Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Onu bunu bırakın da ben daha oyundan çok da zevk alamadım. Belki kalabalık yüzündendir. Ama şu possession beast sistemi gelene kadar deneyeceğim. En azından quest'ler çok kötü değil gibi geldi bana başlangıç açısından. Biraz ortam bayabilir her taraf birbirine benzediği için.

Char ları denerken degisik haritalarda baslat pek sıkılmassın okadarda birbirine benzemiyor biri colde biri karlı arazide ne gibi degisiklik bekliosun daglar var agaclar var ilerde dungeonlara giricen filan iste takıl beast e cok var bastan bole sogutursan kendini goremiyebilirsin
  • 1 oneri belki kastıgınız classları degisip diger kasmadıgınız classları gormek istersiniz bunun icin kastıklarınızı ayrı ayrı accountlarda acın ki degistirdiginizde hem icnde diger charlar gitmemis olur hemde belki aynı anda birisine verip takılmak boost yapmak.İtemleri digerine gondermektede sorun yok cunku oyunda mail sistemi mevcut...
  • Oyun İçi İzlenimler:

Aslında şu an oyunda olmayı dilerdim fakat alt + tab yapınca oyun kapanıyor.Herkes kasıyor falan demiş, benim sadece towna girince biraz kasıyor shadowu kapatırsam sorun kalmıyor ( Ati RADEON X550- 768 mb ram ) Herneyse oyun içi W a s d ile oynamak iyi olmuş fakat bazen sorun çıkartabiliyor.Moba sanki biraz geç saldırıyor gibi geldi ama bunu laga bağlıyorum.Questler güzel hemde çöpçatanlık görevini bayağı sevdim.Item drop yüksek gibi geldi arada bir mobtan 2 silah düşürdüğüm oldu.Her mmoda rastlanmayan zıplama olayı var ayrıca bilmem farkettinizmi suya girdiğiniz zaman diğer mmolardaki gibi normal yürümesine devam etmiyor bildiğiniz yüzüyor falan. En yükseğe çıkıp aşağıya atlamak ayrı zevk zaten. Kan efektleri, mobların parçalanmasıda ayrı güzellik. Dc oldum diğer mmolardaki gibi Charımın önümü görmeme izin vermiyor kamera onada gıcık oldum.Neyse herkese iyi kasmalar.Nickim Skald, pm atabilirsiniz.

• İtem drop rate normal ama quest item inki biraz az millet aglıyor.Ama 2 gorev aynı anda denk geldimi yani su yaratıgı oldur aynı yaratık olan qeusttede o yaratıktan su itemi getir gibi qeustler denk geldimi kolay oluyor.Bunuda quest vern npc ler dısında agent isimli scroll questlerini veren npc den alıyorsunuz.Lvlinize gore qeustler var 12 den sonra nightmare questleri var yani sadece oyun ici zamanı ile gece yarısında yapılabilien anca ozaman respawn olabilen mobları olduruyorsunuz.Suan tek sorunu al+tab yapılamaması ve arada sırada DC vermesi bide biraz kalabalık tabi ama oynamak isteyen okadar sorun yaratmaz yarın obur gun yeni server acılır kesin zaten...
  • oFFF inş Yine indirirken Hata Almak Dünden Beri Ebem Delindi
  • Ares ve indiremeyenler torrentten indirmek yada fileplanetten indirmek suan daha iyi cunku 1.1 versionu yani patch li versionunu koymuslar pek ugrasmıyorsunuz eger 1.0 versionu indirirseniz 350mb yaklasık bi patch cekmek zorunda kalıcaksınız ayrıyetten patch yapmıyor bunu baska sitelerden cekiceksiniz o yuzden oyunun forumunu kontrol edip en iyi en yeni olan linkten indirin...
  • Oyunda bir sorun var sanırım şuan 5. kez dc yedim , yani oyuna girer girmez atıyor rastlantı olmaması gerek bunun..
  • beyler rogue olacak arkadaşlarla msn adresimi paylaşmak isterim en azından birlikte kasmak olsun ya da takıldıgımız bir yerde yardımlaşmak olsun oyunda talent sistemi varmı bilmiyorum ama onlar hakkında yardımlaşmak hadi onuda gectim tanışmak mayetinde :) iyi arkadaşlıklar kurlacagına eminim.

