dakika bir gol bir.. ekran kartı hatası weriyor tam olarak ne anlamadım Radeon 9250 kullanıyorum neden böle oluyor. Okadar bekledim oyunu okadar pacth yaptım bu oyunu oynayamıycakmıyım ?
ben oynuyorum şu anda lwl 8 oldum town acayip kalabalık ya townda pc çok kasıyo
quote:
Orjinalden alıntı: xleonhart
dakika bir gol bir.. ekran kartı hatası weriyor tam olarak ne anlamadım Radeon 9250 kullanıyorum neden böle oluyor. Okadar bekledim oyunu okadar pacth yaptım bu oyunu oynayamıycakmıyım ?
Yeni driver yukluyse eskisine don yada daha yenisini yukle birde girerken ekran ayarlarını yap ama oynaman biraz zor o kart girsende oynayamıyabilirsin donmalardan ama kolay gelsin yinede ben lvl 10a kadar bakmak icn takıla takıla oynamıstım simdi cok adam var biraz daha zor senin icn...
quote:
Ahh Shader of.O shader varya o shader Allahtan kartım Shader 2.0 destekliyor.. Genelde yeni çıkan oyunlar Shader 3.0 istiyor.
şimdi güncelleme yaptım ekran kartımı yine aynı hatayı weriyor :( yani bu sorun ekran kartının eski olmasından mı kaynaklanıyor? Bir arkadaşımız Gerforce 5200 ile oynayabilecegini sölüyordu o nasıl oynuyor onu anlamadım. Aslında ben şu an iş yerindeki pc ile girmeye çalıştım. evde amd atleon duelcore 2x2400+4800 2gb ram 512mb Gerforce 8500 var. Bu özeliklerle oynayabilirim sanırım.
Birde şunu sormak istiyorum oyun yeni oldugundan dolayı donarak oynandıgını sölüyor bazı arkadaşlar bu sorun baglantı ile ilgili mi yoksa pc nin özelikleri ile ilgili bir sorun mu? yada serverin alt yapısının iyi olmadıgı anlamına mı geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: hunterx
quote:
Yeni driver yukluyse eskisine don yada daha yenisini yukle birde girerken ekran ayarlarını yap ama oynaman biraz zor o kart girsende oynayamıyabilirsin donmalardan ama kolay gelsin yinede ben lvl 10a kadar bakmak icn takıla takıla oynamıstım simdi cok adam var biraz daha zor senin icn...
Bende Patch bitmiyor %8de kaliyor 00000031 500 mb oldu sürekli artiyor patchlerin boyutlarini yazabilirmisiniz ?
quote:
Orjinalden alıntı: PureHate
Bende Patch bitmiyor %8de kaliyor 00000031 500 mb oldu sürekli artiyor patchlerin boyutlarini yazabilirmisiniz ?
9-10 Sayfaları Okursan Sorununu Anlarsın..
quote:
Orjinalden alıntı: LoTaR
quote:
verilen linklerden 00000031 indirdim 343mb ama oyunu actigimda bu patch artmaya dwm ediyor
9250 ile oynaman çok zor bende 8600 gt sonic + var gene de townda çok kasıyo bu arada lwl 9 % 100 oldum lwl atlamam için job change yapmam lzm aradım bulamadım biri yardımcı olabilirmi
quote:
quote:
quote:
Arkada kalın ve mavi yazıyla yapman gerekenleri teker teker anlatan bi yazı var.Patch dosyalarını attıktan sonra salt okunur yapıcaksın.Tek soliyecegim kacırıcagını dusundugum sey bu... verilen linklerden 00000031 indirdim 343mb ama oyunu actigimda bu patch artmaya dwm ediyor
quote:
Orjinalden alıntı: hunterx
quote:
quote:
quote:
Arkada kalın ve mavi yazıyla yapman gerekenleri teker teker anlatan bi yazı var.Patch dosyalarını attıktan sonra salt okunur yapıcaksın.Tek soliyecegim kacırıcagını dusundugum sey bu... verilen linklerden 00000031 indirdim 343mb ama oyunu actigimda bu patch artmaya dwm ediyor
cok saol salt okunur yapmamistim deniyorum inş. olur :)
quote:
Orjinalden alıntı: dogii
9250 ile oynaman çok zor bende 8600 gt sonic + var gene de townda çok kasıyo bu arada lwl 9 % 100 oldum lwl atlamam için job change yapmam lzm aradım bulamadım biri yardımcı olabilirmi
Skill trainer yada yanındaki adamdı.Job degistiren skill trainer bi kac quest veriyor yapıp geliyorsun sonra degistiriyordun.Uzun zaman oldu anca bukadar hatırlıyorum.Ben quest atlamadıgımdan rahatlıkla bulurum ama sen atladıysan biraz dolanman lazım.Birde sehirler farklı karlı yerdeysen sehrin tam ortasındaydı adamlar...
bu gün itibariyle 6. kez deniyorum oyunu indirmeyi ya Allah
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
mmosite deki chilent güncellendi open beta chilent şuan indiriyorum 60 kb ile çekiyor ama garanti orası
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
Benim 8 Oldu Sürekli Ethernet ışığı Sönüyo Download iptal Oluyo Tekrardanda Başlatamıyom
Torrent'le indirin rahat rahat, sıcak sıcak. Bu arada ben de benim pc eskidi diye tırsıyordum neyse ki herkes kasılıyormuş kasaba içinde sevindim. En az iki tane daha server açmaları gerek bakalım umarım açarlar, yoksa yaratık kesmeye çalışırken millet birbirine girip bol bol kan çıkacak.
Zeratul un dedigi gibi clienti degistirdilerse(ki degistirmislerdir bakmadım ama) oradan en garantisidir yada ares in dedigi gibi dicem ama oda basaramamıs, filesack tan tek parca olarak cekmek patladıgındada arkada yazdıgım yontemle devam ettirmek.
Arese not: silmediysen dedigim yuontemle devam ettiriver...
quote:
Orjinalden alıntı: lycantrophic
Torrent'le indirin rahat rahat, sıcak sıcak. Bu arada ben de benim pc eskidi diye tırsıyordum neyse ki herkes kasılıyormuş kasaba içinde sevindim. En az iki tane daha server açmaları gerek bakalım umarım açarlar, yoksa yaratık kesmeye çalışırken millet birbirine girip bol bol kan çıkacak.
Kasabalar icnde ole abartı bi kasış yok en azından benim makinada 1280 -1024 oynuyorum hersey en yuksekteydi ama shadow u kapadım(alısmadık .... don durmaz hesabı pek bi yararıda yok zati) okadar adam arasında dusuk sistemler cok kasıcaktır ama...
torrentle çakıyorum oda olmaz ise sadık yarim mmo dan çakarım
Onu bunu bırakın da ben daha oyundan çok da zevk alamadım. Belki kalabalık yüzündendir. Ama şu possession beast sistemi gelene kadar deneyeceğim. En azından quest'ler çok kötü değil gibi geldi bana başlangıç açısından. Biraz ortam bayabilir her taraf birbirine benzediği için.