Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum neden bukadar kızdıgımı anlatayım sana.

oyunun cb keyleri bitince ben direk gm ile konuştum ne zaman acılacak felan dedim. oda bana (eger yanlış hatırlamıyorsam) mart 22 cb bitecek en kısa zamanda ob acılacak demişti..

sonra ben biraz üsteledim nerden key bulabilirim felan gibisinden bu şekilde konuşma trafigi baya sürdü. Bana son olarka 17 nisanda ob acılacak ve artık key ihtiyacın olmayacak dedi. bende tşk ettim. 3 gün önce bana bir mail geldi gm den. CB key verdi bana ama başka bişi sölememiş sadece cb key wermiş thanks for contac felan gibi şeyler yazıyordu.

werdigi cb keyi sitede aktifleştirmeye çalıştım kabul etmedi halada kabul etmiyor. "Be aptal adam" "(GM)" madem cb key istemiycek neden bana gönderiyorsun hadi istiyor diyelim neden key yanlış diyor. Yine sordum ona neden calışmıyor werdigin key diye. Kaçamak cwplar weriyor yok işte oyun test aşamasında en kısa zamanda sorunsuz sekilde hizmet werecek felan diye...

ya zaten yazdıgım yazıları ing bilen bir arkadaşım var o yazıyor o okuyordu. Şu an o arkadaşım yok olsa bir mail daha göndericem..

• Oyunun ob sinin bugün açılacağına dair bir yazı yoktu hiç bir yerde sadece bugün cb bitiyor denildi. Firmanın bir suçu yok...
  • Oyunun CB'si sonunda bitti. BU aradan istifade herkeste dinlenmeye çekilmeye başladı birileri hariç. Gravity'deki gelişitirici arkadaşlar.

CB beta süresince oyun mekaniğinde ve görünümünde saptanan hata, dengesizliklerin düzeltilmesi ve OB'ye kullanıcıların sorunsuz bir şekilde başlangıç yapması için Gravity'in bir süre yoğun bir şekilde daha çalışması grekecek gibi. Zira oyucular ve geliştiriciler dahil herkes CB sırsasında oldukça yoruldu. Zira bir çok eksiklik ve aksaklıkların bulunduğu bir oyunda uzun sayılabilecek bir süre bulunmak göründüğü kadar kolay değil.

Bizim guildimiz bu süre boyunca 50 Lvl Commander'ına ve 50 Lvl Berserker'ına kavuştu ve bende oyundan ayrılmadan önce üzerime 40 Lvl Gordium setimi çekmiştim. İçinde bulunduğumuz durumu inceleyecek olur isek;

1. OB'nin çıkış tarihi henüz belirtilmemiş ve kesinlik kazanmamıştır.
    2. Ob'nin farklı client mı olacağı yoksa CB client'ı üzerine patch ile geleceği -Cb updater'ı pekde güvenilir olmasada- henüz belli değil.
    3. Char'ların Silinip Silinmeyeceği konusunda bir açıklık yok!!!!

• nasıl yani charların silinip silinmemesi hakkında bir açıklık yok? böyle bişi olamaz herkes silinicek diye charlarını bıraktı olmaz ya böyle saçma şey...
  • peki bişi sorcam sizce bu oyun çok kota yer mi??
  • oyun ne zman acılır _?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

nasıl yani charların silinip silinmemesi hakkında bir açıklık yok? böyle bişi olamaz herkes silinicek diye charlarını bıraktı olmaz ya böyle saçma şey...

rofl

Şöyle charlar silinebilir de silinmeyebilirde, Community Manager'lardan da laf alamıyoruz. Kesin çıkıp karakterleriniz %100 silinecek diye duyuru yapanda olmadı henüz. Evet herkes charlarını bıraktı belki bırakmayanları ödüllendirelim diye düşünüyroda olabilirler. :)

Gerçi silinse de silinmesde sorun olmaz bence :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihdeniz

quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

nasıl yani charların silinip silinmemesi hakkında bir açıklık yok? böyle bişi olamaz herkes silinicek diye charlarını bıraktı olmaz ya böyle saçma şey...

rofl

Şöyle charlar silinebilir de silinmeyebilirde, Community Manager'lardan da laf alamıyoruz. Kesin çıkıp karakterleriniz %100 silinecek diye duyuru yapanda olmadı henüz. Evet herkes charlarını bıraktı belki bırakmayanları ödüllendirelim diye düşünüyroda olabilirler. :)

Gerçi silinse de silinmesde sorun olmaz bence :)

tmm da herkesin senin gibi yüksek lvl charı yokki kendini benim yerime koy...