mns adresim : lucaskane_86@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 16 Mayıs 2008; 16:31:34 >
  • Evet sorun var ama kimlerde bilmiyorum yani adamların msjlarını goruyorum ama kendim bisey yazdıgımda gitmiyor sonra bi kac sn sonra atıyor bi job degistiremedim.Son questteyim verip cıkıcam zaten ama yaptırmıyor...
  • yaw arkadaşlar rtp dosyalarını indirdim part olarak fakat bunları nasıl birleştirip bir dosya haline getirecem hunterx arkadaşımızın verdiği dosyaları indirdim ama birleştiremedim yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

yaw arkadaşlar rtp dosyalarını indirdim part olarak fakat bunları nasıl birleştirip bir dosya haline getirecem hunterx arkadaşımızın verdiği dosyaları indirdim ama birleştiremedim yardım lütfen

Aynı isimdeki zipleri. Yani part1-part2 gibi olan zipleri Ctrl tuşuna basarak işaretle sonra sag tıkla extrac here yada buraya cıkar bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 16 Mayıs 2008; 16:31:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xleonhart

beyler rogue olacak arkadaşlarla msn adresimi paylaşmak isterim en azından birlikte kasmak olsun ya da takıldıgımız bir yerde yardımlaşmak olsun oyunda talen sistemi varmı bilmiyorum ama onlar hakkında yardımlaşmak hadi onuda gectim tanışmak mayetinde :) iyi arkadaşlıklar kurlacagına eminim.

Neden illa rogue olucaklar diyorsun?Butun herkes birlikte kasıyor sectigi sehire baglı classlar ırklarla ayrılmıs ama bunlar birbirine dusman degil cunku birbirine yarayan classlar var.Talent sistemi yok ama skill build yapmak gerekir ve dna sistemi var bunlar cok uzun suredir oyunun kendi forumlarında mevcut sana onceden de soledigim gibi buraya cevirilip konması zor ugrasıcak birisi varsa bilmiyıorum ama beklemek yerine bilmedigin kelimeleri cevirrerek filan kendin goz gezdirebilirsin biraz ilerledikten sonra skillerle ilgili bilginde olur ona gore olusturursun zaten...

• quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

quote:

Orjinalden alıntı: xleonhart

beyler rogue olacak arkadaşlarla msn adresimi paylaşmak isterim en azından birlikte kasmak olsun ya da takıldıgımız bir yerde yardımlaşmak olsun oyunda talen sistemi varmı bilmiyorum ama onlar hakkında yardımlaşmak hadi onuda gectim tanışmak mayetinde :) iyi arkadaşlıklar kurlacagına eminim.

Neden illa rogue olucaklar diyorsun?Butun herkes birlikte kasıyor sectigi sehire baglı classlar ırklarla ayrılmıs ama bunlar birbirine dusman degil cunku birbirine yarayan classlar var.Talent sistemi yok ama skill build yapmak gerekir ve dna sistemi var bunlar cok uzun suredir oyunun kendi forumlarında mevcut sana onceden de soledigim gibi buraya cevirilip konması zor ugrasıcak birisi varsa bilmiyıorum ama beklemek yerine bilmedigin kelimeleri cevirrerek filan kendin goz gezdirebilirsin biraz ilerledikten sonra skillerle ilgili bilginde olur ona gore olusturursun zaten...

Neden sadece rouge olacaklar dedigimi sölim. Henüz oyuna giremedim pcde sorun oldugu icin akşam evdeki makinemde gircem inş. O yüzden kimin nerde başladıgını kimin nerde kastıgını felan bilmiyorum. En azından şunu düşündüm benim gibi yeni başlayan arkadaşlar warsa ki eger onlarda rogue olursa muhtemelen aynı yerde dogarız ve aynı charı oynadıgımız icin questler konusunda yada skiller dnalar konusunda yardımcı olabilecegini düşündüm. Yanlış bir şeymi söledim. Eger öyleyse özürdilerim.

