Şimdi Ara

Reset Atmakla İlgili Bir Soru ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi İlk Olarak Herkes Herkesin Yorumuna Saygı Göstersin Bu Herkese Göre Değişebilecek Birşey Kavga çıkarmayın Konuda

Şimdi Soru : Reset Attıkça Karakter Güçlenirmi Yanlız Point Bakımından Değil Bir BK'nın Full Olduğunu Düşünün O Res Attıkça Gücü Daha da Artarmı ?

• UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRoTRR

Şimdi İlk Olarak Herkes Herkesin Yorumuna Saygı Göstersin Bu Herkese Göre Değişebilecek Birşey Kavga çıkarmayın Konuda

Şimdi Soru : Reset Attıkça Karakter Güçlenirmi Yanlız Point Bakımından Değil Bir BK'nın Full Olduğunu Düşünün O Res Attıkça Gücü Daha da Artarmı ?

Statların full ise reset atmana gerek yoktur.
    Ama lwl önemli...
  • Valla bende birinden duymuştum tam emin değilim ve bilmiyorum ama reset attıkca BK defansmı ne çoğalıyo diye sölemişti biri.
  • Reset attıkca daha fazla güclenir yani 50 res full bi bk 100 res full bi bk ya kafa tutamaz :D
  • Anket yapma tuşunu göremedim keşke anket yapsaydım +2 =1 devam edin :)
    + > güclenir
    = > farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: core03

Reset attıkca daha fazla güclenir yani 50 res full bi bk 100 res full bi bk ya kafa tutamaz :D

Nasıl olcak o iş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twitterla ilgili bi soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Reset attıkca daha fazla güclenir yani 50 res full bi bk 100 res full bi bk ya kafa tutamaz :D

reset atmak yazılımsal bir olgudur, puanlarını sıfırlayıp ekstradan fazla puan vermekten başka birşey yapmaz. doğal olarak 100 reset full stat bir bk ile 500 reset full stat bk arasında hiçbir fark yoktur.
    görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

quote:

reset atmak yazılımsal bir olgudur, puanlarını sıfırlayıp ekstradan fazla puan vermekten başka birşey yapmaz. doğal olarak 100 reset full stat bir bk ile 500 reset full stat bk arasında hiçbir fark yoktur.
    görüşmek üzere.

Bende Mu-İzmirlee oynuyodum. Orda bi arkadaşım vardı BK kasıyodu. Donate set wardı max stats 64.000'di. bnde Full DL wardı serverdan 3-5 adam topladık ELF, DL, MG, SM, BK hepimizin Pointlerimiz 64.000 olmuştu. o dedigim arkadaşta baya reset farkı atmıştı nick: BEOWOLF bu adamı hepimiz köpek gibi çalıştık ama kesemedik. o sadece Bagırma büyüsünü yaparak AFK oldu yemek yedi geldi biz hayla vuruyoduk adamda 20bin can kalmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

quote:

görüşmek üzere.

Bende Mu-İzmirlee oynuyodum. Orda bi arkadaşım vardı BK kasıyodu. Donate set wardı max stats 64.000'di. bnde Full DL wardı serverdan 3-5 adam topladık ELF, DL, MG, SM, BK hepimizin Pointlerimiz 64.000 olmuştu. o dedigim arkadaşta baya reset farkı atmıştı nick: BEOWOLF bu adamı hepimiz köpek gibi çalıştık ama kesemedik. o sadece Bagırma büyüsünü yaparak AFK oldu yemek yedi geldi biz hayla vuruyoduk adamda 20bin can kalmıştı.

BA KENDİN DİYON ADAM FULL SİZİN TOPLAMINIZ 64 K ADAMIN VİTALİTİSİ 64 K

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

quote:

görüşmek üzere.

İtemlerin soket özelliği var ise hp doluşu yüksektir zaten. Canının yüzde 56 sı geri doluyor, ki zaten 65k da donate set ile canı 10milyona yakındır...
    Bellirli sürelerde 5-6milyon canı doluyor, ben full stat saçmalığına boşa savaş açmadım.

• Res Attıkça Skillerde Bir İlerleme Oluyormu Onu İnceleyen Yada Bilen Varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

Res Attıkça Skillerde Bir İlerleme Oluyormu Onu İnceleyen Yada Bilen Varmı?

İncelencek bişey yok zaten... Full stat isen reset atmana gerek yok....
  • bunu biz 2 sene once fun.mugamer.comda denemistiq hicbi fark yoq ha lvl dusukolunca oluyo ama yoqsa normade hic bir farkiyoq :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.