Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Gamershellden gece programsız indirdim hic dusmemesine ve hata vermemesine(verse zaten geri donusu yok) geldiginde 1.78gb olarak geldi ve acamadım zip i bitmezse zaten dosyayı koymuyor indirdigin yere rahatlıkla bittigi halde acamadım simdi fileshack ten cekiyorum aresin dedigi gibi tek parcayla oldugundan downloadı durdurma olayı olmuyor.Bunuda goz onunde bulundurun.Gamershell kaliteli ama orası patchler ve diger dosyaları paylasmak icn kuruldu buyuk dosyalarda biraz sorun oluyor devam edememesi ve dosyaları bolememesinden dolayı...

Not : Mmositede fos çıktı open beta şeklinde gözüküyor ama bana 1.99 gblık eski cb clientini yutturmaya çalışıyor.Tek güzel yani durduktna sonra devam edilebilmesi.. FileFront deneyeceğim bakalım olucakmı..

Senin eski msjına cevap vermistim ama sende o anda degistirmisin tamda solemistim suan upload ediyor olabilirler degisir yakında ama suanda eski client var fakat ismi oepn beta fileshack dene aresin dedigi gibi tek parcadan indirirsen sorun olmuyor suan %50 ye yaklastım 3 saat filan kaldı bitmesine aksam 11 den sonra haber veririm durumu sonrada patch e bırakıp sabah girerim insallah

• ilk verilen linkden 15kb ile indirdim =) Rar'dan çıkartırken hata veriyor =) yeni uploadı bekliyoruz :P
  • millete eziyet etme konusunda acclaim i geçtiler 2moons unda ilk açıldığı gün böyle izdiham vardı en iyisi mmositeyi beklemek başka hiçbir siteden hayıryok
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Aragon

ilk verilen linkden 15kb ile indirdim =) Rar'dan çıkartırken hata veriyor =) yeni uploadı bekliyoruz :P

Yeni, uploadı bekliyoruz derken?Burada verilene degilde once oyunun sitesine girip bi baksanda hızlı olan linki kendin bulup indirsen adamlar zaten 5-6 link vermisler orada sadece forumda gecerli degil bunlar adamlar direk download bolumune alt alta dizmisler butun uploadlananları.İnsan beklemez ya bi arastırır 15kb le kac gunde iner o zaten 100kb civarıyla 6.5 saatte iniyor zaten link verileli 3 gunu gecmedi.Ben yarısından sonra o seviyeye dusse bile yenisine baslarım sıfırdan baslatıp 50 ile indirsem bile o sureden daha az surede biterdi.En saglamı en uygunu torrent ama 2 katı leecher var ve sıralamada yukselmek cok zor en asagı 2 saatte anca hızlı bir sekilde download yapılır ama ben suan filesack ten indiriyorum 100 ile bakalım bozuk cıkarsa bizde biseyler dusunucez...

• Ufak bir tiyo devam etmiyen bazı sitelerde kapanma durma durumunda(ki filesack desteklemiyor devam etmeyi) devam etmezse, yeniden indirmeye calıstıgınızda olusturulan linki alıp eski indirdiginiz durdurulan downloadın URL bolumune yazarsanız devam etme olasılıgı var benim yukardaki yazıyı sert yazmamdanmıdır nedir gonderdigim an dondu ve bu yontemle devam ettiriyorum simdi artık zip ten cıkarkende hata vermezse sorun yok.Bu yontemle devam edebilirsiniz onerim filesack suanda hatta arkada acık tutun download olusturma sayfasını dondugunda basıp yeni olusturulan linki alıp kopyalayın devam edicektir.

Not:Free download manager kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 15 Mayıs 2008; 14:53:14 >
  • söylediğin yöntem doğru ama veri kayıplarına yol açabiliyor birkaçkere başıma geldi sıkıştırılmış dosyalarda çok oluyor inş sağlam bir şekilde indirisin
  • Onu bende biliyorum oyle olmasa bile sadece dondurup yeniden baslatmak bile cogunlukla veri kaybına yol acıyor o yuzden hic dondurmadan indiririm genellikle geceleri ama bu yonten heryerde kullanılabilir zaten cogu oyun ana sitesinde setup dosyası olarak veriyor mmosite ve bazı siteler reklam koymak icn zip/rar yontemiyle sunuyor dosyaları.Bu olay mecburiyetten devam etmesi gerekenler icn bir yol kendinden durmussa destek saglamıyorsa ve baya ilerlemisse sanısımızı denememiz lazım ve bende bilmiyenlerle paylastım...
  • offical sitesindeki ftp linki çalışmakta son sürat indiriyorum kısmetse akşama bitecek patch uzun sürse yarın oyundayım
  • O kafasına gore calısıyor ya ben bazen indirebiliyorum direk ama bazende bana sifre soruyor ne denediysem olmadı alternatiflere donup yavas olan hatalı olanları filan eliyerek forumları okuyarak bakıyorum 2 saat kaldı bakalım ne olucak gece 11 de dedigim gibi haber veririm indiginde evde olmayacagımdan sizde(indirmeyenler) geceden bırakırsınız sabaha iner patch yapar girersiniz...
  • rohanın açılcağı yok bn burdayım
  • bende gamershellden indiriyorum şu an % 70 bi hata çıkmadı inşallah böyle dwm eder forumda bazıları % 88 de takılıo demiş inşallah bize denk gelmez
  • Offical sitesinden çektim. Rarı açınca crc bozuk hatası veriyor. Ah ulan ah kızmamak elde değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogii

bende gamershellden indiriyorum şu an % 70 bi hata çıkmadı inşallah böyle dwm eder forumda bazıları % 88 de takılıo demiş inşallah bize denk gelmez

Aynen birde şunun farkına vardım.. Benim indirdiğim serverlar sürekli %100 e dayanan serverlerlardı.En son Usa serverini seçtim ki bu server genelde boş olur, herhangi bir takılma yada yavaş hız söz konusu olmadı gamersherllde..
  • oyunun cıkması bir sorun indirmesi bir sorun ne bu cektigimiz Allah aşkına. Birleri sorunsuz bir link wersede hepimiz rahatlasak ki öle bir link yok galiba :D gamershellden indirdim flash get kullanıyorum %99 da hata werdi kafayı yedim.

Bu arada oyundaki karakterler hakkında bilgi istemiştim bir arkadaşım forum sitelerinde bulabilirsin demişti. Ama bulamadım hic bir yerde. Arkadaşlar yokmu karaterler hakkında iyi bilgi veren ve türkce olan bir site! varsa sölerseniz cok memnun olurum. İlerde keşke demek istemiyorum bütüm karaterleri tanımak istiyorum.yine yine sölüyorum ben rogue düşünüyorum fakat rogue tam olarak nedir ne degildir bilmiyorum... ( bu oyundaki rogue farklı olmalı diye düşünüyorum )
  • ahanda indirdim hadi hayırlısı patch yapalım bakalım

quote:

oyunun cıkması bir sorun indirmesi bir sorun ne bu cektigimiz Allah aşkına. Birleri sorunsuz bir link wersede hepimiz rahatlasak ki öle bir link yok galiba :D gamershellden indirdim flash get kullanıyorum %99 da hata werdi kafayı yedim.

Bu arada oyundaki karakterler hakkında bilgi istemiştim bir arkadaşım forum sitelerinde bulabilirsin demişti. Ama bulamadım hic bir yerde. Arkadaşlar yokmu karaterler hakkında iyi bilgi veren ve türkce olan bir site! varsa sölerseniz cok memnun olurum. İlerde keşke demek istemiyorum bütüm karaterleri tanımak istiyorum.yine yine sölüyorum ben rogue düşünüyorum fakat rogue tam olarak nedir ne degildir bilmiyorum... ( bu oyundaki rogue farklı olmalı diye düşünüyorum

flashget kulanma internet download manager çok güzel bende sorunsuz hç hata vermedi hem flashgetten daha hızlı çekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogii -- 15 Mayıs 2008; 18:17:01 >

• Dün aceleden siteleri denemeden direk orjinal sitenin ftp linkinden indirmeye başlatmıştım, 20kb ile falan indiriyodu Şimdi baktım gamershellden tam hız iniyo, ben de öncekini %88de iptal edip gamershell'den indirmeye başladım.1:30 saatte iniyor oyun.(İptal etmesem daha 3:30 saati vardı, %12 inmesi 3:30 saat sürüyo ftp'den ama gamershall ful hız verdiğinden oyunun tamamı 1:30 saatte iniyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endless_nightmare -- 15 Mayıs 2008; 18:14:06 >
  • Ben sapasağlam dosyayı indirdim ama güncelleme olmuyor .oyuna girebilen varmı.
  • bunun updatesi çok sorun çıkartıyomuş % 16 da takılıyomuş herkesin 00000031.rtp dosyası hata veriomuş baya bekledim ama % 0 ilerlemedi birisi rapid linklerini koymuş onlardan çekiom olucak inşallah
    quote:

Ben sapasağlam dosyayı indirdim ama güncelleme olmuyor .oyuna girebilen varmı

oyun bu gece açılcak aliba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogii -- 15 Mayıs 2008; 18:38:02 >
  • dogi o patch linklerini paylaşırmısın burdan
  • oku
    http://www.playrequiem.com/forum/forums/thread-view.asp?tid=2473&start=1

aşağıda linkler var ama girmio nedense bi rapidden indirebiliyom
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.