Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leon , chris kapismasi ilginc olmus 2 karakterinde yeri ayri ama leon biraz daha agir basiyo. Acaba re5 deki gibi coop olcakmi ne oynardik arkadasla. Tabi gonul isterki eski tarzina donsun. Belki mekanlar ve zombiler eskiye donuk olabilr ama oynanis cok hizli olmaz inslh. Nerede o mermi yapma bitkileri kombine etme ah ah. Oynanis saati de cok tatmin edici ve ben en az 2 kere bitiricem ici butun extralari acmak icin cok doyurucu olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 11 Nisan 2012; 10:38:42 >
  • Zombi kavramı değişmeye başladı.

Yayınlanan bu ekran görüntülerine baktığımızda çok ilginç detaylara sahip olduklarını görüyoruz. En dikkat çeken detay ise ekran görüntülerinin birinde, bir zombinin silah kullanması oluyor. Serinin daha önceki oyunlarında özel olarak geliştirilmiş ve silah kullanabilen Nemesis veya 4. oyundaki parazitler ile desteklenmiş ve elektrikli jop, kalkan kullanabilen düşmanlar ile karşılaşmıştık.

Resident Evil 6'da ise anlaşılan zombiler biraz daha akıllanmış olacak. C virüsünün etkisi mi bilinmez ama bu ekran görüntülerinin birisinde bir zombinin silah kullandığını görüyoruz. Muhtemelen bildiğimiz zombi grupları dışında tıpkı 4. oyunda jop kullananlar gibi silah kullanan bazı özel zombi birlikleriyle de karşılaşacağız.

Oyun içi görüntülere de yer verilen bu yeni ekran görüntülerinde ayrıca Hud ekranı da göze çarpıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6nin_Zombileri_Silah_mi_Kullaniyor-26546.htm

• O videoda görünen hatun kesinlikle Ada Wong (4. oyundaki seslendirmesiyle aynı). Chris ile Leon onun yüzünden kapışıyorlar. Ada'nın olması oyunun senaryosuna büyük katkı yapacaktır. Belki de Wesker'dan sonra organizasyonun başına geçmiştir. Leon'la aralarında duygusal bir bağ olduğu da kesin. 4. oyunu oynayanlar hatırlarlar, Ada birçok ekre Leon'nu ölümden kurtarıyordu.

Ayrıca silah kullanabilen zombiler için, 5. oyunda da bunlardan vardı. Hatta bunlar için shop'tan kurşun geçirmez yelek filan alıyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Zombi kavramı değişmeye başladı.

Yayınlanan bu ekran görüntülerine baktığımızda çok ilginç detaylara sahip olduklarını görüyoruz. En dikkat çeken detay ise ekran görüntülerinin birinde, bir zombinin silah kullanması oluyor. Serinin daha önceki oyunlarında özel olarak geliştirilmiş ve silah kullanabilen Nemesis veya 4. oyundaki parazitler ile desteklenmiş ve elektrikli jop, kalkan kullanabilen düşmanlar ile karşılaşmıştık.

Resident Evil 6'da ise anlaşılan zombiler biraz daha akıllanmış olacak. C virüsünün etkisi mi bilinmez ama bu ekran görüntülerinin birisinde bir zombinin silah kullandığını görüyoruz. Muhtemelen bildiğimiz zombi grupları dışında tıpkı 4. oyunda jop kullananlar gibi silah kullanan bazı özel zombi birlikleriyle de karşılaşacağız.

Oyun içi görüntülere de yer verilen bu yeni ekran görüntülerinde ayrıca Hud ekranı da göze çarpıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6nin_Zombileri_Silah_mi_Kullaniyor-26546.htm

Silah kullanan Zombiler

ResidentField6.3 geliyor arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSEKO -- 11 Nisan 2012; 16:44:07 >

• Resident Evil 6 gameplay trailer analysis - video

http://www.computerandvideogames.com/343602/resident-evil-6-gameplay-trailer-analysis-video/

• Yabancı forumlardan okuduğum teorilere göre steve in jake olabilme ihtimali konuşuluyor ve de chris ile jill 'in evlenmiş olabilecekleri daha sonra jill in daha tehlikesiz işlere yöneldiği .. Ne olur hiçbir fikrim yok ama eğer steve resident evil 6 daysa Claire Redfield da bu oyunda olmalı .. Hatta o Leon Chris dövüşünü de Claire ayırsa ne harika olur diye içimden geçirdiğim de oldu .. Merakla bekliyorum . Bir an önce çıksın senaryo yeterince sağlam geliyor ..
  • Trailer'da gözüken karakterin Steve olma ihtimali yüksek hatırlarsak RE: CV'de, Wesker'ın onunla ilgili planları vardı üstünede trailer'da "Junior Wesker" cümlesi tam ortalığı karıştırdı.

Re 6 hem aksiyon hemde senaryonun gidişatı açısından sağlam bir oyun olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

Trailer'da gözüken karakterin Steve olma ihtimali yüksek hatırlarsak RE: CV'de, Wesker'ın onunla ilgili planları vardı üstünede trailer'da "Junior Wesker" cümlesi tam ortalığı karıştırdı.

Re 6 hem aksiyon hemde senaryonun gidişatı açısından sağlam bir oyun olacak.

