Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mrt522

bncede hunterx olursa ii olur sürekli burda hem bazıları gibi ilgilenirim diyipte kaçmıyo sürekli buralarda

Yok ben kafadan kactım buseferOyunla ilgili burada oyun icnde bilgi paylasırım ama guild sorumlulugu ayrı bisey arkadaslar.Birisini alırsın birisini almassın adın cıkar vasıflı eleman almıyoruz ama kendini gelistiren biseyler katan oyuncular lazım.hep birisinin sırtından gecinen beni kas beni kas diyen adamlardan olmaz.(Suan burada var demiyorum ama hepimiz biliyoruz cok turediler)Cogu kisi aksam saatlerinde toplanıcagından benim o saatlerde bulunup biseyler duzenlemem zor evde olmadıgımdan o yuzden pek ilgilenemem ama onerinizden onur duydum tesekkurler.Dedigim gibi @melihdeniz deniz arkadasımız var yabancılarla takılmazsa size onculuk edebilir forumdakileri toparlıyabilir.UZun zamandır yazı yazmıyor ama acılınca gelir buraya konuyuda duzene sokar...

• 32ve 33 uncu patchler ufakta diger 31 335mb gibi bisey onu rapid le ugrasmadan benim en cok sevdigim upload sitesindende indirebilirsiniz ne bekleme var ne reset atma geregi istediginiz kadar indirin arka arkaya.Bi guzellik yapmıslar 2 ye bolmusler ve %100 hızla geliyor.

31.rtp icn
    http://www.fast-load.net/index.php?pid=865e8dc542a2c757e451b7cde964d636 part 1

http://www.fast-load.net/index.php?pid=4b2afe7389af055f6c6076ccc6a06459 part2

32-33.rtp icin

http://www.speedyshare.com/784172949.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 15 Mayıs 2008; 23:31:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Oncelikle cok tessekur ederim beni onerdigin icn.Ben artık oyle fazla oyun deneyip uzun sure takılamıyorum o yuzden pek liderlik yapıp hep oyunda bulunup ilgilenemeyebilirim.Oyunla ilgilenen cb de yuksek lvl olmus bir arkadas var o herkesi bi arada toplayıp gerekli yardımları yapabilir ama bıktıran kisiler olucaktır kesin okumadan sorular soran filan oyunda bası cok agrır insanın o yuzden once buraya guzel bir rehber lazım sonrada guilde adam secimleri icn bazı kriterler lazım.Hee herkesi toplarız bir arada olalım derseniz zaten lider vasıflı birine ihtiyac yok herhangi bir yuksek lvl cıkmıs parasını biriktirmis birisi acıp o toplayabilir herkesi...

Guzel bir link isteyenler benimki hic dusmeden bitti ve 1 kere kapanmasına ragmen hatasız acıldı yuklendi.Filesack tan indirip baglantı kesildiginde yukarda anlattıgım yontemle devam ettirebilirler son saatiniz indirip oynarım diyosanız hemen baslamanız gerekli oyun 4-5 sularında acılıcak sanırım.onlarda aksam 7 de acılıcak yani onlar GMT-7 bizde +3 te oldugumuzdan 10 saat geriler.

Birde @xleonhart sen site istedin ben sana herhangi bir site demedim oyunun kendi forumlarında var dedim classlara ayrılmıs hersey hakkında bilgi mevcut.

http://www.playrequiem.com/forum/category-view.asp?catlock=4 buradan oynayacagın ırkı sec zaten classlar ırklara gore ayrılmıs onun icinde oynamak istedigin classı secer bakarsın zaten ingilizcen yoksa bu oyun questlere baya baglı oldugundan bisey yapabilicegini zannetmiyorum.En azından okumayı dene bilgin olsun...

Öncelikle şunu sölemek istiyorum sen bana site werdin ben orda bulamadım demedim.Hic bir forumda oyun hakkında yazı bulamadım dedim (Türkce forumlarda) Neyse son verdigin siteye biraz baktım orda az cok edinmem gereken bilgileri edindim fakat mutlaka türkce bir rehber lazım. Tamam oyunda ing lazım fakat hic birimiz ing profösörü degiliz bir yerlerde yardıma ihtiyacmız oluyor.
    daha önce wow ve rohan cb oynamıştım orda inglizcem yetiyor gibiydi. Yani git şu adamla konuş şunu kes şundan getir gibi ama diyorsan daha fazla ing lazım ozaman beni aşar bu oyun.

guild işine gelince forumdaki herkesi toplayıp bişiler yapbilirz fakat ben kendi adıma konuşuryorum sadece akşamları oynabiliyorum çünkü çalışıyorum.

yardımların içinde sana tşk ediyorum.

not : Gercekten türkce bir rehber olsa hic fena olmaz.

• Oyunda Türklerin başaramadığı tek şey guild kuramamadır.Evet aslında serverin kralı olucaz diye oyuna gireriz, daha sonra herkes kral olmak ister.İşte bu noktada yabancılar daha önde, neden çünkü hepsi bizim gibi kral olmak istemiyorlar ve tek çatı altında toplanabilmeyi başarıyorlar. İşte bu yüzden milleti bi arada tutabilicek, sevgi şevkat ve merhamet göstericek birine ihtiyac var.. Gamershellden sorunsuz indirdim son patchleri yapıyorum hayırlısıyla yarın oyuna başlayacağız.

