Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlar kör olabilir ama diğer zombiler ses çıkarıyor yanımıza her türlü damlıyorlar yani. :D Licker üstüne bir de Tyrant geldimi çifte bayram.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Oyun fiyatlarının artmasının sebebi bizi ilk olarak siyasete değil de ekonomik tarafa götürür. Hatta Sony nin rezil politikasına götürür. Arkadaş dolar sekizlere dayandı sonbaharda. Şimdi 5.2 Civarlarinda dolaşıp duruyor. Kur tavan yapınca fiyatları çıkarmasını bildin e şimdi niye cekmiyorsun asagiya. Ben omrumde kutulu bir konsol oyununun 500liralara çıktığını görmedim. Bunun Su an hükumetle siyasetle hiçbir Alakası yok. Neyse konu başka tarafa gidiyor kirlenme olmasın. 2008 yılında ps3 e Gta 4 u büyük bir hışımla heyecanla gidip almıştım satın aldığım ilk kutulu oyundu. Fiyatı 180₺. O zaman bu üst sınırdı 200e satılan bir oyun bulamazdın. Ekonomimiz o zamandan daha mi kötü tabiki hayır olay başka anlatmak istediğim bu. Sony Türkiye’nin de bir sucu yok yurtdışı kökenli bir firma ve onlar nasıl fiyat derlerse o oluyor. Ama bu fahis fiyatların nereye gideceğini aşırı merak ediyorum. Deluxe versiyonlar da 700-800liralara doğru gidiyor yakında 1000leri görürüz.(ps5 zamanında) Allahtan çift konsol platforma sahibim de on sipariş ile Xbox ima aldım re2 deluxe 240₺a.

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Metro 180 lira Xbox'da isteyen o fiyata satabiliyor. Bende iki konsol da var hangisinde ucuzsa oraya alırım.

• neo23 kullanıcısına yanıt
    ayni mekanda yok hocam genelde başka odalardan çıkıyor şifreler

• quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Leon ile haftasonunu kaçırmadan az evvel bitirdim. Malum haftaiçi zor (iş,güç)
    1998 yılına geri döndürdü (yaşımız ortaya çıktı),o yıllardaki keyfi tam olarak alamasamda yine de çok başarılı buldum ve o günleri yad ettim. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun.Bitirmem 11saat civarı sürdü ama çok da acele etmeden geze geze oynadım açıkcası.

Gelecek hafta kızla oynayacağım bakalım onda ne tarz farklı tadlar alacağım.Oyunda Emeği geçenlerin eline sağlık.Asıl Resident Evil 1-2-3'dür devam Remakelerini bekliyoruz.Tabii Dino Crysis remake de buna eklenebilir hiç fena olmaz.
    aynen 3. oyunuda yapmalılar arkadasın dedıgı gıbı parasite eve da keske elden gecse :(

• Senden yardım bekleyen yok,bir an nimetten saydın kendini😏

• "Ghost Survivors" dışarıdan göründüğü kadar ilginç olacak mı bakalım. Şimdilik beklemeye değer duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 28 Ocak 2019; 19:15:33 >

Soru sorar durursun böyle forumlarda. Muhaha kullandığı cihazdan bir haber second hesaplı ps4 user. 😂 Hadi second'a huzura doğru yolculuğa hadiiii.. :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Bu mod ücretsiz mi olacak yoksa Deluxe kullanıcılar için mi ?

