Şimdi Ara

Resepsiyonistim sorusu olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 yıldızlı bir otelde resepsiyon görevlisiyim, sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0NKEY-BUSİNESS -- 22 Mart 2017; 22:16:37 >

• Köpüklü bir sekilde bornozla kapida kalan müşterin oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Köpüklü bir sekilde bornozla kapida kalan müşterin oldu mu?

Kapıda kalan olmadıda, kapıyı o ve daha uygunsuz şekilde açan çok oluyor
  • Hiç tecrübesi olmayan biri resepsiyonist olabilir mi ? Birde maaşınız ne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Hiç tecrübesi olmayan biri resepsiyonist olabilir mi ? Birde maaşınız ne kadar.

Maaşlar yüksek bu meslekte bilinenin aksine, hiç bilmeyen biri yapabilir bu mesleği diksiyonun ve elin yüzün düzgünse tercih sebebi olursun.
  • Ben 4 yıldızlıda asgari 990 mıydı neydi 1200 alıyordum. Yuksek dediğiniz boyle bisey mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 senedir ramazanda otelde konaklıyorum geceleri film izlemek için lobide cok bulundum hep uyuyorlar görevliler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçamak yapan çiftler hakkında ileri geri yorum yapıyor musunuz ?

"Bir kıza bak, bir de yanındaki lavuğa bak" tarzında.

Bir de gerçekten merak ettiğim bir şey; yine kaçamak için 2 kişi rezervasyon ile otele gelinse ve kız gece kalmadan gitse bir problem olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0NKEY-BUSİNESS

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Hiç tecrübesi olmayan biri resepsiyonist olabilir mi ? Birde maaşınız ne kadar.

Maaşlar yüksek bu meslekte bilinenin aksine, hiç bilmeyen biri yapabilir bu mesleği diksiyonun ve elin yüzün düzgünse tercih sebebi olursun.

Antalyada otellerde çalışmak istiyorum,İnternetten mi başvurayım,yoksa antalya'ya gidince otellere gidip orda mı cv bırakayım ? Birde lojmanda mı kalıyorsunuz ? Lojmanda kalıyorsanız lojmanlar nasıl biraz tarif eder misiniz

• @bursalıtimsah

Şöyle diyeyim, sadece bahşişler ve yemek paramın toplamı o miktarlara ulaşıyor

@AvriL<3

Bende uyuyorum açıkcası

@steven_stiffler

Açıkcası yapıyoruz, çünkü o kadar alakasız adamlar o kadar güzel kızlarla geliyorlar ki aklın çıkar, escord falanda değil bu kızlar.

@mertua35_35

Ben ilk 3 ay lojmanda kaldım sadece, lojmanlar güzel aslında ama pistir. Çalışanlar arasında cinsel münasebet yüksek oluyor lojmanlarda. Hatta ayarladığı müşteriyle lojmanlarda birlikte olanada denk geldim. Tuvaletlerde birlikte olan çalışanlar falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0NKEY-BUSİNESS -- 23 Mart 2017; 20:45:49 >
  • İstanbul'da mısınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

İstanbul'da mısınız .

Evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.