Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemde çok kötü oluyor ama bakacaz nasılsa 15 inde açılacak

http://www.fileshack.com/file_download.x/12197#

bu arada yukardaki linkten "continue without login" seçeneğini seçip ordanda europayı seçerseniz max 150 kb ortalama ile indirebiliyorsunuz ben şu an 80 100 arası çekiyorum gayet iyi ama eğer siteye üye olursanız daha yüksek kb ile çekme izni veriyor (paralımı parasızmı bilmiyorum )

ufakta bi sorum olacak oyun kurulum için kaç gb yer istiyor? sitesinde ekran kartı ram işlemci gibi özellikler yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 15 Mayıs 2008; 0:47:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ares

hemde çok kötü oluyor ama bakacaz nasılsa 15 inde açılacak

http://www.fileshack.com/file_download.x/12197#

bu arada yukardaki linkten "continue without login" seçeneğini seçip ordanda europayı seçerseniz max 150 kb ortalama ile indirebiliyorsunuz ben şu an 80 100 arası çekiyorum gayet iyi ama eğer siteye üye olursanız daha yüksek kb ile çekme izni veriyor (paralımı parasızmı bilmiyorum )

iki kere 100 mb de iptal oldu bu siteden indirirken

• bağlantıyı tek parça yap birde eğer varsa tekrar deneme sayısını sınırsıza çek
  • bugun 1 5i açııldımı server
  • şu an kuruyorum oyunu inş açılmıştır

öyle bi patch varki hala %0 gözüküyorçok yoğun galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 15 Mayıs 2008; 8:18:21 >
  • bizim adsl kanı kaldı valla en iyisi kablo nete geçmek
  • patch %1 olmuş yaşasın
  • sabah baktım yüzde 50 de elektrikler gitmiş

• DİKKAT

beyler sakın gamershell den indirmeyin 4 tane download'ım biri %98 de birisi %99 da biri %50 biri 78%de hata werdi. hepside farklı mirrordu.

bir şey sormak istiyorum oyunu indirip oynayan warmı ? varsa lag durumu felan nasıl söleyebilirimi. kac tane server var?

ben şu an tekrar playrequiem.com dan indirmeyi deneyecegim. yada indirmiş olan bir arkadaşımız nerden saglıklı indirebiecegimizi sölerse sevinirim.
  • Oyun açılmadı daha. Gece açılır ancak. Sabırlı olun biraz ya....
  • ben playrequiem den indirdim gece ama patch yapıyor sabahtan beri daha doğrusu yapmaya çalışıyor kaç saat oldu %5 daha
  • Arkadaşlar sanırım gece 5 gibi açılacak. Türkiye saatiyle 10 saat geriden geliyor...
  • beyler ıkrlar ve classlar hakkında deyatlı bilgiye ihtiacım war nerden edinebilirim. Yada tecrübeli arkadaşlar varsa rogue biraz anlatabilir mi? konu başında bilgi war fakat yetersiz.

Aslında diger classlar hakkında da bilgi lazım ben rogue istiyorum fakat digerlerini hic bilmiyorum belki rogue olmam..
  • Requiem forumlarında classlara ayrılmıs baslıklar mevcut girerek dna skill buildler hakkında bilgi edinebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 15 Mayıs 2008; 11:23:44 >
  • Söylediğim herşeyi geri aldım, Gamershelldede hata verdi.Şuana kadar hiç böyle birşey olmamıştı sanırım bazıları Requiem oynamamamızı istemiyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 15 Mayıs 2008; 13:59:51 >
  • Gamershellden gece programsız indirdim hic dusmemesine ve hata vermemesine(verse zaten geri donusu yok) geldiginde 1.78gb olarak geldi ve acamadım zip i bitmezse zaten dosyayı koymuyor indirdigin yere rahatlıkla bittigi halde acamadım simdi fileshack ten cekiyorum aresin dedigi gibi tek parcayla oldugundan downloadı durdurma olayı olmuyor.Bunuda goz onunde bulundurun.Gamershell kaliteli ama orası patchler ve diger dosyaları paylasmak icn kuruldu buyuk dosyalarda biraz sorun oluyor devam edememesi ve dosyaları bolememesinden dolayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Gamershellden gece programsız indirdim hic dusmemesine ve hata vermemesine(verse zaten geri donusu yok) geldiginde 1.78gb olarak geldi ve acamadım zip i bitmezse zaten dosyayı koymuyor indirdigin yere rahatlıkla bittigi halde acamadım simdi fileshack ten cekiyorum aresin dedigi gibi tek parcayla oldugundan downloadı durdurma olayı olmuyor.Bunuda goz onunde bulundurun.Gamershell kaliteli ama orası patchler ve diger dosyaları paylasmak icn kuruldu buyuk dosyalarda biraz sorun oluyor devam edememesi ve dosyaları bolememesinden dolayı...

Not : Mmositede fos çıktı open beta şeklinde gözüküyor ama bana 1.99 gblık eski cb clientini yutturmaya çalışıyor.Tek güzel yani durduktna sonra devam edilebilmesi..
    Not2: Yok abicim hepsi fos çıktı, uğraşmayın bu mirrorlarla.Hepsi ya üyelik istiyor, üye olalım dedik e-mail gelmedi, hadi şu siteden download edelim dedik torrentten daha yavaş indirdirdik.. Ben gene gamershell deniyorum bakalım.Central usa serverından max hızla çekiyorum umarım bi problem olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 15 Mayıs 2008; 14:36:53 >

• Ahh ahh bir Allahın kulu şunu rapide uplasa ne kadar güzel olacak...
  • MMOsİte open beta yazmıs ama sabah baktıgımda eski client vardı 1.98 gb lık bende tam yazıodum orayada yuklemisler diye hatta baktım indiren sayısı 51000 lerde yazmaktan vaz gectim upload edip degistirdilerce clienti suanki en iyi yer orasıdır.Ama dikkat edin boyutlarına suanki 2.30 gb filan...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.