Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadarı yetti ya Leon ve Ada evlense de kurtulsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik devam ediyor..

http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6dan_yeni_oynanis_videosu-oyun_gamescom-54485p1.html

edit: Birde buna bakın

http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_Call_Of_Dutynin_izinden_gidiyor-oyun_gamescom-54478p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 15 Ağustos 2012; 13:54:00 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Co-Op olarak zevkli olacaktır ama yinede çıktığı gibi almayı düşünmüyorum. Fiyatı iyice düştügünde shopto'dan falan sipariş ederi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

bu dev yılan bana; RE2 de havalandırma boşluğundaki dev timsah'ı hatırlattı

• Resident Evil.net trailer shows off new online service

http://www.computerandvideogames.com/364187/resident-evilnet-trailer-shows-off-new-online-service/

• quote:

sipahi hocam bu oyunun yayımlanmadık bölümleri kaldımı acaba merak ediyorum
    adamlar oyunu resmen gameplaylar ile bitirdiler
    bu kadar çok gameplay videosu sanki capcomun oyunu satılmama korkusunun işareti gibi geliyor bana
    şahsen ben almıyacam dilerim beklenen satışa ulaşamazlarda bu seri rezil olmaktan kurtulur

• quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

sipahi hocam bu oyunun yayımlanmadık bölümleri kaldımı acaba merak ediyorum
    adamlar oyunu resmen gameplaylar ile bitirdiler
    bu kadar çok gameplay videosu sanki capcomun oyunu satılmama korkusunun işareti gibi geliyor bana
    şahsen ben almıyacam dilerim beklenen satışa ulaşamazlarda bu seri rezil olmaktan kurtulur

Sanirim bende acele etmiyecegim, co-op icin oyun Ekim ayinin ilk haftasi ciktiktan 2,3 ay sonra alabilirim.

Resident Evil 6 Yapımı Konsollar İçin Tamamlandı

Capcom'un son dakika duyurusuna göre Resident Evil 6 yapımı PS3 ve Xbox 360 için resmen tamamlanmış durumda ve Japon devi, oyunu PC için tam gaz geliştirmeye devam ediyor.

Resident Evil 6, 2 Ekim'de çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun böylelikle en azından konsollar için ertelenme şansının kalmadığını söyleyebiliriz. Fakat PC için şimdilik kesin bir şey söylemek zor görünüyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6_Yapimi_Konsollar_icin_Tamamlandi-30666.htm

• iyi bari siz bekleyin ben ciktigi gibi alicam

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

iyi bari siz bekleyin ben ciktigi gibi alicam

Ya çıkmazsa!
  • Aslında Co-Op için çıktığı gibide alınabilir sonrasında Co-Op için kimseyi bulamama riskide var
  • Oyunu kimler ilk çıktığı gibi alacak ona göre bir co-op listesi oluşturalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 22 Ağustos 2012; 2:18:13 >
  • Bence bölümleri izlemeyin ben sadece demoyu oynadım çok az izlemişimdir gameplay,oynayınca görmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

iyi bari siz bekleyin ben ciktigi gibi alicam

Ya çıkmazsa!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

Oyunu kimler ilk çıktığı gibi alacak ona göre bir co-op listesi oluşturalım.

ben alıcam
  • Resident Evil 6 da aksiyon arttirmasaydida eski seriler veya Nemesis gibi olsaydi. Hatta Zombi U bile RE6 nin oldukca önünde oldukca basarili.

• 2 Ekim de çıkacak olması güzel haber, en azından ps3 de last of us tan önce oynanabilir yeni bir oyun çıkmış olacak.
  • quote:

Resident Evil 6 da aksiyon arttirmasaydida eski seriler veya Nemesis gibi olsaydi. Hatta Zombi U bile RE6 nin oldukca önünde oldukca basarili.

Oyunun videosunu izledim gercekten çok başarılı olmuş özellikle İngiltere böyle zombi konularına çok uygun bir ülke yada bana oyle geliyor:))

RE serisinden artik böyle seyler beklemek hayal.

• quote:

quote:

Resident Evil 6 da aksiyon arttirmasaydida eski seriler veya Nemesis gibi olsaydi. Hatta Zombi U bile RE6 nin oldukca önünde oldukca basarili.

Oyunun videosunu izledim gercekten çok başarılı olmuş özellikle İngiltere böyle zombi konularına çok uygun bir ülke yada bana oyle geliyor:))

RE serisinden artik böyle seyler beklemek hayal.

Vidyonun sonlarina dogru kazmayi zombinin kafasina saplamasi fena olmus :) Gercekten malesefki haklisiniz resident evill serisinden bu tip bir oyun beklemek hayal.

• quote:

Oyunu kimler ilk çıktığı gibi alacak ona göre bir co-op listesi oluşturalım.

bu oyunu bu şekli ile alınmaya devam edildikçe re serisi bitmeye erimeye mahkumdur
    alan olmayacak ki capcom eskıye dönecek. ama nerde alan alana.
    ama ben asla almam bu oyunu
    re 2 ye re remakeye, veronıca, zero ve nemesise büyük ayıp ederim yoksa onlara hakaret olur
    canım aksıyon oyunu isterse gider gerçek aslen aksiyon oyunu olan aksıyon oyunu oynarım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.