• Irklara gore zone lar yok isteyen istedigi ırkı alıp 2 haritadan 1 ini secip baslıyolar bunlar bulusabilirler de sanırım.Benim rogue m turba da demosty de orada baslamıstı cunku diger hairtada cb zamanı oynamıstım ama oranın mekanları daha guzel en azından ana sehrinde.Ozur dilencek bisey yok hafiften yanlıs bisey soledin onu duzeltmek istedim ve bilgilendirmek istedim.Tabikide sectigi classta iyi olanlar bilgilenenler zamanla paylasıcaktır bildiklerini bukadar aceleci olma turk oyuncuların hatim etmeleri lazım once.Sana oncedende soledigim gibi eger acelen varsa biseyleri baslamadan ogrenmek istiyorsan (benim gibi) oyunun forumlarına fan-sitelerine bakıcaksın.Yoksa girip kendin cozuceksin bi kac char deneyerek.Oyun icinde pek fazla yanlıs yapmadıgın surece ogrenmek daha zevklidir zaten yanlıs yapcagın pek bisey yok skill ozelliklerini okuyup ona gore acıcaksın lvli geldiginde yukselticeksin skill mastery ve skill point istediginden skiller biraz dikkatli olman lazım okadar ama oyunda skill sıfırlamada varmıs artık gercek parayla mı oyun parasıylamı yoksa 1 seferlik bedavamı bilemiyorum...

Ek: DC sorunu ana sehirde skill master ın yanında cok adam oldugundan oluyor sanırım diger charımla girdim hicbirsorun cıkmadı.Artık aksama biraz rahatladıgında bakarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 16 Mayıs 2008; 16:56:40 >

• quote:

Ares ve indiremeyenler torrentten indirmek yada fileplanetten indirmek suan daha iyi cunku 1.1 versionu yani patch li versionunu koymuslar pek ugrasmıyorsunuz eger 1.0 versionu indirirseniz 350mb yaklasık bi patch cekmek zorunda kalıcaksınız ayrıyetten patch yapmıyor bunu baska sitelerden cekiceksiniz o yuzden oyunun forumunu kontrol edip en iyi en yeni olan linkten indirin...

Gamer Shellde Son Sürüm Çünki Oyunun Resmi Sitesinden Client Donwload Bölüümnde File PLanet Gamer Shell De 15may felan yazıo
  • Onlar sonradan playerlar/indirenler tarafından eklenenler yoksa onlar 14 unden beri var.Ama yenilemislerse bilemem hit almak icn sadece tarihide degistirmis olabilirler ben modların acıkladıgı linkleri soledim indirir denersin oyleyse koyarsın buraya ama emin degilsen yanlıs bilgilendirme istersen Biraz forumlarda gez en basta goruceksin konuyu genel bolumde...

Sitede ole yazsada gamershell e girip baktıgında 14 u olarak gozukuyor yanlıs demiyorum ama pek bilgilendirme yok nereden indirmek istiyorsan oradan indir ben indirdigim yeri soledim halletme yonteminide soledim.Ayrıyetten acıklanan son version clientleride soledim direk link vermedimki kendinizde biraz dolasıp gorun oyle indirin diye sadece acıklama yaptım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 16 Mayıs 2008; 17:05:13 >
  • Geçebilen var mı
  • Patlarsa gorursun Torrent patlamasa bile bi bozuk cıkarsa boyle hava yapmayı birdaha dusunmessin umarım nekadar hızlı ceksende bi cok kisi senden once suan oyunda ve zevkini alıyor sen oradaki hızlı anca izlersin

• quote:

Orjinalden alıntı: metathrone

Geçebilen var mı

Belki downloadda geçebilirsin fakat uploadda asla geçemezsin ! 25 kb upload

Edit : hunterx nick nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 16 Mayıs 2008; 17:11:58 >

• quote:

Patlarsa gorursun Torrent patlamasa bile bi bozuk cıkarsa boyle hava yapmayı birdaha dusunmessin umarım nekadar hızlı ceksende bi cok kisi senden once suan oyunda ve zevkini alıyor sen oradaki hızlı anca izlersin

patlarsa patlasın çok 1 saatlik iş

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.