Şimdi Ara

Reset sorunu, lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc oyun oynamaya başladıktan bir süre sonra reset atıyor hiçbir uyarı vermeden. sorun sıcaklık değil prime95 ile stres testi yapıyorum, 6. testte sıcaklık 53 derce oluyor ve reset atıyor.harici bir işlemci soğutucum var ve gayet iyi soğutuyor. ramları da teker teker farklı yuvalara takarak denedim fakat test yaptığımda yine reset attı. psu xıgmatek 750 watt bronze sisteme yeterli geleceğini düşünüyorum. aklıma gelen tüm ihtimalleri değerlendirdim fakat çözüm bulamadım. sizlerin yardımını rica ediyorum. forumdaki benzer konulşarı da inceledim. bilgi vermesi açısından sistem bileşenlerini yazıyorum.
    amd 1100t black edtion
    asus m5a97 evo anakart
    asus gtx 560 ti ekran kartı
    GSKILL 4*2gb ram

• Belki windows başlangıç ve kurtarma da sistem hatası otomatik olarak yeniden başlat olarak seçilmiştir.Yani billgisayarın hata verdiğinden yeniden başlatabilir kendini.
  • Isınma sorunudur yoksa hdd mi bozuk ram mi bozuk oyunda ne olur?islemci ısınır ram zorlanır
  • Arkadaşlar sorun çözüldü. bios u güncelledim. makine bir saattir stres testi altında fakat kapanmadı. belki başka arkadaşlara faydası olur diye yazıyorum. ilgilenen arkadaşlara tşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Reset Problemi Acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.