evt arkdaslar uzun zmndır +3 rebrth elixir kulnmaktaydım bugun basmaya nıyetlendım kısmet sansımda yaver gitti ve elixir +4 oldu sevinçliyim dh ile paylasmak istedım herkeze saygılar (2 +7 crımson ve +2 rebrth mage shell yaktım)
quote:Orjinalden alıntı: TheGu4rdian +5 deneme sakın arkadasım iyidir bu yeter yani Hayırlı olsun... bencede böyle yeterli yani andream charısın galiba ve bu senin için yeterli +5 rebihte(+8e) deneme sakın
yk arkdaslar lvl 70 bnm eskısıyım serverın bı ara brkmsıtım elixir +3 kalmıstı ole duruodu tatıl oynylım dedık kısmet hepınız saolun +5 denemek gıbı bı nıyetım yk yaktıklarımdan brınde de rebrth trnası vrdı yani tek sılhımdı bayagı rısk aldım bu arda server logos
quote:Orjinalden alıntı: liveman yk arkdaslar lvl 70 bnm eskısıyım serverın bı ara brkmsıtım elixir +3 kalmıstı ole duruodu tatıl oynylım dedık kısmet hepınız saolun +5 denemek gıbı bı nıyetım yk yaktıklarımdan brınde de rebrth trnası vrdı yani tek sılhımdı bayagı rısk aldım bu arda server logos logosmu beni görürsün artık Ilasts0ulI 62 orc mage