• Senden mi öğreneceğim, konsol işini ,hadi sen de işine ,sana soran yok.İster sec,ister pri kullanırım,keyfim misin!!İnsanlar,soru sorunca ya edebinle konuya ilişkin cevap ver ya da parazit yapma..Seni alıntılayan yokken bir anda 500 le atan nabzının sözünü dinleyip atlama cevaplara.Alıntılayan olursa konuş😏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Ocak 2019; 20:8:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Bu mod ücretsiz mi olacak yoksa Deluxe kullanıcılar için mi ?
    Ücretsiz. 15 Şubat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 28 Ocak 2019; 20:16:54 >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ekonomik tarafın az da olsa siyasi tarafı vardır. O yüzden konuyu alakasız bir noktaya çekmemek için onu söyledim. Eski yıllarda ekonomi az da olsa düzgündü. O dediğiniz zamanları hatırlıyorum, hatta bir çoğu da hatırlar. O zamanlar kutulu oyunlar en fazla 180 TL ve koleksiyon sürümleri 300 TL olurdu diye hatırlıyorum. Ne yazık ki ülke ekonomisi çok kötü bir noktaya doğru gidiyor. Peki PS TR'nin suçu yok mu, tabi ki var. MS TR gibi firmalarla özel bir fiyatlandırma anlaşması yapamıyor. Microsoft, Türkiye de çok fazla Xbox kullanıcısı olmadığını bildiği halde, bu fiyatlardan sunuyorsa takdir etmek gerek. Bir ara PS4 almayı düşünüyordum, sırf exc. oyunları oynayayım diye ama şu fiyatlandırma yüzünden almaktan vazgeçtim. Bu halde devam ederlerse kendileri kaybeder, zaten Xbox One'ım var ondan devam ederim. RE 2 Deluxe Edition'a bende ön sipariş geçtim fakat bütçemde son dakika sıkıntı çıktı. Yoksa parası hazırdı ama alamadım. Şimdi de fiyatı 400 TL oldu, o yüzden indirim zamanlarını bekleyeceğim mecbur.

• Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Resident Evil 7'deki Banned Footage paketleri tadında bir şey çıkabilir.
  • deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Son anda problem çıkması kötü olmuş ön sipariş çıktıktan sonra fiyatının fırlayacağıni düşünmemiştim hiç görünce de şok oldum. Sony e ancak tepkimizi bu şekilde koyabiliriz. Ps one classic çıkardılar 800₺ fiyat verdiler içindeki oyunların çoğu cop. Tomb raider in olmadığı klasik klasik midir en basitinden Çıktığından beri nerdeyse indirimde yari yarıya satabildiklerine satmaya çalışıyorlar. Kusura bakmasınlarda Microsoft un 240₺ a sattığı deluxe edition u sen 469 a satamazsın. On sipariş zamanı icin söylüyorum bunu. Ps politikasını değiştirmediği sürece müşterisini yolma politikasını değiştirmediği sürece benden zırnık işlemez. Xbox in game pass i ile insanlar oynayamadıkları Aaa oyunları oynuyorlar Sony de bu da yok plus alıp onca para verdikten sonra bile.

Puhahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Puhahaha
    hocam sen pc de oynamiyormusun oyunu ps konusunda millete niye sariyorsun bi bak konuda senden başka troll varmi. konuya her girdiğimde senin laf atmalarini görmekten sıkıldim 30bin mesaji böyle millete laf atarak yaptiysan yazik yani...

• steam'de 74k oyuncu ile en fazla oynanan (anlık) 5 oyun listesine giren ilk resident evil oyunu olmuş, re7 max 20k görmüş.
  • Oyunculara müthiş bir deneyim yaşattılar bu oyunla. RE7 bile böyle ses yapmamıştı oyun dünyasında. 1998 yılında bu oyunu oynayanlar oyuna daha aşikar olarak başladı yeni oynayanlar ise çok şanslılar ki o deneyimi şu zamanda yaşadılar. Görülüyor ki ne varsa eskilerde var şimdiki RE oyunları özlerinden çok ötedeler gerçek RE deneyimi budur ve Capcom yol haritasını böyle sürdürmelidir. Hiçbir yeni çıkan güncel oyun beni şu oyun kadar etkilemedi istek uyandırmadı özlemişiz gerçekten teşekkürler Capcom..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 28 Ocak 2019; 22:17:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 şubatta çıkacak DLC'de 3 farklı karakterle oynama imkanı geliyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.