• Kayıtlı Accountunuz hariç ıcındekı mevcut charlarınız itemleriniz esyalarınız paranız vs hersey silincek.
  • OB ye geçiti mi oynayan var mı daha indirip acc almadım ama dur bakalım yorumları görelim
  • Daha geçmedi bekle bekle sinir oluyorum oyuna yeni bi kan lazım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezyumx -- 19 Nisan 2008; 18:32:53 >
  • geçsin bende gelcem oyuna
  • Oyunda rogue ' a hayran kaldım şahsen hiçbir oyunda bu çeşit rogue görmemiştim.Diğer oyunlarda roguelar dagger kullandığı için görünüş itibariyle hiç sevmezdim + olarak comboları çok iyi gözüküyor.Genel olarak rogue sevmem ama sanırım rogue char açacağım.
  • off ob ye geçsin artık şu oyun ya ertele ertele nereye kadar oyundan şüphelenmeye başlıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wingo119

off ob ye geçsin artık şu oyun ya ertele ertele nereye kadar oyundan şüphelenmeye başlıyorum...

2. bir 2moons vakası olmasın o bana yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

off ob ye geçsin artık şu oyun ya ertele ertele nereye kadar oyundan şüphelenmeye başlıyorum...

neden öyle dedin kievet 2moons için de epey beklmiştik ama beklediğimize deymişti buda öyle olur heralde 2moonsta hiçbir pürüz yok
  • Bence deymemisti bir suru bug hack vb vardi ve hala var.
  • quote:

quote:

quote:

neden öyle dedin kievet 2moons için de epey beklmiştik ama beklediğimize deymişti buda öyle olur heralde 2moonsta hiçbir pürüz yok

>Zılaps ! 2moons'ta hiç bir pürüz yok mu ? O kadar çok bug vardı ki open betaya geçtiğinde . O kadar beklediğime pişman olmuştum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinblade -- 20 Nisan 2008; 17:33:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Twinblade

quote:

quote:

quote:

>Zılaps ! 2moons'ta hiç bir pürüz yok mu ? O kadar çok bug vardı ki open betaya geçtiğinde . O kadar beklediğime pişman olmuştum .

sana şöyle söyliyim hangi oyun obye geçtiği anda bug olmaz bi düşün bakalım 2moons a şimdi gir de bi bak bakalım 1hafta içinde ne kadar bug a rastlayacsaksın bunu çok rahat söyleyebiliyorum çünkü ben 2moons u obye geçtiği andan beri oynuyorum ve takip ediyorum evet şu doğru ob ye ilk geçtiği an çok bug vardı ama şimdi gir bi bak ne kadar bug var sende demişsin zaten yukarda belirttim ilk obye geçtiğinde çok bug vardı diye... oyuna girip bakarsan eminim bana pm atıp özür dileyeceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 20 Nisan 2008; 17:43:48 >

• Orjinalden alıntı: wingo119

Orjinalden alıntı: Twinblade

sana şöyle söyliyim hangi oyun obye geçtiği anda bug olmaz bi düşün bakalım 2moons a şimdi gir de bi bak bakalım 1hafta içinde ne kadar bug a rastlayacsaksın bunu çok rahat söyleyebiliyorum çünkü ben 2moons u obye geçtiği andan beri oynuyorum ve takip ediyorum evet şu doğru ob ye ilk geçtiği an çok bug vardı ama şimdi gir bi bak ne kadar bug var sen bile yukarda demişsin ilk ob ye geçtiğinde o kadar çok bug vardı ki... diye şimdi girip bakarsan eminim ki bana pm atıp özür dileyteceksin ben kör olmadıgıma göre aylrdır hiç bug a rastlamadım hala da bug yok

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.