Arkadaşlar pc oyun oynamaya başladıktan bir süre sonra reset atıyor hiçbir uyarı vermeden. sorun sıcaklık değil prime95 ile stres testi yapıyorum, 6. testte sıcaklık 53 derce oluyor ve reset atıyor.harici bir işlemci soğutucum var ve gayet iyi soğutuyor. ramları da teker teker farklı yuvalara takarak denedim fakat test yaptığımda yine reset attı. psu xıgmatek 750 watt bronze sisteme yeterli geleceğini düşünüyorum. aklıma gelen tüm ihtimalleri değerlendirdim fakat çözüm bulamadım. sizlerin yardımını rica ediyorum. forumdaki benzer konulşarı da inceledim. bilgi vermesi açısından sistem bileşenlerini yazıyorum. amd 1100t black edtion asus m5a97 evo anakart asus gtx 560 ti ekran kartı GSKILL 4*2gb ram
Belki windows başlangıç ve kurtarma da sistem hatası otomatik olarak yeniden başlat olarak seçilmiştir.Yani billgisayarın hata verdiğinden yeniden başlatabilir kendini.
Isınma sorunudur yoksa hdd mi bozuk ram mi bozuk oyunda ne olur?islemci ısınır ram zorlanır
Arkadaşlar sorun çözüldü. bios u güncelledim. makine bir saattir stres testi altında fakat kapanmadı. belki başka arkadaşlara faydası olur diye yazıyorum. ilgilenen arkadaşlara tşk.