Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 27 Şubat 2012; 23:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Resident evil ın özü nedir bilen varmı ? Özü şudur; ´´oyunu oynamaya cesareti olmamak...´´İşte bu his varsa o oyun olmuş demektir. İlk jenerasyonda (ps1 zamanı) olayı buydu bu serinin. RE nin sırrı buydu. 3 den sonra bu olay bitti.

Maalesef o günler çok geride kaldı.Nemesis'in stars diye bağırarak bizi kovalaması, işte resident evil da, illa aksiyon olucaksa bu şekilde olmalı.Nemesis bizi kovalarken hepimiz üçbuçuk atmadık mı? :))) Licker'ların nefes alıp vermeleri, zombilerin ayaklarını yerlere sürterek yürümeleri, köpeklerin hırlamaları, kargaların sesleri, camları kırarak mekana dalan köpek,zombi,yaratık vs.. bunları özledik.Daktilo ve sandığımızın bulunduğu save odasına girdiğimiz anda müziğinde etkisiyle sakinleşip huzura ererdik.Ufacık bir karganın dahi beni ürküttüğü oyunda artık bosslardan dahi korkmaz oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Resident evil ın özü nedir bilen varmı ? Özü şudur; ´´oyunu oynamaya cesareti olmamak...´´İşte bu his varsa o oyun olmuş demektir. İlk jenerasyonda (ps1 zamanı) olayı buydu bu serinin. RE nin sırrı buydu. 3 den sonra bu olay bitti.

Maalesef o günler çok geride kaldı.Nemesis'in stars diye bağırarak bizi kovalaması, işte resident evil da, illa aksiyon olucaksa bu şekilde olmalı.Nemesis bizi kovalarken hepimiz üçbuçuk atmadık mı? :))) Licker'ların nefes alıp vermeleri, zombilerin ayaklarını yerlere sürterek yürümeleri, köpeklerin hırlamaları, kargaların sesleri, camları kırarak mekana dalan köpek,zombi,yaratık vs.. bunları özledik.Daktilo ve sandığımızın bulunduğu save odasına girdiğimiz anda müziğinde etkisiyle sakinleşip huzura ererdik.Ufacık bir karganın dahi beni ürküttüğü oyunda artık bosslardan dahi korkmaz oldum.

Bunun en buyuk sebebi ilk uc seriden sonra Resident Evill ruhundaki caresizlik hissinin tamamiyle kaybolmasi. Zira Capcom ilk uc serideki bu caresizlik hissinin yerini ve bir cok oyun dinamigini terk ederek daha cok satis kaygisi ugruna aksiyon ogelerine abanip korku turundeki bu efsaneyi Survival Horror dan Action/Adventure turune kaymasina hatta takim tabanli online bir oyuna kadar tasimaktan geri kalmadi.

Her ne olursa olsun sadece Resident Evill hatrina senaryosunu oynayip daha sonra takaslayacagim, yillarin hatri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

güzel günlerdi ama nedense bu nesilde bu türü devam ettirebilecek başka oyunlarda gelmedi...

• quote:

Evet, guzel bir saptama. Ben bir arkada$imla beraber oynardim bu oyunu.tirsardim ve ona 'sen oyna biraz' derdim. O biraz oynar 'gerildim olm al biraz' diye benim oynamami isterdi. Ki bu arkadasla yillaaar sonra RE5'i co-op bitirirken bir an bile gerilmedigimizi anlayip eski gunleri dusunmustuk.
  • Resident Evil 6, serinin en hızlısı oldu!

Yeni oyuna ilgi büyük

Capcom'un yeni geliştirdiği aksiyon oyunu Resident Evil 6, an itibarıyla serinin en hızlısı konumunda. Capcom'dan Christrian Svensson'un bildirdiğine göre Resident Evil 6, ön siparişlerde fantastik bir başlangıç yaptı ve serinin önceki tüm oyunlarını geride bırakarak zirveye yerleşmeyi bildi. Svensson, Resident Evil 6 hakkında yeni bilgiler vermek için sabırsızlandıklarını bildirirken, hayranlardan gelen yoğun talepten ötürü de memnun olduklarını söylüyor.

http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6_serinin_en_hizlisi_oldu-haber-49468p1.html

• Resident Evil, 4. oyunla birlikte büyük bir değişime girdi. Eski bildiğimiz tarzından çıktı ve farklı bir yola saptı. Bununla ilgili olarak belki de gereken cevabı Resident Evil: Revelations'ın yapımcısı Masachika Kawata verebilir. Zira Kawata, Gamasutra'ya gerçekleştirdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Kawata, özellikle Amerika pazarı için aksiyon yönünde olunması gerektiğini düşündüğünü söyledi. Bu yönün RE4 ile başladığını, RE5 ile devam ettiğini belirtti.

Survival Horror türündeki oyunların pazar payının Call of Duty ve aksiyon türündeki oyunların satışlarıyla karşılaştırıldığında küçük kaldığını da belirtti.

