Şimdi Ara

Resident Evil 4 UHD Türkçe yama V2 + HD PROJECT V3 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
9
Favori
36.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu denedim ingilizce var sadece. Yuh ya herkesmi korsan oynuyo böyle bi oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Onu denedim ingilizce var sadece. Yuh ya herkesmi korsan oynuyo böyle bi oyunu

o işin korsanla bir alakası yokki oyun içinde dil değişimi yok ama steam üzerinden veya api'den değiştirebilmen lazım benim 5 6 mesaj üstte biri istemişti paylaştım onu indir bin32 klasörüne at öyle dene yine olmazsa steam üzerinden dili nasıl değiştirilir araştır nette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 3 Kasım 2016; 23:3:43 >
  • sorun çözüldü oyun % 100 türkçe.
  • Dediklerinizi aynen yaptım ve oyun yarı Türkçe yarı Almanca oldu. Sorun ne olabilir? Altyazılar Türkçe, menü de bazı yerler Almanca. Daha oyundan ilerlemediğim için başlangıçta bunları gördüm. Envantere bakamadım orada durum nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 4 Kasım 2016; 10:48:29 >
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    t.w'den yardım edebilirim
    sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightcar -- 4 Kasım 2016; 21:51:44 >
  • Dostum hepsini denedim. Oyununsteam ayarlarınada girdim fakat şöyle bi sorun var dil seçeneklerinde sadece ingilizce var yani diğer diller yok. Oyunu güncelle dedim fakat yinede diğer dillerin hiç birini yüklemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: knightcar

t.w'den yardım edebilirim
    sana

TW ile oyuna girince görüntü kararıyor diye biliyorum siz bildiğinizi yazın ben yapmaya çalışayım daha iyi olur.
  • Eline Emeğine Sağlık Ustam ..
    Şimdi Türkçe Yama'yı Denedim ve Doğru Bir Şekilde (Kur.battıda yaptım) Ama Benim sorunum var oyun "Türkçe oldu" ama %100 değil ve bazı yerler halen almanca hatta çoğu yer almanca vede bazı video altyazıları gözükmüyor ...

Ben en güncel "1.06" versiyonu kullanıyorum sanırım bu yüzden ..
    Sen Hangi versiyon için Türkçe Yama'yı yaptın ustam ?

1.06 Versiyonu içinde Türkçe Yama çıkarırmısın ?
    1.06 Update Kurup , Türkçe Yama'yı ona entegre edermisin ustam :) ...

Bekliyorum Ustam :) ...

Umarım En kısa zamanda cevap verirsin Ustam :)
  • Neyse kardeşim oyunun korsan ı da var elimde onu yüklüyorum şimdi. Zaten steam de kazanılacak başarımda kalmadığı için o kadar önemli değil. Yardımlarından ve yamadan dolayı teşekkürler bu arada re 7 çıkınca onada el atarsın umarım

• quote:

Neyse kardeşim oyunun korsan ı da var elimde onu yüklüyorum şimdi. Zaten steam de kazanılacak başarımda kalmadığı için o kadar önemli değil. Yardımlarından ve yamadan dolayı teşekkürler bu arada re 7 çıkınca onada el atarsın umarım

Hmm. Steam sayfasında Almanca desteği var gözüküyor.
    Steam'de Oyuna sağ tıklayıp özellikleri seçip, dil sekmesinden Almanca var mı kontrol ettin mi? Eğer yoksa sıkıntı var bence.

http://store.steampowered.com/agecheck/app/254700/

• Akbell kullanıcısına yanıt
    oyuna girmicez kardeş
    gerek yok zaten sorun sistem izinleriyle ilgili.
  • CanGame C kullanıcısına yanıt
    sorununu düzelttinmi?
  • Kardeşim yama korsan oyunda çalıştı dediklerini yaptıkdan sonra ama şöyle bi sorun var korsan oyunun dosyası içindeki ini uzantılı dosyayı steamdeki oyuna attım oyun açılıyo fekat hala ingilizce. Anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 7 Kasım 2016; 23:47:30 >
  • quote:

Kardeşim yama korsan oyunda çalıştı dediklerini yaptıkdan sonra ama şöyle bi sorun var korsan oyunun dosyası içindeki ini uzantılı dosyayı steamdeki oyuna attım oyun açılıyo fekat hala ingilizce. Anlamadım.

Benim steam'da oyun kurulu degil ama bütün uhd'lerin içinde tüm diller mevcut steam'a sorman veya biraz araştırman lazım dil değişimi için.
    kısaca steam'a destek veremem. yerini bende bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 8 Kasım 2016; 1:10:52 >
  • Tmm kardeşim çok sağ ol

• kardeş ellerine saglık cok guzel olmus
  • türkçe yama nasıl çalışıyor beyler
  • oyun %100 türkçe olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

oyun %100 türkçe olmuyor

oyun %100 Türkçe kardeşim ama daha önce dediğim gibi oyunun uzantısı olan lfs açılıyor ama geri paketlen miyor o yüzden yamanın edit lenmiş dosyaları üzerine değilde yanına atıyor.
    klasör yetkilerin olmayınca da kur.bat çalışmıyor bunu anlamanın en basit yöntemi yama dosyaları oyunun içerisine yapıştırdıktan sonra kur.bat'ı çalıştrın ve bio4 klasöründeki op dosyasına girin. eğer 6 adet dosya varsa yama kurulmamış demektir. op klasörünün içindeki lfs uzantılı dosyalar silinmemiş demektir yapmanız gereken şey
    bi04 klasörüne sağ tıklayıp özellikler oradan da güvenlik segmesine tıklayın. kullanıcı profilizi seçip izinler yetkilere girip izin ver kutucuklarının hepsini tıklayıp kaydedin.
    ardından bi04 klasörünün yanına attığınız kur.bat'ı tekrar çalıştırıp oyuna girmeden op klasöründen bir daha kontrol edebilirsiniz silinip silinmediğini lfs uzantılı dosyaların.

Arada iş op klasörüyle bitmiyor elle silerim diye düşünenler için 350 küsür dosyayı bulup silmeniz gerekecek. Kur.bat'ı amacı o dosyaları silmek zaten

bir kısmı türkçe olmasına gelince türkçe olan sadece menü kısmının birazı oda german.dtc dosyanın uzatınsı lfs olmadıgınden bir tek o dosyayı üzerine yazıyor.

üstün körü anlattım eğer anlamadıysanız google'dan klasör okuma yazma yetkileri nasıl verilir araştırıp bulabilirsiniz.

op klasörünü örnek göstermemin sebebi onun içerisin de 3 adet dosya var ve anlamanız açısından daha kolay

Not: kur.bat dosyasını bio4 klasörünün yanında olması gerek içinde veya başka bir yerde çalışmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 8 Kasım 2016; 20:24:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

ilginiz için teşekkürler

Hocam mgs 1 geliyor mu acaba tr yamaniz son durum nedir o taraflarda

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.