Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ondan değil ben daha torrent dosyasını çekemedim ki torrente asılayım

direk dosya yok hatası alıyorum neyse bidaha deneyelim

ok dir halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 14 Mayıs 2008; 12:18:20 >

• 2048 de torrent yerlerde benim. torrent kullananlar kaçla alıyosunuz dosyayı?
  • 1024'le 50-60'la filan geliyor. Çok fena değil yani.
  • 2048 de 5kb ile iniyor, komik diil mi bu?
  • GAmershell ve fileshark linkleride mevcut ama devam etme sorunları ve bolerek indirme sorunları mevcut.En iyisi torrent bence.Ayrıyetten 30dk-1saat gectikten sonra sıralamalarda ustte oldugunuzdan hızınız artıyor.BEnde hep oyle oluyordu yani.BEn gece inirmeyi dusunuyorum zaten saat farkından 16 mayıs sabahına 3-4 sularında anca acılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 14 Mayıs 2008; 17:02:42 >
  • Haklısın geceye bırakmak mantıklı.
  • Ben gece bırakmıstım gece 12 de sabah 7 de baktım %41 olmuş =) şimdi devam ettiriyorum 15kb ile çekiyor.. %42 :P ama şimdi durduruyorum bu gece devam ettircem =)
  • Ben evden çıkmadan bırakmıştım %25 te kalmış

Mecburen gece olunca açık bırakıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Belki sitesinden?Oynamayı istedigin oyunun sitesinimi bilmiyorsun?Gercekten abes oldu.Bende koyucaktım unutmusum belki senin gibi usengecler cıkar diye

Siteyide yazayım belki uye olmak istersin

www.playrequiem.com

ftp://38.136.124.7/RQclient/full/RequiemOpenBeta.zip

al normalde bunu gormen icn login olman lazım istersen once bi siteye kayıt ol sonra koca bir linki var sag tarafta orada gorursun umarım

arkadaşım saol sitesine üye oldum torrent den indiriyorum oyunu ama tek pc 4096 olamsına rağmen 20 ile çekio anlamış deilim
    yardımların için saol

• Sabırrrrrrrrr

10 kb download 20 kb upload.. Vallahi indirmekten çok upload ettim be.. Yok mu tracker falan bulan ? Okadar araştırdım hiçbiyerde yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZeratuL_

quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

Bende şimdi indircem ama kotalıyım (4gb) ve şuanda kota 7gb olmuş acaba bu oyunu da indirsem mi? herkes her 1 gb da 10ytl fazla geliyor demiş ama ben geçen ay 10gb mı ne yapmıştım 50ytl gelmişti ne acaba ne kadar geçersem geçeyim en fazla 50ytl mi vercem bu konuda bi bilgisi olan varsa yazabilir mi ona göre indircem de

kotalılarda üst fatura limiti 62 küsür ytl dir ne kadar indirisen indir 62 ytlden fazla fatura gelmez

yanlış bilgi vermeyin lütfen.

not: böyle bir olay varsada ben bnilmiyorum doğrusunu 444 0 375 ten öğrenin.
  • http://www.gamershell.com/download_25850.shtml

buyrun burdan yakın gayet hızlı
  • gamershell devam etme desteği sağlamıyo sakata gelicem diye bi his var içimde en iyisi orj. linkten indirmek
  • %96 bitti bitecek son 25 dakika
  • Ahhhh kahretsin dayanamıyorum..... Bende geliyorum.... Çok çekici tavladı beni biraz olsun takılıcam...
  • 1 günlük bekleyişin ardından 2 gblik hezimet

rar hata veriyor
  • off off kotu oluyor bea olede bende basladım bide gamershell baska isimle indiriyor ismi degistiripte yaptım ama bakalım ne gelicek
  • bendede rar hata verdi tekrar indirmeye çalısıyorum çok kullanıcı var diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

Orjinalden alıntı: _ZeratuL_

quote:

Orjinalden alıntı: osman4142

Bende şimdi indircem ama kotalıyım (4gb) ve şuanda kota 7gb olmuş acaba bu oyunu da indirsem mi? herkes her 1 gb da 10ytl fazla geliyor demiş ama ben geçen ay 10gb mı ne yapmıştım 50ytl gelmişti ne acaba ne kadar geçersem geçeyim en fazla 50ytl mi vercem bu konuda bi bilgisi olan varsa yazabilir mi ona göre indircem de

kotalılarda üst fatura limiti 62 küsür ytl dir ne kadar indirisen indir 62 ytlden fazla fatura gelmez

yanlış bilgi vermeyin lütfen.

not: böyle bir olay varsada ben bnilmiyorum doğrusunu 444 0 375 ten öğrenin.

**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
    http://ttnet.net.tr/83.aspx
    eğer yanlış bilgiden kastın 61,25 ytl demedimse doğrudur işte üstte doğrusu var sende birine yanlış bigi veriyorsun demeden önce biraz araştır istersen

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.