Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.computerandvideogames.com/364927/resident-evil-6-gameplay-footage-calm-before-the-storm/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Seri erimiyor. Firma satış rakamlarını baz alır. Manevi değerler hikaye.

Resident Evil 5, PS3/360: 4.4 milyon

RE 6 bundan daha fazla satacak. Millet deli gibi bekliyor. Bizim forum hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

Oyunu kimler ilk çıktığı gibi alacak ona göre bir co-op listesi oluşturalım.

bu oyunu bu şekli ile alınmaya devam edildikçe re serisi bitmeye erimeye mahkumdur
    alan olmayacak ki capcom eskıye dönecek. ama nerde alan alana.
    ama ben asla almam bu oyunu
    re 2 ye re remakeye, veronıca, zero ve nemesise büyük ayıp ederim yoksa onlara hakaret olur
    canım aksıyon oyunu isterse gider gerçek aslen aksiyon oyunu olan aksıyon oyunu oynarım

Eski Re faniyimdir bilenler bilir ama artık umursamiyorum Re serisinin derdi banami düştü alır co-op oynarım olur biter kimseyede ayıp olmaz. Yok eskiden böyleydi nerede o eski Ramazanlar moduna girmeye gerek yom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Oyunu kimler ilk çıktığı gibi alacak ona göre bir co-op listesi oluşturalım.

bu oyunu bu şekli ile alınmaya devam edildikçe re serisi bitmeye erimeye mahkumdur
    alan olmayacak ki capcom eskıye dönecek. ama nerde alan alana.
    ama ben asla almam bu oyunu
    re 2 ye re remakeye, veronıca, zero ve nemesise büyük ayıp ederim yoksa onlara hakaret olur
    canım aksıyon oyunu isterse gider gerçek aslen aksiyon oyunu olan aksıyon oyunu oynarım

Eski Re faniyimdir bilenler bilir ama artık umursamiyorum Re serisinin derdi banami düştü alır co-op oynarım olur biter kimseyede ayıp olmaz. Yok eskiden böyleydi nerede o eski Ramazanlar moduna girmeye gerek yom

amaç capcoma bu oyun üstünden kazandırmamak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Resident Evil 6 da aksiyon arttirmasaydida eski seriler veya Nemesis gibi olsaydi. Hatta Zombi U bile RE6 nin oldukca önünde oldukca basarili.

Oyunun videosunu izledim gercekten çok başarılı olmuş özellikle İngiltere böyle zombi konularına çok uygun bir ülke yada bana oyle geliyor:))

RE serisinden artik böyle seyler beklemek hayal.

Gercekten muthis.

Zombi U'da Dark Souls ve DayZ Esintileri

Zombi U için her geçen yeni özellikler çıkıyor ve Wii U'ya özel bu survival zombi yapımı için heyecanımız katlanıyor.

Alınan raporlara göre Zombi U'da bir survival modu olacak. Bizzat hardcore oyunculara hitap eden bu modda, DayZ'de olduğu gibi yeniden respawn şansınız olmayacak, tek bir hayatınız var ve hedefinize ulaşmanız için geçmeniz gezeken onbinlerce zombi olacak.

Bu modda alınan bir diğer ilham kaynağı ise Dark Souls diyebiliriz. Çünkü ilerlemeniz esnasında paralel evrende dolaşan diğer Zombi U oyuncuları size ipuçları bırakabilecekler. Bu mesajları okuyabilmek için Wii U tabletteki tarayıcıyı kullanmak zorunda kalacaksınız.

BSC

• ebay'e düşer yakında saçma sapan fiyatlardan =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

düsdü bile

http://www.ebay.pl/itm/RESIDENT-EVIL-6-IN-HAND-READY-SHIP-PS3-PLAYSTATION-3-/261092019646?pt=LH_DefaultDomain_212&hash=item3cca4c0dbe

1100 lira teklif başlangıç, 2750 lira hemen al fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

düsdü bile

http://www.ebay.pl/itm/RESIDENT-EVIL-6-IN-HAND-READY-SHIP-PS3-PLAYSTATION-3-/261092019646?pt=LH_DefaultDomain_212&hash=item3cca4c0dbe

2750 mi?
    Bu insanlar ne kadar akıllı ama daha akıllı olanlar var; bu fiyatlara bu oyunları satın alanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymankahveci -- 4 Eylül 2012; 7:17:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymankahveci

quote:

quote:

düsdü bile

2750 mi?
    Bu insanlar ne kadar akıllı ama daha akıllı olanlar var; bu fiyatlara bu oyunları satın alanlar.

Hemen 5 tane alıyorum. Bu oyun bu fiyata kaçmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

quote:

Orijinalden alıntı: suleymankahveci

quote:

quote:

düsdü bile

2750 mi?

Hemen 5 tane alıyorum. Bu oyun bu fiyata kaçmaz.

Bende sipariş verdim bu fiyata bir daha çok zor bulunur. Allah razı olsun adamlar ne güzel fiyatlar veriyor. İnsanın alacağı yoksa da fiyat cezbediyor.

• hadi gözümüz aydın

Resident Evil ‏@RE_Games
    Mark September 18th in your diary! The #RE6 demo will come to Xbox 360 and PS3 with a taste of the horror that awaits!
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

hadi gözümüz aydın

Resident Evil ‏@RE_Games
    Mark September 18th in your diary! The #RE6 demo will come to Xbox 360 and PS3 with a taste of the horror that awaits!

Önceki demoyla aynımı olacak ozaman oynamam ya ama oynamayanlara güzel haber 3 bölüm vardı hepsi 1 saat onlnie yada single coop oynanıyoır tam demo yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

hadi gözümüz aydın

Resident Evil ‏@RE_Games

Önceki demoyla aynımı olacak ozaman oynamam ya ama oynamayanlara güzel haber 3 bölüm vardı hepsi 1 saat onlnie yada single coop oynanıyoır tam demo yani :)

Dragon's Dogma yı Xbox için alanlar indire bildi herhalde ilk demoyu. bu demoyu hem Xbox hemde PS3 e felan çıkartıyorlarsa farklı bir demo olabilir.. RE6 Demosu için ekstradan Dragon's Dogmayı alanlar oldu bu yüzden satış rakamları belkide beklenenden fazla oldu. tahminim Capcom ilk demo yu yeniden çıkartmaz. daha önce oynayanlardan tepki çeker çünkü veya ''la genel Demo çıkartacaktında bize neden Dragon's Dogma aldırttın?'' şeklinde tepkiler çekmemesi için farklı bir demo yayınlar herhalde

• demo mu geliyor ayrica bir re manyagi olarak 2750 ye hemen almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı demo gelebilme olasılığı var. Crapcom bu sonuçta. Para için oyunu aldırtır oyuncuya daha sonra da keriz gibi ortada bırakır aynı içeriği vererek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

hadi gözümüz aydın

Resident Evil ‏@RE_Games

Dragon's Dogma yı Xbox için alanlar indire bildi herhalde ilk demoyu. bu demoyu hem Xbox hemde PS3 e felan çıkartıyorlarsa farklı bir demo olabilir.. RE6 Demosu için ekstradan Dragon's Dogmayı alanlar oldu bu yüzden satış rakamları belkide beklenenden fazla oldu. tahminim Capcom ilk demo yu yeniden çıkartmaz. daha önce oynayanlardan tepki çeker çünkü veya ''la genel Demo çıkartacaktında bize neden Dragon's Dogma aldırttın?'' şeklinde tepkiler çekmemesi için farklı bir demo yayınlar herhalde

Facebook'ta aynı demo olduğunu yazmışlar.Dragon dogma alan çok yoktu hem herkese tanıtmak istiyolar zaten demo çok uzundu ben sadece leon bölümünü oynadım chris le jack oynamadım

• Resident Evil 6 £899 Leather Jacket Edition confirmed for Europe

Yani 2.600 tl'lik mont'u alana şimdiden hayırlı olsun diyelim. Allah , fermuar ve düğmelerine zeval vermesin.

The Resident Evil 6 Leather Jacket Edition is now available to pre-order in Europe, priced £899.

Resident Evil 6 Deri Ceket Sürümü 899 £ fiyatla, artık Avrupa'da ön sipariş verilebilir.

http://www.eurogamer.net/articles/2012-09-10-resident-evil-6-899-leather-jacket-edition-confirmed-for-europe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 10 Eylül 2012; 18:26:59 >

• arkadaşlar bugün r.e filmini izlemeye gittim çok süper olmuş.acaba bu oyunun da re son savaş filmi ile bağlantısı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.