Şimdi Ara

Resepsiyonistim anlatacaklarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli turizm sektörünün içinde, en angarya işlerde dahil bir çok bölümde çalıştım tecrübe ettim. Gerek 5 yıldızlı otellerde gerek ultra lüks otellerde gerek butik otellerde çalıştım. Şuan ülkenin kokuşmuş sayılabilecek bir ilçesinde 3 yıldızlı bir otelde resepsiyonistlik yapıyorum, burayı tercih etmemin nedeni rahatlığı ve maaşı oldu.

Velhasıl kelam konuya dönecek olursak, malum iş için otele gelenlerin %80i hani şu dinci geçinen kapalı hatta ve hatta çarşaflı ablalarımız annemiz yaşında kadınlar. Yolda görsen annen aklına gelecek kadınlar burada fantaziler yaşıyor. Fethiye, alanya, antalya, bodrum vs vs her yerde otellerde çalıştım ve burada dönen hiç bir yerde dönmüyor. Ağızlarını açtıklarında bahsi geçen illere ahlaksız damgasını vuran bu bacılarımız burada 3lü penetration yapıyor. Çoğunun kimliğinde evli yazıyor.

Bir ikinci konu ise diğer %20lik dilim, bu dilimdeki kızlarımız nerede serseri, müptezel, bağrı yanık barzo, manifotlu şahin sahibi tırrek varsa bu kızlarımız bitiyor onlara.

Mesela müdavimimiz olan bir arkadaş var, her hafta farklı bir kızla gelir ve kızlarda bildiğin taş. Bu arkadaş birsürü sabıkası olan bir müptezel tanıyoruz buraların insanı zengin falanda değil. Dikkat çekmek istediğim nokta bu güzel güzel kızlar bu insanlarla nasıl birlikte oluyor benim aklım almıyor arkadaş, mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Yani siz orada efendi olmuşsunuz, bilgili kültürlü donanımlı kaliteli bir insan olmuşsunuz bunların hepsi boş. Malı bu arkadaşlar götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0NKEY-BUSİNESS -- 18 Haziran 2017; 20:45:31 >

• 4s kuralı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adres neresi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.