Bence sUprizLer Ardı Ardına geLecek bunLar... Yeni Pacht...rollßack..Yeni BiR Server... Koxp Devri bitecek...Bug Devri Bitecek Gibi :D Bitmez BugLar... Ama Şuna Kellemi Basarım Eger RollBack AtıLırsa Bu En Az 1 Ay..
quote:
Orijinalden alıntı: ReturnOfSeXy
quote:
Orjinalden alıntı: fatih2019
inş pacht gelmez
koxpcuyuz ellam......
inş pacth gelir su koxp biterde ii bi pk show yaparım ardreamden soğudum koxp yüzünden yaw
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cofusion
quote:
inş pacht gelmez
koxpcuyuz ellam......
inş pacth gelir su koxp biterde ii bi pk show yaparım ardreamden soğudum koxp yüzünden yaw
sence yenisi çıkmıycak mı? korkunun ecele faydası yok
quote:
Orijinalden alıntı: TurKeyAsasian
Bence sUprizLer Ardı Ardına geLecek bunLar... Yeni Pacht...rollßack..Yeni BiR Server... Koxp Devri bitecek...Bug Devri Bitecek Gibi :D Bitmez BugLar... Ama Şuna Kellemi Basarım Eger RollBack AtıLırsa Bu En Az 1 Ay..
Alıntıları Göster
oha süper olur + 8 ıronx kaybettim
quote:
Orijinalden alıntı: BursaLe
quote:
quote:
inş pacht gelmez
koxpcuyuz ellam......
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_
quote:
quote:
inş pacht gelmez
koxpcuyuz ellam......
sende haklısın ne diim
quote:
Orijinalden alıntı: ReturnOfSeXy
quote:
Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_
quote:
quote:
inş pacht gelmez
koxpcuyuz ellam......
sende haklısın ne diim
Alıntıları Göster
işallah yeni patch gelir
o bu deilde c1 e girip np kascam ben en çok ona seviniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: arseniCem
patch gelmez inş koxpçu moxpçu deilimde şimdi 2 saat o patchi yüklücek sonra onla ilgili hatalar alcam cuma gününü bana zehir etcekler
quote:
Orijinalden alıntı: ŞEHİTLER ÖLMEZZ
patch gelmez inş koxpçu moxpçu deilimde şimdi 2 saat o patchi yüklücek sonra onla ilgili hatalar alcam cuma gününü bana zehir etcekler
Alıntıları Göster
galiba
quote:
Orijinalden alıntı: AyktKsv
galiba
Alıntıları Göster
SOKUCAM KOXPA ARTIK YAAA
quote:
Orijinalden alıntı: ŞEHİTLER ÖLMEZZ
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ŞEHİTLER ÖLMEZZ
şu koxp bitsinde 2 değil 20 saat oyuna girmeyelim sen level kasıyorsan senin için sorun yok ama cz artık çok çekilmez oldu adamlar hem koxp kullanıyor lf ile kaçara 5li ok atıyorlar sonrada letter dan buffsuz acsiz kestim diye hava atıyolar insanı oyundan soğutuyolar....
quote:
Orijinalden alıntı: AyktKsv
galiba
Alıntıları Göster
yeni patch gelirse süper olur cyhper ardreamda son günlerde karus cok koxp la ugrasmaya basladı
iii bi ders olur bp m ile onlara pk show yaparım hepsine
quote:
Orijinalden alıntı: arseniCem
Arkadaslar büyük ihtimalle patch gelio. Cz de koxp, oyunda koxp, bir süre rahatız en azından, np kasamaz olmustum valla ii oldu
TÜM KOXP KULLANANLARIN ALAYINA Diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Metergalesia
Arkadaslar büyük ihtimalle patch gelio. Cz de koxp, oyunda koxp, bir süre rahatız en azından, np kasamaz olmustum valla ii oldu
TÜM KOXP KULLANANLARIN ALAYINA Diyorum
Alıntıları Göster
ya of 00:30 a kadar girebılıcem sadece yenı onlınce oldum onda da ko yok bu ne ya...
quote:
Orijinalden alıntı: _VoLHulK_
ya of 00:30 a kadar girebılıcem sadece yenı onlınce oldum onda da ko yok bu ne ya...
Alıntıları Göster
yeni patch geliyor olması imkansız gibi bişey şu anda oyunda olan arkadaşlarım var oyuna girmiyor ama oyunda olanlarıda atmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme