Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Store'da ön siparişe de açık hatta ekstra harita vs var.

Oradan da alabilirsiniz hem uygun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

Bende ındırdımde pek te hoşuma gıtmedı acıkcası ama bende spotcudan alıcam cıktıgı gıbı.

Tekken Tag 2 gibi buna da 115 TL çekerler ise işimiz var. :/

115 çekseler iyi 119 TL den satışa suncaklarını tahmın edıyorumAma D&R dan 200 TL ye almaktan iyidir

Resident Evil ismi olduğundan spotta en az 129'dan satışa çıkar.
    Nefret ediyorum bu spotçulardan.

• Demo download bitti, birazdan oynamaya başlayacağım.RE4'ü çok beğenmiştim.5 fazla yer etmedi bende.Bakalım 6'yı beğenebilecek miyim?
  • Ücreti pahali bulanlar PSN den ortak alabilir. 120 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak chris'e join yapıp girdim daha sonra leon ile oynadım. Chris'li bölümler full aksiyon muhtemelen oyun boyunca böyle olur Leon ise daha durağan. Yukarda da yazmıştım oyunu eski serilere bakarak değerlendirme yapmıyorum diye fakat buna rağmen hiç memnun kalmadım İlk olarak inventory darbesi ile sarsıldım o güzelim klasik inventory'i berbat bir hale getirmişler tamam ileri bir tarihte felan geçiyor daha teknolojik görünümlü bişey düşünmüşler ama çok kötü yaw,oynanışta eskiye göre kötü gibi geldi,kamerayıda beğenmedim 5'tende kötü. Mekanlar hiç hoşuma gitmedi chris'li bölümde anında sıkıldım 2dk sonra kapatmak istedim oyunu. Beklentimin çok altında bir oyun gibi. Yani oynanır mı bedava indirip oynanır para verip almam

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

İlk olarak chris'e join yapıp girdim daha sonra leon ile oynadım. Chris'li bölümler full aksiyon muhtemelen oyun boyunca böyle olur Leon ise daha durağan. Yukarda da yazmıştım oyunu eski serilere bakarak değerlendirme yapmıyorum diye fakat buna rağmen hiç memnun kalmadım İlk olarak inventory darbesi ile sarsıldım o güzelim klasik inventory'i berbat bir hale getirmişler tamam ileri bir tarihte felan geçiyor daha teknolojik görünümlü bişey düşünmüşler ama çok kötü yaw,oynanışta eskiye göre kötü gibi geldi,kamerayıda beğenmedim 5'tende kötü. Mekanlar hiç hoşuma gitmedi chris'li bölümde anında sıkıldım 2dk sonra kapatmak istedim oyunu. Beklentimin çok altında bir oyun gibi. Yani oynanır mı bedava indirip oynanır para verip almam

Eline saglik kardes.
    Kimse bir Nemesis beklemiyor fakat en az Resident evil 5 gibi olsa diyorduk, ama onu bile cok görmusler anlattiklariniza gore. Resident evil 5 dende kotuyse soyluyecek fazla soz yok.

---------------------------
    Fatal Frame den elden cikti sanirim, artik Next-Gen de Resident evil serisi toparlasin kendini diyoruz. Silent Hill de Kojimaya emanet edilir umarim.

Fatal Frame Oyunları Artık Nintendo'ya Özel Olacakmis

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Oyunlari_Artik_Nintendoya_Ozel_Olacak-28970.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

İlk olarak chris'e join yapıp girdim daha sonra leon ile oynadım. Chris'li bölümler full aksiyon muhtemelen oyun boyunca böyle olur Leon ise daha durağan. Yukarda da yazmıştım oyunu eski serilere bakarak değerlendirme yapmıyorum diye fakat buna rağmen hiç memnun kalmadım İlk olarak inventory darbesi ile sarsıldım o güzelim klasik inventory'i berbat bir hale getirmişler tamam ileri bir tarihte felan geçiyor daha teknolojik görünümlü bişey düşünmüşler ama çok kötü yaw,oynanışta eskiye göre kötü gibi geldi,kamerayıda beğenmedim 5'tende kötü. Mekanlar hiç hoşuma gitmedi chris'li bölümde anında sıkıldım 2dk sonra kapatmak istedim oyunu. Beklentimin çok altında bir oyun gibi. Yani oynanır mı bedava indirip oynanır para verip almam

Eline saglik kardes.
    Kimse bir Nemesis beklemiyor fakat en az Resident evil 5 gibi olsa diyorduk, ama onu bile cok görmusler anlattiklariniza gore. Resident evil 5 dende kotuyse soyluyecek fazla soz yok.

Fatal Frame den elden cikti sanirim, artik Next-Gen de Resident evil serisi toparlasin kendini diyoruz. Silent Hill de Kojimaya emanet edilir umarim.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Oyunlari_Artik_Nintendoya_Ozel_Olacak-28970.htm

Selam abi. Biliyorsun zaten eskisi gibi SURViVAL HORROR aramıyorum korku-gerilim öğelerini bir kenara bıraktım artık başka gözle değerlendiriyorum oyunu, yani buna rağmen ben beğenemedim ki RE 5'ide keyifle oynayan biriydim. Tabi bu yinede kişisel bir olay ben beğenmem başkası beğenir facebook sayfasında" bu oyun harika" diyor insanlar. Resident Evil manyağı biri olarak ölüsünün bile oynancağını düşündüğüm bu seri için 6 olmamış abi. Oynanmaz değil oynarım bir arada yapıcak hiç bir şeyim kalmadığı zaman oynarım

• Leon'u oynadım eh işte güzel, oynanabilir Re5'le hemen hemen aynı. Biraz daha eskiyi andırıyor.
    Şimdi Chris'e geçiyorum.
  • Bende oynadım demoyu fakat beğenmedim gerçekten eski tadı tuzu kalmadı.
  • Chris'in bölümler nedir ya bariz Call Of Duty v.s gibi yapmışlar. Kamyonla takviye zombi geldi yahu.
    Bir de oyun içinde pause yok mu ben mi bulamıyorum. Select'e basıyoruz menü geliyor ama oyun durmuyor. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Chris'in bölümler nedir ya bariz Call Of Duty v.s gibi yapmışlar. Kamyonla takviye zombi geldi yahu.
    Bir de oyun içinde pause yok mu ben mi bulamıyorum. Select'e basıyoruz menü geliyor ama oyun durmuyor. :S

Kamyonla takviye zombi mi geldi? PUhauhauahuahauhausdhaudh koptum yerlerdeyim

• quote:

Chris'in bölümler nedir ya bariz Call Of Duty v.s gibi yapmışlar. Kamyonla takviye zombi geldi yahu.

aasjhdasd :D Takviye aracını kullananda zombi moruk inşaata adam toplayan kamyonlar gibi geldiler Arabadan iniyorlar kimisi siper alıp yeşil lazerli sniper'larla nokta atış yapıyor kimisi kürek,şişe. İlerki bölümlerde kim bilir neler var profosör zombiler,makinist zombiler, dahi zombiler. Leon'un smackdown hareketleri nasıl. Silaha gerek yok tekme tokat bodos dal abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 18 Eylül 2012; 13:19:12 >

• quote:

quote:

aasjhdasd :D Takviye aracını kullananda zombi moruk inşaata adam toplayan kamyonlar gibi geldiler Arabadan iniyorlar kimisi siper alıp yeşil lazerli sniper'larla nokta atış yapıyor kimisi kürek,şişe. İlerki bölümlerde kim bilir neler var profosör zombiler,makinist zombiler, dahi zombiler. Leon'un smackdown hareketleri nasıl. Silaha gerek yok tekme tokat bodos dal abi

Adamlar kahveden adam toplayıp döner bıçaklarıyla dalmaya geliyorlar vay anasını nasıl bir yaratıcılık bu arkadaş...

Leon zaten az biraz oturaklı olmuş ya, olmaz demişler ona da saçma bir şeyler bulalım.
    Hadi yakın dövüş ekledin de, o Smackdown hareketleri nedir. Şaka maka Leon bildiğin Hulk Hogan gibi hareketler yapıyor.
    Oyun bildiğin Saints Row 3'ün zombili versiyonu. Her şeyden biraz koymuş adamlar.
    Oyunda cidden pause yok yalnız. Aman arkadaşlar sakın oynarken çişiniz falan gelmesin, mazallah zombilere yem olursunuz.

• Merak ettim şimdi. Demoyu indiririm.

Ve helikopterin içindeymiş gibi gürültü ile anlamaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Merak ettim şimdi. Demoyu indiririm.

Reis bekletim yok hiç.
    O güzel yorumlarını beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Reis bekletim yok hiç.

Bence fena olmayacak gibi, sonuçta Resident Evil artık aksiyon oyunu. Oynanış videolarından edindiğim izlenimlere göre oynanır, zevk verir.

Sağolasın Sikofiyıld reis, demoyu oynadıktan sonra bende buraları boyarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Reis bekletim yok hiç.

Bence fena olmayacak gibi, sonuçta Resident Evil artık aksiyon oyunu. Oynanış videolarından edindiğim izlenimlere göre oynanır, zevk verir.

Sağolasın Sikofiyıld reis, demoyu oynadıktan sonra bende buraları boyarım.

Tamam reis.
    Amnesia gibi tüyler ürperten bir RE yapsalar. Tadından yenmez
    Etraf ekşın dan geçilmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Eline saglik kardes.

Selam abi. Biliyorsun zaten eskisi gibi SURViVAL HORROR aramıyorum korku-gerilim öğelerini bir kenara bıraktım artık başka gözle değerlendiriyorum oyunu, yani buna rağmen ben beğenemedim ki RE 5'ide keyifle oynayan biriydim. Tabi bu yinede kişisel bir olay ben beğenmem başkası beğenir facebook sayfasında" bu oyun harika" diyor insanlar. Resident Evil manyağı biri olarak ölüsünün bile oynancağını düşündüğüm bu seri için 6 olmamış abi. Oynanmaz değil oynarım bir arada yapıcak hiç bir şeyim kalmadığı zaman oynarım

Evet kardesim biraz önce bende indirdim demoyu ve oynadim. Leon'u sectim tekme ile bir süre ilerledim :)

illaki Resident evil serisini Next-Gen de algilamak adina Resident evil 6 yida oynuyacagiz, fakat ayni sizin gibi bundan öteye gitmeyecek. Oyun ciktiktan bir 4,5 ay sonra alip oynarim artik.

Zombi U yeni bir IP Wii U da survival horror turunde ses getirecek bir oyun. Capcom madem Resident evil serisinde artik korku unsurunu on plana cikartmiyacak ozaman Zombi U gibi yeni IP lerle karsimiza ciksin ama nerde ticari satis kaygisi yuzunden tekme tokat aksiyon aban Capcom aban.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu oyunun hdd de kapladığı yere yazık
    sadece ismi kalmış gerisi çöp çöp çöp
  • arkadaş bu ne ya,leon lu bölüm ehh gerisi çöp,elde taramalı kimin nerden ateş ettiği saldırdığı belli değil, bazı yerler zifiri karanlık,ordan biri ateş edior biri döner bıcagını kapmış gelior,yakın dövüş desen,böyle fantastik bi hareketler,re5 in yanına yaklasamaz re4 un utancından yüzüne bakamaz bu oyun
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.