Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gıdım bile heyecanlanmıyorum bu oyunun ismini görünce.Seriyi öyle bir berbat ettilerki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Çıkış tarihi neydi re6 nın ??

Çıksa biranönce..

02 Oct 2012
  • beyler xbox ta demoyu oynadım..açıkçası benim gibi eski re ciler birşey beklemesın..leon ile olan kısım fena sayılmaz ama yınede tatmın etmez..grafıkler desen re 5 in uzerıne pek birşey koymamış ordanda fail..sonuçta re ismi olarak bakmazsanız aksiyon/tps olarak gideri var özellıkle co-op eğlenceli olur ama sadece o kadar..1-2-3 ü zaten ayrı tutuyorum oyun atmosfer olarak bir re 4 kadar bile olamamış..sonuc olarak ps ciler bu oyuna para harcamasın derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Temmuz 2012; 14:46:59 >
  • Aksiyon arttıkça satış rakamları artıyor. Siz yapımcı olsanız ne yapardınız? İstifanızı mı verirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

beyler xbox ta demoyu oynadım..açıkçası benim gibi eski re ciler birşey beklemesın..leon ile olan kısım fena sayılmaz ama yınede tatmın etmez..grafıkler desen re 5 in uzerıne pek birşey koymamış ordanda fail..sonuçta re ismi olarak bakmazsanız aksiyon/tps olarak gideri var özellıkle co-op eğlenceli olur ama sadece o kadar..1-2-3 ü zaten ayrı tutuyorum oyun atmosfer olarak bir re 4 kadar bile olamamış..sonuc olarak ps ciler bu oyuna para harcamasın derim..

bu seriyi re 4 ile bitirdim dahada para vermem
    capcom ismini gördüğüm her oyunu hiç düşünmeden alırdım ps2 de ps1 de şimdi sadece dövüş oyunlarını oynuyorum
    hayatta kalma oyunları için sony ve mikamiden umutluyum
    mikami 2013te oyun çıkaracak büyük ihtimal

• orc faciasindan sonra bu oyunun ilac gibi gelecegini dusunuyorum. icinde bir cok karakteri bir arada bulunduruyor. ada, leon, chris vs vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resident Evil 5'den iyi olsun yeterli benim için. REORC oyun değil başka birşey.
  • Resident Evil'ın ölüsü bile oynanır ya. Ayrıca evet ORC'yi bir Resident Evil olarak görmemek lazım o bambaşka bir olay , belki ses getirir diye isim hakkı alınıp kullanılmış gibi bişey. Demoyu oynamadım ama görüntülerden baya iyi duruyor
  • 1999 depreminde millet dua ederken ben resident evil 3'ü oynamadan öleceğim diye düşündüm.Şimdi ise resident evil 6 çıkacak pek bir heyecanım yok.Ya ben yaşlandım yada resident evil efsanesi bitti.
  • Capcom'un beklenen oyunu Resident Evil 6 hakkında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Son olarak ESRB'de (Entertainment Software Rating Board) oyunda müstehcenliğin olacağı ortaya çıktı.

Yapım, ESRB tarafından müstehcenliğin de olduğu içerikten dolayı "M for Mature (+17)" olarak derecelendirildi. Resident Evil serisinde önceki oyunların hiç birinde müstehcen içerik yer almıyordu. Capcom bu içerikle seride bir ilke imza atıyor.

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !
  • Asıl PC'de görün siz müstehcen sahneleri. Mod yapanlar sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Asıl PC'de görün siz müstehcen sahneleri. Mod yapanlar sağolsun.

He ya bir ara denk gelmiştim. O baştaki köyde tangalı bir kızla oynuyordu kafam kadar göğüs yapmışlar bide Zıplayıp hopladığın da şu animelerdeki kız sesleri gibi ince bir "ıh" sesi geliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Asıl PC'de görün siz müstehcen sahneleri. Mod yapanlar sağolsun.

He ya bir ara denk gelmiştim. O baştaki köyde tangalı bir kızla oynuyordu kafam kadar göğüs yapmışlar bide Zıplayıp hopladığın da şu animelerdeki kız sesleri gibi ince bir "ıh" sesi geliyordu

Japonların o tarz seri şeklinde oyunları var. Herifler aşmış diyebilirim. Mod falanda çıkıyor sürekli versiyon versiyon. :)

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• RE 3 Nemesisin grafiğini yenileyip aynı oyunu verseler çokmu bişe istemiş oluruz buda çöp gibi.
  • keske ps3'e de ciksa demosu ama oyun genel olarak hosuma gitti özellikle de leon ile oynamak cok zevk verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon haricinde geri kalan kısımlar çöp zaten. Chris ve Wesker JR tamamen aksiyondan ibaret. Wesker JR bir nevi Heyecanda sunuyor ama Resident Evil havasında değil.

Leon bile nereden baksanız bir Resident Evil oyununa uymuyor ama Karanlık atmosfer ve Resident Evil 2 ve 4 den gelen Leon sevgisi olur işte dedirtiyor insana.

Ortalarda dolaşan oyunda Gerilim olacak Sözlerine inanmayın. Yok öyle bir şey. Eski Resident Evil cılar olarak daha çok bekleriz.
  • Arkadaşlar uzun süredir konuya mesaj yazılmamış sanırım herkes ümidini kesti bu oyundan. Eger resident evil'ın gerçek fanı iseniz bu çok normal. Bu konuya yazacağım son yazı bu olacak galiba.

- Jill valentine: September 28th, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I'm still alive.. der ve oyun başlar..

Böyle bir oyun yapmıycaklar bir daha.

http://www.youtube.com/watch?v=XfDT1H3TkR0&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 29 Temmuz 2012; 22:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Arkadaşlar uzun süredir konuya mesaj yazılmamış sanırım herkes ümidini kesti bu oyundan. Eger resident evil'ın gerçek fanı iseniz bu çok normal. Bu konuya yazacağım son yazı bu olacak galiba.

- Jill valentine: September 28th, daylight. The monsters have overtaken the city. Somehow, I'm still alive.. der ve oyun başlar..

Böyle bir oyun yapmıycaklar bir daha.

http://www.youtube.com/watch?v=XfDT1H3TkR0&feature=player_embedded

O giriş cümlesini oyunun çıktığı günden beri unutmadım,ne zaman re3 ile ilgili bir şey görsem aklıma gelir.Adamların artık öyle bir oyun yapma amaçları yok zaten,aksiyonu adam gibi yapalım nasılsa satıyoruz kafasındalar.Şu dakikadan sonra resident evil oynamak isteyen gitsin ucuza bir GameCube kapasın,Zero,1 remake,2,3,4,code veronica yani serinin en iyi oyunlarını mis gibi oynar.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.