Kruxena açmak istiyorum ama bir yandan oyunda çok rogue olacağını ( forumlarda görebilmek mümkün ) bildiğim için farklı bir ırk seçmek istiyorum. Bartukları sevmiyorum öncelikle tipten kaybediyorlar geriye Turanlar kalıyor. Neyse oyun açılınca bol zaman olucak hepsini deneme imkanımız olacağını düşünüyorum.
  • TR saatile sabah saat 5'te açılıyormuş oyun.
    Oyunda rogue ile oynıyacağım büyük ihtimalle.Çünkü mmorpglerde en sevdiğim klasik 2 türün ikisi de rogue'da.Assasin ve Shadow runner...
    CB oynayan arkadaşlar karakterleri biraz tanıtsalar, oyunu biraz anlatsalar iyi olur.Siteden yaptığım incelemelerle bi fikrim oluştu ama oynadıkca daha iyi anlıycam oyunu.Bu arada CB oynayanlar bilgiler verseler hatta şöle güzel bi rehber hazırlansa birçok şeyi keşfetmek ya da deneyerek öğrenmek zrounda kalmaktan kurtuluruz (ben ve benim gibi olan diğer arkadaşlar)
  • İçinizde bartuk olacak yokmu hiç.bende yalnız takılmak istemem oyunda...
  • Şimdide 34. Patch çıktı daha oyun açılmadan yamalarla uğraşıyoruz...
  • Millet oynayamadan uyudunuz mu :D Saat 6'da yorumlar kesilmiş :
  • key istiyor .kapanmış sanırım key vrme işi
  • Bartuk olarak girdim oyuna 5-10 dakika baktım. Görev almadım yaratık kestim biraz. Herkes aynı yerden başladığı için ortam çok kalabalık. Ekipman envanter işini pek çözemedim daha a pek oynamadığım için. Ama yaratıklara vururken kan filan çıkması güzel olmuş. Ama biraz fazla level atlanıyor gibi 5 dakikada lvl 3 oldum 3 yaratık kesip.
  • bende 8 turan ım çok kalabalık oyun kesmeye bişey bulamıyosun
  • Ben de biraz quest yaptım ama kalabalıktan başım ağrıdı. Daha bişey anlayamadım oyundan kalabalıktan. Lag de yapıyor bir sürü. Level 6 oldum da nasıl oldu pek anlamadım hani. Standart mmorpg'lerin ilk levellari bayar sonrası daha eğlenceli olur umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xleonhart

oyunun cıkması bir sorun indirmesi bir sorun ne bu cektigimiz Allah aşkına. Birleri sorunsuz bir link wersede hepimiz rahatlasak ki öle bir link yok galiba :D gamershellden indirdim flash get kullanıyorum %99 da hata werdi kafayı yedim.

Bu arada oyundaki karakterler hakkında bilgi istemiştim bir arkadaşım forum sitelerinde bulabilirsin demişti. Ama bulamadım hic bir yerde. Arkadaşlar yokmu karaterler hakkında iyi bilgi veren ve türkce olan bir site! varsa sölerseniz cok memnun olurum. İlerde keşke demek istemiyorum bütüm karaterleri tanımak istiyorum.yine yine sölüyorum ben rogue düşünüyorum fakat rogue tam olarak nedir ne degildir bilmiyorum... ( bu oyundaki rogue farklı olmalı diye düşünüyorum )

gerçekten oyle oluyor benim basımada bir kac kez geldi oyun indirirken %99 takılıyor

• girenler birkaç ss koyabilirmi?cb den değişik bişiler varmı babında
  • Yok baslama yerin degisik eski dungeonda baslamıyorsun training zone olarak direk 2 sehirden birini secip baslıyorsun.Cok fazla kisi var ortalıkta quest moblarını kesmek biraz zor oluyor.Demosty yi gordum direk forumda yazdıgı gibi yazmıs whisp attım.Birde alt+Tab yapınca patlıyor oyun yeniden girmek zorunda kalıyorsunuz(yani bene oyle baskasında olmuyorsa bilemem)Forumlara bakıcam simdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 16 Mayıs 2008; 10:39:21 >
  • bendede alt tab çekince gitti oyun
  • biraz değişiklik olsun diye krux açıcam
  • RADEON X300/X550 Series var bende çalışır mı?Çalışmazsa 45 gün bekliyecem daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmodan931 -- 16 Mayıs 2008; 11:08:05 >
  • hele şöyle 1 ay geçsinde bakarım oyuna kalabalık oyun çekilmez şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirates231

RADEON X300/X550 Series var bende çalışır mı?Çalışmazsa 45 gün bekliyecem daha..

En dusuk ayarlarda kaldırabilir ben 5200 le 10 lvl e kadar oynamıstım ama kasıyordu tabi bence kotasızsan indir dene denemeye deger...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.