Resident Evil 6'nın yapımında etkin olmayan Kawata projeyle ilgili olarak, konuşmasının doğru olmayacağını, ancak yapımın saf aksiyon ağırlıklı yönde, Call of Duty yönünde gitmek zorunda olduğunu sanmadığını da açıkladı. Hatta kendi izlemine göre Resident Evil 4 ve 5'in Shooter olmadığını da söyledi.

MK

Zavalli Capcom Satis kaygisindan dolayi guzelim seriyi katlediyor.

• re serisinin su nesilde cod veya bf'nin onune gecmesi beklenemez. bu oyunlari alanlari alanlarin hikaye pek umrunda olmaz ve online icin alirlar. re ise single ile unludur. seriyi bunun icin degisime goturdulerse sorun satislarda degil, beyinlerdedir.
  • güzelim oyunu ne hallere düşürdüler.Hele ki son çıkan RE operation raccon city için konuşmak bile istemiyorum oyunun yalnızca adı RE, oynanışının tarzının alakası yok.Vallahi bu aralar RE code veronica'yı oynuyorum, onlarca kez bitirmeme rağmen halen zevk alarak oynuyorum.Ondan sonra da Wii'de ki RE zero ve remake geçerim.O bitti mi, tekrar PS2 ye döner RE 1-2-3 Oyun survival horror tarzı bir RE olduktan sonra grafik hikaye benim için.
  • quote:

Bu yüzden PSX emulatör indirim RE3 oynuyorum.
  • Eskı RE serisini arayanlardanım ama sanırım hep hayallerimizde yaşayacak. Hala açıp RE3 oynarım her oynayışımda da keyif alıyorum. Kaldı ki çoğu arkadaşımızın söylediği gibi yeni nesil korku tarzını benimseyemiyor playstationu bana sevdiren oyun Resident Evil şimdi sadece hatıralarda.
  • Yeni Vidyo Geldi...

Resident Evil 6'nın Captivate Videosu Yayınlandı

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6nin_Captivate_Videosu_Yayinlandi-26516.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 10 Nisan 2012; 15:19:42 >

• Oyunun bu videosu Captivate oyun fuarında yayınlandı. Videoya baktığımızda genel olarak yeni karakterler ve hikaye detaylarına yer verildiğini görüyoruz. Oynanış kısımlarına ise bu videoda hiç yer verilmemiş. Videoda C virüsünün yol açtığı etkiler net bir şekilde gözler önüne serilmiş. Yeni oyunda farklı mutasyona uğramış yaratıklarla da karşılaşacağız.

Bu videoda yeni karekterler dışında Chris, Leon ve Sherry Birkin gibi bildiğimiz karakterler de gözüküyor. Ayrıca Ada Wong benzeri tavırlarıyla dikkat çeken karakter de oyunun kilit noktalarından biri olacağa benziyor (Yoksa Ada mı?). Amerika'dan Çin'e kadar farklı noktalara uzanan videonun son kısmı ise oldukça ilginç bitiyor. Videonun sonunda Chris ve Leon'u kapışırlarken görüyoruz. Çünkü biri bu karakteri tanık olarak yakalamak isterken, diğeri ise aynı fikre sahip değil gibi gözüküyor.

• Junior Wesker'da gelmiş tam olmuş :)
    Videoya bakacak olursak yine çok sağlam Resident geliyor ( kendi açımdan )
  •  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

•  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !
  • Chris ile Leon anlaşamıyorlar. Problem nedir beyler?
  • demek c virusu he

ayrica leon vs chris savasinda uzgunum ama chris'in pek sansi yok
  • Resident Evil 6, RE 5'ten 3 Kat Uzun

Resident Evil 6 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun yönetmeni Eiichiro Sasaki'nin açıklamasına göre Resident Evil 6, Resident Evil 5'ten 3 kat daha uzun bir oyun olacak. Sasaki'nin bir diğer açıklaması ise oyunda 3 farklı karakteri yönetecek olmamız.

Sasaki, oyunda yöneteceğimiz 3 farklı karakterin de kendine özel senaryolarının olacağını ve bu senaryoların her birinin Resident Evil 5'ten biraz daha kısa olduğunu belirtti. Toplamda ise Resident Evil 5'ten çok daha uzun bir oyunla karşılaşacağız.

İşin ilginç yanı ise bir karakterin öyküsünü bitirdikten sonra diğerlerini oynamak zorunda kalmayacak olmanız. Yani Leon'un senaryosunu bitirdikten sonra Chris'e devam etmek zorunda değilsiniz. Yine de tüm senaryoyu öğrenmek için bunu yapmanız şart.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6_RE_5ten_3_Kat_Uzun-26538.htm

• 30 saat ve uzeri masallah super.

Resident Evil 6 to be around 30 hours long

http://www.vg247.com/2012/04/11/resident-evil-6-to-be-around-30-hours-long/
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.