Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
11
Favori
30.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun büyüsünü bozmamak icin demoyu indirip oynamayı düşünmüyorum eminim ki iyi iş cıkarmışlardır. PS1 versiyonuna göre oyun süresinde bir degisiklik olacak mı ve ne kadar orjinaline sadık kalacaklar onu merak ediyorum. Yenilikler eklendiği bariz ortada zaten karakterler üzerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtgcmn

Oyunun büyüsünü bozmamak icin demoyu indirip oynamayı düşünmüyorum eminim ki iyi iş cıkarmışlardır. PS1 versiyonuna göre oyun süresinde bir degisiklik olacak mı ve ne kadar orjinaline sadık kalacaklar onu merak ediyorum. Yenilikler eklendiği bariz ortada zaten karakterler üzerinde
    Ne büyüsü bozulacak. Oynamani tavsiye ederim. Super olmus oyun.
  • Dark-Samurai kullanıcısına yanıt
    Iyi oldugunu tahmin edebildigim icin cıkmasını bekliyorum ki yarım saat demo ile yetinmiyim. Bir nevi totem gibi diyebiliriz aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 19 Mart 2020; 23:25:13 >
  • Nemesis biraz fazla mı uzağa zıplıyor acaba, sanki ayarı kaçırmışlar. Ek olarak art arda saldırı da yapıyor, zorlayıcı olmuş.
  • Demoyu oynayıp bitirdim. RE2 Remake'te beklentim zirve yapmıştı, çok heyecanlanmıştım. Maalesef aynı heyecanı RE3'de yaşayamadım. Grafikler vs. her şey çok iyi ama güzelim parçalanma efektini neredeyse tamamen kaldırmışlar ve zombiyi neresinden vurursan vur aynı kan efekti çıkıyor. RE2'de zombiyi vurunca yere düşüyordu, ölüp ölmediğini kontrol etmek için bıçakla bacaklarını kesiyorduk. Yaşıyorsa bile sürüne sürüne geliyordu. RE3'de bunu tamamen kaldırmışlar maalesef. Silahla bacaklara falan baya ateş ettim ama uzuvlar kopmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Demoyu oynayıp bitirdim. RE2 Remake'te beklentim zirve yapmıştı, çok heyecanlanmıştım. Maalesef aynı heyecanı RE3'de yaşayamadım. Grafikler vs. her şey çok iyi ama güzelim parçalanma efektini neredeyse tamamen kaldırmışlar ve zombiyi neresinden vurursan vur aynı kan efekti çıkıyor. RE2'de zombiyi vurunca yere düşüyordu, ölüp ölmediğini kontrol etmek için bıçakla bacaklarını kesiyorduk. Yaşıyorsa bile sürüne sürüne geliyordu. RE3'de bunu tamamen kaldırmışlar maalesef. Silahla bacaklara falan baya ateş ettim ama uzuvlar kopmadı...
    Aynen ya geriye gitmiş oyun, ben de pek beğenmedim. Pompalının vuruş hissi rezalet olmuş bir de. Belki indirime girerse alırım.

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Yere düşüp sürünüyorlar. Kafadan birkaç el vurduysan bir daha kalkmıyorlar. Dead Space gibi uzuv kopması olmaz.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Dead Space ; az önce bitirdim

• Ps öne da ilk oynadığım re oyunuydu ne efsaneydi be ozamanlar o grafikler bile mükemmel geliyordu.

• Nınja N kullanıcısına yanıt
    Remaster ya da remake çıksa ayıla bayıla oynarım. Electronic Arts piç etti seriyi.
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Zamanın ötesinde oyun. Ben hala arada oynuyorum. Veya müziklerini dinliyorum. Spotify'da var, iTunes'den de albümünü aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Nemesis biraz fazla mı uzağa zıplıyor acaba, sanki ayarı kaçırmışlar. Ek olarak art arda saldırı da yapıyor, zorlayıcı olmuş.
    Nemesis bildiğin ışınlanıyor eski ağır abi duruşundan eser kalmamış. 3 defa yere indirdi nerden vurdu nasıl vurdu hiç bir şey anlamadım zar zor yangın musluğuna ulaşabildim

Demo olarakta çok dandik bir bölüm koymuşlar. RE2 demonun havası çok farklıydı.
  • Demoyu az önce bitirdim,parçalanma ve kan efektlerinin tam sürümde böyle olmayacağını düşünüyorum gerçi re 2 nin demosunda bile vardı,bunda beceremeyip kaldırdı mı naptı yapan ekip dodge mekaniği güzel olmuş ayrı bir hava katmış oyuna en azından çaresiz sağa sola koşmuyoruz zombi görünce.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demo güzel olmasına rağmen Re 2 Remake havası vermedi. Yüz animasyonları biraz garip geldi. Zombileri vurduğumuzda zombilerin verdikleri tepkiler Re2 Remake gibi değil. Nemesis'in saldırı seti ise hiç olmamış. O kütlesine rağmen çok seri saldırılar yapıyor ve zıplamıyor adeta tepemize veya önümüze ışınlanıp duruyor. 100 lira veya daha altına düştüğünde satın alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 20 Mart 2020; 10:39:28 >
  • Demoyu beğendim fakat herkesin dediği gibi nemesis çok hareketli olmuş birden önümüze isinlaniyor ve darbe almadan neredeyse kurtulamıyoruz onun haricinde grafikler güzel bakalım ne gibi şeyler başımıza gelecek. 3 Nisan'da alıp oynayacağım.

• Arkadaşlar oyunu ortak almak isteyen varsa bana yazabilir

• Ben oyunu beğendim. Orası kopmuyor, burası kopmuyor diye yaygara koparan tayfa da umurumda değil. Ben zombiyi kafasından vururum arkadaş. Beynine sıkarım. Sağını solunu koparmak gibi fantezilerim yok benim.

Demo olduğu için ve oyunun neresinden dahil olduğumuzu bilmediğimiz için hikaye olarak birşey anlamasakta benim sabırsızlık ile beklediğim bir oyun.
  • Demo'yu oynayan ve videoları izleyen arkadaşlar sizce de Nemesis çok aşırı zorlayıcı olmamış mı? Yani koşuyor zıplıyor tamam da bir anda önünüze ışınlanması çok zor olmuş. Umarım klasik oyundaki gibi knockdown oluyordur umarım. Ama harika bir oyun geliyor orası kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 20 Mart 2020; 15:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loukas

Demo'yu oynayan ve videoları izleyen arkadaşlar sizce de Nemesis çok aşırı zorlayıcı olmamış mı? Yani koşuyor zıplıyor tamam da bir anda önünüze ışınlanması çok zor olmuş. Umarım klasik oyundaki gibi knockdown oluyordur umarım. Ama harika bir oyun geliyor orası kesin.
    Karakterimize yeni dodge (takla yada öne hizli kacis) yapma dinamigi eklenmis bu sayede nemesis in cogu hareketinden kurtulabiliyoruz. Ama yine de zor tabi elimizin alismasi lazim bu yeni dinamige.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

Karakterimize yeni dodge (takla yada öne hizli kacis) yapma dinamigi eklenmis bu sayede nemesis in cogu hareketinden kurtulabiliyoruz. Ama yine de zor tabi elimizin alismasi lazim bu yeni dinamige.

Alıntıları Göster
    O harekete rağmen yine de zorluyor baya. Hardcore mode da mahvedecek bizi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.