Bildirim
RESIDENT EVIL 3 NEMESIS REMAKE [PS5 / PS4 ANA KONU] (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Geçen bı yerde okumuştum oyunun hikaye uzunluğu 5 saat civarı yazıyordu şaka mı bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 dakika da speedrun yapılabilecek bir oyuna 5 saat fazla bile. Sürelere pek takılmayın. Her yeri araştırarak, grafiklerin tadını çıkararak, bolca Nemesis'e ölerek bu süre uzar gider.
multiplayer kısmı bugunmu açılacak denemeye? -
doğrudur 2.5 saat te bitirmişliğim var ps1 zamanında herşeyi ezberleyince kolay oluyordu ozamanda tabi speedrun mantığı farklıydıquote:
Orijinalden alıntı: dimontales
Geçen bı yerde okumuştum oyunun hikaye uzunluğu 5 saat civarı yazıyordu şaka mı bu? -
-
-
atmosfer 10 numara 5 yıldız capcom son birde dino crisis yapta dünya gözüyle görelim be -
RE2 remake de ana hikayeye 3 saate yakın ekstra içerik eklenmişti, bu oyun için de yapmışlardır muhtemelen. Ortalama 8 saati bulur, zorluğa göre 10+ olur diye düşünüyorum. -
Orjinalini oynamak kısmet olmamıştı, o yüzden oldukça heyecanlıyım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orijinalini mutlaka oynamalısın. Bu oyun ne kadar iyi olursa olsun, 20 yıl önceki oyunun yanından bile geçemez.quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Orjinalini oynamak kısmet olmamıştı, o yüzden oldukça heyecanlıyım.
Hocam herşeyi zamanında oynamak gerektiğine inananlardan biriyim. Şimdi Doom Eternal rahatlığından sonra ona geçersem çok yadırgarım diye düşünüyorum. ;) O yüzden remake projeleri beni çok heyecanlandırıyor.
Keyif almazsın muhtemelen, gerçi hiç denememişsin belki de alırsın bilemedim. Mesela yakın zamanda steam'de RE0 remaster'ı aldım, 10dk sonra bıraktım. Vaktinde Gamecube'de bayılarak oynamıştım ama şimdi o mekanik kabız gibi geldi. Oyunlar teknik anlamda geliştikçe bazı rahat mekanikler bünyeye işliyor. -
Bu Resident Evil Resistance ilk gösterilen videolar da berbat görünüyordu. Animasyonlar, HUD, UI vs çok kötüydü. Bugün gelen video da çok değişik geldi gözüme, tümüyle elden geçirmişler sanırım. Farkeden oldu mu bilmiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hislerime tercüman olmuşsunuz. Maalesef video oyunlarını zamanında oynamazsan, gelişen teknolojiyle birlikte herşeyin daha iyisini daha rahatını görmeyi arzu ediyorsun. Misal FF7'de de aynı şeyi söylüyorlar. Orjinalini oyna diye, fakat Remake'i gördükten sonra onu oynayasım gelmiyor.
Beta açık mı? Denedim. Girmiyor. -
Re2 remakeden sonra ilaç gibi gelecek. Nedense beni hiç sarmadı re2. -
Oyunda dışarıda Fener açma olsun ama yahu. O ne öyle önümü göremiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X