Bildirim
RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (25. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Grafikleri dehşet oyunun. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turko3333
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
20 dakikalik oyun ici vidyo iyi seyirler.
Oyun sürekli böyle gizemli , Gerçekçiliğe en yakın olacaksa , Mükemmel bir oyun olacak.
aynen bende cok begendım bıraz eskı relerıde anımsatmadı degıl hanızombılerın agırdan gelıslerı fılan bıd bulmaca konur ve korku ogelerı artarsa super olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: chris123
quote:
quote:
Oyun sürekli böyle gizemli , Gerçekçiliğe en yakın olacaksa , Mükemmel bir oyun olacak.
aynen bende cok begendım bıraz eskı relerıde anımsatmadı degıl hanızombılerın agırdan gelıslerı fılan bıd bulmaca konur ve korku ogelerı artarsa super olur
Benim için RE3 Nemesis havası olması önemli , PS1 zamanında abimle oynardım , O olmadan ateş etmeye bile korkardım oyunda o derece.O korku , O ağırlık ve Puzzle sistemi olursa süper olur.Ama zannetmiyorum öyle olsun tamamı.
Bu arad Videoyu koyan (SİPAHİ) furkan abimize teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: chris123
quote:
quote:
aynen re3 te mermı harcamaya korkardım elımde bı suru sılahla gıderdım re3 ılk oynadıgım re oyunuydu ama benı en cok zorluyan bulmaca re1 dekı tablolar olmustur her zaman :)
-
puzzle sistemi olacağını zannetmiyorum.Çünkü video da hangi noktaya gidilmesi gerektiği gösteriliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
video ya göre atmosferinin re5 ten 5 kat daha iyi olduğu kesin -
quote:
Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82
puzzle sistemi olacağını zannetmiyorum.Çünkü video da hangi noktaya gidilmesi gerektiği gösteriliyor.
Bulmacalar olacaktır elbet ama RE4 veya RE5 ayarında olacaktır.
RE4'den önceki RE oyunlarında ki bulmaca sistemi artık yalan oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
quote:
Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82
Bulmacalar olacaktır elbet ama RE4 veya RE5 ayarında olacaktır.
RE4'den önceki RE oyunlarında ki bulmaca sistemi artık yalan oldu.
tercihim ilk 3 oyundaki bulmaca sistemi olurdu.Mekanın içindeki kapıların farklı anahtarlarla açılması bence çok hoştu.Ama üzülerek söylüyorum ki senin dediğin gibi olucak, zaten üstte yazdığım ayrıntı bunu açıkça ortaya koyuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 21 Haziran 2012; 16:39:40 >
-
Vay be iyice bozdu ya bu oyun serisin gidişini Olay çözme ve şifre oyunu döndü bir shooter oyununa buna acıyorum zaten Artık iyice suyu çıktı senaryosuda klasikleşti albert wesker senelerdir ölmedi gitti :D şaka maka adamı seviyorum... -
İlk üç oyun ile son üç oyun ayrı değerlendirilmeli. İki tarafında bendeki yeri ayrı. İlk üç oyun zamanında güzeldi. Bir kapı açmak için on tane anahtar bulmayı kimse istemiyor. Artık o dinamikler geride kaldı. RE 4'te şatonun tekinsiz atmosferini, RE 5'te Afrika'nın çorak topraklarını unutamam. RE 6'da co-op için sabırsızlanıyorum. -
Bari eski dönmek için kapasiteniz yok eski oyunları bugünkü grafik motorlarıyla değiştirmeden tekrar yapın. -
quote:
Orijinalden alıntı: sagropa
Bari eski dönmek için kapasiteniz yok eski oyunları bugünkü grafik motorlarıyla değiştirmeden tekrar yapın.
işte sorunda orda ya onu yapacak kapasiteleride yok
uzak doğu oyun sektörü next-gen ile kendini bozdu amerikaya yaranmak için
halen anlayamadılar bazı yapımcılar dışında -
Part 1https://www.youtube.com/watch?v=y9Cvq3_USTA&feature=context-vrec
Part 2https://www.youtube.com/watch?v=9BTPbCGRit8&feature=relmfu
Part 3https://www.youtube.com/watch?v=Mgtv64buGAU&feature=relmfu
Oyunu bitirmişler resmen. Part 1 de sanırım Sipahi hocanın koyduğu video. Ful ekşın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Part 1https://www.youtube.com/watch?v=y9Cvq3_USTA&feature=context-vrec
Part 2https://www.youtube.com/watch?v=9BTPbCGRit8&feature=relmfu
Part 3https://www.youtube.com/watch?v=Mgtv64buGAU&feature=relmfu
Oyunu bitirmişler resmen. Part 1 de sanırım Sipahi hocanın koyduğu video. Ful ekşın.
2.videodaki yaratıktan ben bile korktum
-
-
Resident Evil 6 CE announced by Capcom
The CE will include a zombie-themed steelbook cover, an Ivy University sweater, a hardback artbook and more that will come in a “needle bomb” packaging.
Full list of contents are:
Resident Evil 6 game
Zombie Steel Book
Exclusive Resident Evil 6 hardback artbook showing concept art from the game
Resident Evil 6 Avatar DLC code for 360 owners OR an RE6 Dynamic Theme for PS3 owners
Ivy University, Tall Oaks hooded sweatshirt (one size)
‘The RE6 forces emblems’ – High quality enamelled zinc alloy emblems of the three main protagonists squad insignias, mounted and set in a limited numbered frame authenticated with signatures from Senior producer Hiroyuki Kobayashi, Producer Yoshiaki Hirabayashi and RE6 Director Eiichiro Sasaki. A must have piece for any fan of Resident Evil!
All of the above amazing goodies are bundled together in the lenticular ‘Needle Bomb’ collectors box (as seen in the RE6 announce trailer)
The Collector’s Edition will be available at Amazon in France and at GameStop in Germany. More details for other countries will follow.
Resident Evil 6 launches worldwide on October 2 for PS3 and Xbox 360.
-
İşin garip tarafı bu dolu dolu olan Collector Edition paket Normal oyunla aynı fiyata çıkacak. Tabii sınırlı üretim.
Yetişen alır diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 25 Haziran 2012; 15:41:51 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X