Hammerine serverında oynayan bütün türkleri bir araya getirmeyi amaçlayarak naçizane bu topiği açmış bulunuyorum.. Hani Anadolu'da Türk birliğini sağlamak muhabbeti vardı ya tarihte onun gibi ^^
Leveliniz kaç olursa olsun burada toplanıp bir Guild oluşturalım (eğer hali hazırda varsa böyle işlevli bir guild o çatı altında toplanalım, ben rastlayamadım 1 aydır valla ^^)
Bir araya gelebilirsek hem bilgilerimizi paylaşırız, hem yardımlaşırız, hem de iki lafın belini kırarız yahu, kes kes nereye kadar ;)
Şimdi sizlerden ricam şu,
Bu başlık altında Hammerine serverında oynayan tüm arkadaşlarımız "Bütün Charlarının Nickleri" ve genellikle online olduğu saatleri yazmaları ..
Hepinizi dört gözle bekliyorum..
SERVER : HAMMERINE (Ben ayrıca belirtiyim sizin belirtmenize gerek yok tabi ^^)
1NICK : Hypnose (49 Lvl Hunter , İon Mine Savaşında ve Theme Battle'da takılıyom şu ara)
2NICK : Sharlotte (lvl 60 Elementalist )
Online saatlerim hafta içi Sabah 9 Akşam 7 arası .. Daha çok Hypnose ile online oluyorum.. Sizlerden Ricam bu başlık altında Sadece Nickleri ve online saatlerini yazalım, soru ve muhabbetler için ayrıca başlık açarız,
Bu başlığı sadece hammerinde oynayan arkadaşları bir araya getirmek için kullanalım mesaj sayısı kabarıp karışmasın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme