Şimdi Ara

Resident 5 Ekran Atlama Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar re5 oynarken ekran böyle hafif kırılıp atlıyormuş gibi oluyor! TV yüzünden diyeceğim ama bu oynadığım 20 küsür xbox360 oyunu sadece bunda böyle yapıyor, ilkbaş çölde sıcaklık, buhar efekti olabileceğini düşündüm ama öyle değil sanırım, sizde durum nedir?

• ben az bi süre oynadım oyunu o süre içerisinde bi kaç defa yapmıştı arada bir donma da oluyodu
  • Divxplanette bir arkadaşada böyle olmuş oyunda, o zaman oyundan diyebilir miyiz? niye böyle oluyorki? İşlemciye yüklenen çok deli bir oyun diyeceğim ama bu gözler gears of war 3, alan wake falanda gördü :D
  • ekranın en altından çıkıp çizgi halinde dalga tam ortaya kadar bir şerit gibi yukarı kadar çıkar ve tam ortada kaybolur aynen öyle bir şey mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

ekranın en altından çıkıp çizgi halinde dalga tam ortaya kadar bir şerit gibi yukarı kadar çıkar ve tam ortada kaybolur aynen öyle bir şey mi..

wow aynen öyle dostum, işte budur tarifi =) dalga gibi... hani yazın sıcak havada uzağa bakınca buharlaşma görürsün ya aynen öyle, senin söylediğin gibi :D

TV dandik falan diyip suçu tv'ye atacaktım ama tv hem canavar gibi sony 46hx820 hemde diğer oyunların hiç birinde aynı şeyi yapmıyor, alan wake, gears of gear 3 falan çok güzel...street fighter 4, mk9 gibi hızlı oyunlarda da sorun yok =) Bi re5 te böyle yaptı, canımı sıktı =)
  • Bu durum oyundan mı kaynaklanıyor şimdi arkadaşlar? xbox live'de yama falan çıktı mı düzeltmek için acaba?
  • Dediginiz seyin oyun dunyasinda ki ismi Tearing.
    Tearing malesef oyundan kaynaklaniyor.
    BAzi oyunlarda cihazin cozunurlugunu 720p yaparsaniz oyun az biraz toparlanir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Dediginiz seyin oyun dunyasinda ki ismi Tearing.

Internette baktım şimdi, Capcom bunun için bir yama hazırlamış ama bulamadım nerede bu :( eve gidince dediğinizi yapacağım ve 720p de deneyeceğim oyunu...Bu arada ben x360 almadan önce PS3 vardı bende ve pc monitöründe re5'i oynadım 1080p olarak, onda öyle olmamıştı...Şimdi yeni TV de deneyince acaba tvde mi diye düşünürken sorun xbox360 ymış =/ Keşke oyunu ps3 te bitirseydim...

Buarada bu xbox360 çok dandik bir konsolmuş, daha paketi açar açmaz içinden pil çıkınca gıcık olmuştum alete...Şu exlusve oyunları gears of war falan bitirip satacağım ve yine ps3 alacağım..PS3 te sevdiğim oyun sayısı daha çok...xboxda FPS çok var ve ben sevmiyorum...

Neyse bu arada siz eski nextpsp sitesinin admini Kasatka mısınız?
    Teşekkürler tekrar ^^

----------------------------------------------
    When does it happen?
    For me, it only happens in Resident Evil 5, and only when displaying in 1080p (on either 50 or 60Hz). It's most noticeable in some of the (frequent) cut scenes, but also while playing the game. It only seems to happen in the Xbox 360 version of the game.

How can I fix it?
    You can't fix it per se, at least not unless Capcom release a patch, but what you can do is implement a work-around. In the Xbox Settings, under video, you can set your console to output at 1080i or 720p (assuming your TV/monitor supports this). This results in a minor decrease in graphical quality, but not a noticeable one (at least for me), and removes the tearing completely!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 1 Mart 2012; 20:29:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Dediginiz seyin oyun dunyasinda ki ismi Tearing.

Internette baktım şimdi, Capcom bunun için bir yama hazırlamış ama bulamadım nerede bu :( eve gidince dediğinizi yapacağım ve 720p de deneyeceğim oyunu...Bu arada ben x360 almadan önce PS3 vardı bende ve pc monitöründe re5'i oynadım 1080p olarak, onda öyle olmamıştı...Şimdi yeni TV de deneyince acaba tvde mi diye düşünürken sorun xbox360 ymış =/ Keşke oyunu ps3 te bitirseydim...

Buarada bu xbox360 çok dandik bir konsolmuş, daha paketi açar açmaz içinden pil çıkınca gıcık olmuştum alete...Şu exlusve oyunları gears of war falan bitirip satacağım ve yine ps3 alacağım..PS3 te sevdiğim oyun sayısı daha çok...xboxda FPS çok var ve ben sevmiyorum...

Neyse bu arada siz eski **** sitesinin admini Kasatka mısınız?
    Teşekkürler tekrar ^^

When does it happen?
    For me, it only happens in Resident Evil 5, and only when displaying in 1080p (on either 50 or 60Hz). It's most noticeable in some of the (frequent) cut scenes, but also while playing the game. It only seems to happen in the Xbox 360 version of the game.

How can I fix it?
    You can't fix it per se, at least not unless Capcom release a patch, but what you can do is implement a work-around. In the Xbox Settings, under video, you can set your console to output at 1080i or 720p (assuming your TV/monitor supports this). This results in a minor decrease in graphical quality, but not a noticeable one (at least for me), and removes the tearing completely!

Ornek Darksiders da xbox da tearing sorunluydu ancak ps3 de oyle bir sorun yoktu.
    Resident Evil 5 i bende iki cihazda denedim ve evet ps3 de tearing sorunu cok daha az.

Sorunuza gelince evet o kisiyim.

• Teşekkürler!!! kardeşim film izliyor daha 720p olarak denemedim x360 ta oyunu...O zaman millet sallıyodu forumlarda xbox360 şöyle üstün böyle üstün diye, aldık tırt bi alet çıktı...

Sizin şimdiki sitenin adı ne? Sizin sitelerdeki ortam harika oluyordu, next psp iyidi şimdi pspvita çıktı yine lazım olabilir :D teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 1 Mart 2012; 22:05:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.