Anakartı değiştir derim yüksek FSB'yi kaldıramıyo artık büyük ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: gfboy
denedim :D
güldüğüne göre sorun çözüldü sanırm
quote:
Orijinalden alıntı: darkblooded
Anakartı değiştir derim yüksek FSB'yi kaldıramıyo artık büyük ihtimal
Alıntıları Göster
bende öle şüpeleniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
sorun çözülmüyor işlemci hıznı normaile çekince reset atıya ne zaman atacağıda belli olmuyor ana karta bi sorun var ama çözemedim küzey köprüsü ne termal macun sürmeyi düşünüyorum arttık
quote:
sorun çözülmüyor işlemci hıznı normaile çekince reset atıya ne zaman atacağıda belli olmuyor ana karta bi sorun var ama çözemedim küzey köprüsü ne termal macun sürmeyi düşünüyorum arttık
Alıntıları Göster
O kadar parçayı değiştirmişsin bi zahmet board u da değiştir artık
quote:
Orijinalden alıntı: gfboy sorun çözülmüyor işlemci hıznı normaile çekince reset atıya ne zaman atacağıda belli olmuyor ana karta bi sorun var ama çözemedim küzey köprüsü ne termal macun sürmeyi düşünüyorum arttık
Bencede anakartda sorun 2.8 e düşür reset atmazsa kalsn öyle zatn farkda az:)
quote:
Orijinalden alıntı: aliemreyegin
quote:
Orijinalden alıntı: gfboy sorun çözülmüyor işlemci hıznı normaile çekince reset atıya ne zaman atacağıda belli olmuyor ana karta bi sorun var ama çözemedim küzey köprüsü ne termal macun sürmeyi düşünüyorum arttık
Bencede anakartda sorun 2.8 e düşür reset atmazsa kalsn öyle zatn farkda az:)
Alıntıları Göster
board deiştirecem büyük ihtimal ama dediğiniz de doru 2,8de çalışırsa normal ne demiş recep amca durmak yoq yola devam :D
quote:
board deiştirecem büyük ihtimal ama dediğiniz de doru 2,8de çalışırsa normal ne demiş recep amca durmak yoq yola devam :D
Alıntıları Göster
Sorunu çözebildin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay
Sorunu çözebildin mi?
Alıntıları Göster
suan zaten hızı 2,45 düşürerek kulanıyrm ama normal 3ghz e çıkarym reset başlıyo yarın bi termal macun sürecem kuzey köprüsüne bakalm ben artık ordan şüpeleyrm
quote:
suan zaten hızı 2,45 düşürerek kulanıyrm ama normal 3ghz e çıkarym reset başlıyo yarın bi termal macun sürecem kuzey köprüsüne bakalm ben artık ordan şüpeleyrm
Alıntıları Göster
Arkadaşlar merhaba,
Aynı sorun bende de var, Celeron işlemcili yavaş çalışan bir makinam vardı, kafasına göre bazen reset atmaya başlayınca Power 'ı değiştirdim ama sorun geçmedi. Sonra hadi yenileyelim deyip, Anakartı, işlemciyi (Dual Core E5700), RAM (2GB DDR3) ve kasayı değiştirdim. Ancak sorun yine geçmedi. Hard Diskin D'sine yedeklediğim eski verileri C'ye geri yüklerken yine reset atınca, Hardisk'tendir deyip onu da sıfır HDD ile değiştirdim ama yine reset atıyor.
Ekran ve UPS hariç herşeyi yeniledim sorun devam ediyor:((((
Ekrandan olamaz kasa ile ikisi UPS'den besleniyor. UPS'ten olamaz başka UPS'e bağlıyken de aynı şeyi yaptı.
Pek mantıklı gelmiyor ama geriye, her defasında kurduğum orjinal İngilizce XP kululum CD' si kalıyorçç bir de başka bir XP kurup deneyeceğimç
Başka fikri olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme