Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • egecan bunun setap dosyası nerdeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: metathrone

Sonunda kendım aldım

Invalıd code diodu çözdum
    neyse 4 k internetimle indirmeye basladım korkun benden :DOyunun kralı olcem huleeynn

CB de kral olsan nolcak, bitince silinecek karakterin

• quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

Orjinalden alıntı: metathrone

Sonunda kendım aldım

Invalıd code diodu çözdum
    neyse 4 k internetimle indirmeye basladım korkun benden :DOyunun kralı olcem huleeynn

CB de kral olsan nolcak, bitince silinecek karakterin

evet closed betanın tahminen 1 ay süreceği söyleniyor ve ondan sonra open betaya geçilecek , open betaya geçilince büyük ihtimal ile karakterler silinecek....

• beyler ya bu oyunun OB si ile CB clienti aynı olur demi?
    farklı olursa yandık 7 saate yakındır iniyo oyun %95 de su anda, bare indirdiimize deysin...
  • hem cb de hem ob de oluruz sorun diil %70 te
  • 1.jobu yaptım tşkr arklar..

oyun ob olunca system gereksinimleri biraz düser inş. şehire girdigimde fazla kasıyor buda pvp yapamıyacagım anlamına geliyor ob daha iyi olur umarım..
  • beyler bitti rardan cıkartıyom hemen gelıom
    dagıtmaya sizi
  • arkadaşlar 17 oldum turk guildi kurdum ama daha bi ben warım türk nick lerinizi yazarsanız sizide aliyim 8k sonra resimde çekicem bi tane bu arada istemediğim skilleri geri silebilirmiyim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

arkadaşlar 17 oldum turk guildi kurdum ama daha bi ben warım türk nick lerinizi yazarsanız sizide aliyim 8k sonra resimde çekicem bi tane bu arada istemediğim skilleri geri silebilirmiyim???

birazdan gelıom :D alırsın beni
  • beyler ben oyundayım siz hangi serversiniz ve nickleriniz ne ben H ile baslıyan servardayım Nickim:WarriorsCry kruxlardanım birde bartu var bende ikiside 7 lvl
  • nedimkara beni al ismim DevilDev ve L le baslayan serverdeyim 11 lwl lim bartuk um

bu arada istemediginiz skilleri silemiyoruz

ben oyuna giriorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 1 Mart 2008; 20:18:02 >
  • oyun enfes bişeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy

• arkadaşlar her zaman sizi bulamıyabilirim benim nick HaRDaRK53 sizde baya oyunda ekleyin bu arada herkes L ile başlayan servere
  • arkadaslar 1.job gorevini yapamayanlar icin kabataslak bir sekilde gorevi nasil yapcaginizi anlaticam ama daha sonra gorevi duzgun bir sekilde bir topicde anlatcam

oncelikle 9.unce lwl lin%100 exp oldugunda randel(veya oylee bise) sehrine gidip ordaki skill mastere gidioruz ordan gorevi baslatiyoruz ilk gorevimizde bizi ayni sehirde bi kadini bulmamizi isticek daha cok kadin sehrin guney kisimlarinda dolasiyo ama siz yinede sehri bi dolasin ondan sonra o kadin size 2.gorevi verecek bu gorevde ise south a gidip orda bi guardi buluyoruz oraya gidince gorursunuz onu bulunca(zaten hep ayni yerde duruo) oda bize 3. gorevi verecek 3. gorevde ise o guard bize quest golemini oldurmemizi isticek (gorevde 1 tane golem cora yazio ama o aslinda dev golem) bu golemi southun kuzey ve kuzey-bati kisimlarinda bulabilirsiniz onuda bulup oldurdek sonra yine o guarda gidioruz ve gorevi veriyoruz daha sonra o guard size randel sehrinde ilk gorevini aldiginiz skill mastere gitmenizi isticek sizde o mastere gidip gorevi veriyonuz son olarak o skill master size yan tarafindaki npc ye gitmenizi isticek sizde ona gidip son gorevi verionuz ve questi tamamliyorsunuz.tamamladikdan sonra o npc ye gidip change job diye biseler yazicak ona tiklicaniz ve jobunuzu sececeksiniz tebrikler

Not:Bazi gorevlerde size gorevi verceginizde gorev sayfasinin altinda size birkac itemler gostercek siz onlara bakip begendiginiz birine tiklayip gorevi verceksiniz aksi halde gorevi veremezsiniz

umarim yardimim dokunmustur takildiginiz yerde bana sorabilirsiniz

• hmm biz arkadaslarla H de basladık ama foruma yazıyorum simdi L ile baslıyana gecelim ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

hmm biz arkadaslarla H de basladık ama foruma yazıyorum simdi L ile baslıyana gecelim ,

nicki yazarsan oyunda yardım ederim 20 e az kaldı benim
  • nedimkara ben senin guildeyimde bana oyunda biraz para versene mana pot alcam para yoq

bu arada bende 11 olcam 4 tane char actim hepsini 10 yapip biraktim ilk kez bunu 11 yapcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

nedimkara ben senin guildeyimde bana oyunda biraz para versene mana pot alcam para yoq

bu arada bende 11 olcam 4 tane char actim hepsini 10 yapip biraktim ilk kez bunu 11 yapcam

malesef para yardımı yapamam zaten daha kendim bile pot kulalnmıyorum vur otur taktiği hem guild i açmak 10.000 hemde resim koymak 10.000 istiyo bu arada DNA skilleri + bide setler zaten 20 lvl olcam onlar içinde ayrı bi set parası lazım düşün artık bu arada para yapmanın koalyı war itemlerins atıldığı adama item satın başkaları itemleri aldıkça mailbox a para geliyo sen lvl kasarken bile para kazanıyosun ...

• itemlerin satıldıgı adam derken hangisini kastediyosun,daha ayrıntılı nlatırmısın müsayitsen...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.