Dostum göremedim steve 'i hangi karakterden bahsediyorsun orta yaşlı bir adam gördüm sadece yeni olarak o mu ? Steve code veronica'da çok gençti ya ihtimal veremedim eğer ona diyorsan . Aslında jake e vuran yaratık steve gibi duruyor :S Tabi temennim steve 'in bir insan olması

• r4 mükemmeldi gerek atmosferi gerek konusu olarak.. re5 hiç güzel değildi bence resident evil serisinden kopmuş direk bol aksionlu bir oyuna dönüşmüş.. capcomda bu açıklarını kapatarak diğer oyunu daha çok gerilim-korkuya yönelik yapcaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Resident evil ın özü nedir bilen varmı ? Özü şudur; ´´oyunu oynamaya cesareti olmamak...´´İşte bu his varsa o oyun olmuş demektir. İlk jenerasyonda (ps1 zamanı) olayı buydu bu serinin. RE nin sırrı buydu. 3 den sonra bu olay bitti.

Maalesef o günler çok geride kaldı.Nemesis'in stars diye bağırarak bizi kovalaması, işte resident evil da, illa aksiyon olucaksa bu şekilde olmalı.Nemesis bizi kovalarken hepimiz üçbuçuk atmadık mı? :))) Licker'ların nefes alıp vermeleri, zombilerin ayaklarını yerlere sürterek yürümeleri, köpeklerin hırlamaları, kargaların sesleri, camları kırarak mekana dalan köpek,zombi,yaratık vs.. bunları özledik.Daktilo ve sandığımızın bulunduğu save odasına girdiğimiz anda müziğinde etkisiyle sakinleşip huzura ererdik.Ufacık bir karganın dahi beni ürküttüğü oyunda artık bosslardan dahi korkmaz oldum.

Sana yemin ediyorum Daktilo odasından çıkamadığımı bilirim.

Çünkü köpeklerin beni dışarda beklediğini mermimin acaba yetip yetmeyeceğini düşünürdüm.

Kapılara yaklaşırken arkamda pencere kameranın önüne geliyorsa Allah'ım ne olur birşey çıkmasın oradan diye dua ederdim.

Kısaca eski Resident Evil oyunları sadistlikti , insanın korkacağını bile bile devam etme arzusu başka birşey değildir.

• Resident Evil 6'da Jill ve Claire Olacak mı?

Resident Evil 6 yapımcılarından Yoshiaki Hirabayashi de bu söylentilere kendi açısından şu yanıtı verdi:

"Son zamanlarda Jill ve Claire'e olan sevgi hakkında çok fazla şey duyuyoruz ve sıradaki Resident Evil'da olup olmayacakları devamlı soruluyor. Resident Evil 5'da daha birçok harika karakter var ve bunun hakında duyurulmayı bekleyen birçok karakter bilgisi mevcut. O zamana dek Chris, Leon, Sherry, Piers, Helena ve Jake Wesker Jnr.'a odaklanacağız."

Her ne kadar Jill ve Claire onaylanmasa da bu söylentilere çok çabuk yanıt verdiği görülen Hirabayashi'nin hayranları da heyecanlandırmaya çalıştığı anlamını çıkarıyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6da_Jill_ve_Claire_Olacak_mi-28123.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jill ve Claira karakterleri olacaktir.

Jill karakteri besinci oyunda figuran pozisyonunda gibiydi bu sefer daha on planda olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jill de claire de olursa bu oyun re4'ten daha guzel olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New Resident Evil 6 image shows the main players

http://www.computerandvideogames.com/349777/new-resident-evil-6-image-shows-the-main-players/

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

• Wesker JR'ın ısrarla Steve Burnside çıkacağını düşünüyorum.
  • Len şu zombiyi vurmak için son ana kadar bekleme klişesinden kurtulamıyorlar :D Video beni gaza getirdi,aksiyon filan süper ama özlediğimiz gerilim ve bulmaca unsurlarını geri alabilecek miyiz merak ettiğim bu

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Resident Evil 6'da Silah Satın Alma Olmayacak

Resident Evil serisinin vazgeçilmezlerinden biri haline gelen silah satın alma sistemi, Resident Evil 6 ile birlikte tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alıyor.

Yoshiaki Hirabayashi'nin silah sistemiyle ilgili verdiği bilgiler, RE serisindeki değişim sinyallerini net bir biçimde veriyor. Açıklamanın tamamı şu şekilde:

"İlk kez bir Resident Evil oyununda bölüm öncesinde veya arasında silah alma sistemi mevcut olmayacak. Karakterler ilerleyişleri sırasında silahları bulabilecek ve kullanabilecekler. Bu olay, tüm karakterler için aynı olarak işleyecek."

Daha ilk bilgilerden itibaren farklılığını ortaya koyan RE 6, gelen bilgilerle de serinin farklı bir yöne doğru gittiğini gösteriyor. Bu yeniliklerin iyi veya kötü olduğu konusunda ise yine siz oyuncular en doğru kararı verecektir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6da_Silah_Satin_Alma_Olmayacak-28566.htm

Yeni Nesil Konsollarda gercek bir Resident Evil gorurmuyuz acaba?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.