan oynayanlarla Requiem oynayanlar savaşmıyorsa. Bilgisayar satanla simit satan birbirine vurmuyorsa sporda da savaş olmamalı. Herşey ortadayken Amerikanın isteğini bilmeden de olsa yapmayalım. TÜRK TÜRK' ü sevsin. TÜRK herkesi sevsin... (Hepsi Olmasa da Bazı TÜRK' ü Bölmek İsteyen Amerikalılar Hariç)
    "TÜRK" Bırakın ülkeyi bu dört harfi bile böldürmeyeceğiz...

Requiem' de herkese başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 28 Nisan 2008; 12:09:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

2 kere siteden çektim client i 2sindede crc hatası veriyor

evt napcam sitedeli rar bozuk nerden indircem bşka?
  • sende sorun vardır arkadasım
    siteden indiriyor herkes bozuk olacagını sanmam
    o crc hatasının neden kaynaklandıgını bılmıyorum ama
    googleden bı aratmanı tavsiye ederim orda diyorlardır
    söle söle yap felan diye
    yardımcı olamadım sanırım ama .
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.