Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar chris ile oynadığımız final boss u bir türlü geçemedim bitirenler yardımcı olabilirmi?

yaratığa belli bir hasar verdikten sonra yeniden oluşumu için kabuğuna çekiliyor, o sırada kabuğa ateş edip yaratığı ikiye ayırdıktan sonra hassas noktasına silahla veya bıçakla hasar veriyorum fakat kısa süre sonra konteynırların üstüne kaçıp kabuk içerisinde yeniden oluşuyor, bu şekilde kısır döngü içerisinde gidiyor. çözümü nedir arkadaşlar bunun tam olarak?
  • Leon senaryosunu bitirmistim Chris ilede chapter 2 ye gectim.

Resident evil 5 Gold edition bitireyim tekrar sonra devam ederim dedim ve bitirdim.

6 ya kaldigim yerden devam.

Acikcasi Leon senaryosu hosuma gitti.

Chris de fena degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

arkadaşlar chris ile oynadığımız final boss u bir türlü geçemedim bitirenler yardımcı olabilirmi?

yaratığa belli bir hasar verdikten sonra yeniden oluşumu için kabuğuna çekiliyor, o sırada kabuğa ateş edip yaratığı ikiye ayırdıktan sonra hassas noktasına silahla veya bıçakla hasar veriyorum fakat kısa süre sonra konteynırların üstüne kaçıp kabuk içerisinde yeniden oluşuyor, bu şekilde kısır döngü içerisinde gidiyor. çözümü nedir arkadaşlar bunun tam olarak?

Bacaklarına ateş et. Kafası yere düşüyor. R1 yap. Sonra yerde sivri bir zımbırtı var. Tekrar kafası yere düştüğünde o zımbırtıyı yaratığın kafasına sapla. Sonra yaratığa elveda. Önemli olan seri bir şekilde tüm bacakları parçalaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

arkadaşlar chris ile oynadığımız final boss u bir türlü geçemedim bitirenler yardımcı olabilirmi?

Bacaklarına ateş et. Kafası yere düşüyor. R1 yap. Sonra yerde sivri bir zımbırtı var. Tekrar kafası yere düştüğünde o zımbırtıyı yaratığın kafasına sapla. Sonra yaratığa elveda. Önemli olan seri bir şekilde tüm bacakları parçalaman.

Acaba ayni boss tanmi bahsediyoruz

Bacaklarindan ziyade kalp gibi bir organi var sanki orayi gosteriyor hassas nokta olarak :/

Bacaklari pek kopacak gibi durmuyorda ondan sordum tekrar

• Orijinalden alıntı: pape

Bacaklarindan ziyade kalp gibi bir organi var sanki orayi gosteriyor hassas nokta olarak :/

Leon'un son boss u ile karıştırdı sanırım.

Chris te yaratığa ateş ettikten sonra belden aşağısı kopacak, belden aşağısı kopan kısma ateş et tekrar birleşmeden. Belden aşağısı parçalanacak. Sonra Piers bir yandan elektrik saldırısı yapıyor. Yaratık yere düşüp kabuk yapacak o esnada yaratığa dalacaksın. R1 tuş kombinasyonu da çıkacak. Birkaç kere yaptın mı demo giriyor zaten.

Olmazsa youtube da zaten videoları vardır oradan bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 11 Ekim 2012; 16:17:23 >

• Orijinalden alıntı: OrKo1984

Leon'un son boss u ile karıştırdı sanırım.

Chris te yaratığa ateş ettikten sonra belden aşağısı kopacak, belden aşağısı kopan kısma ateş et tekrar birleşmeden. Belden aşağısı parçalanacak. Sonra Piers bir yandan elektrik saldırısı yapıyor. Yaratık yere düşüp kabuk yapacak o esnada yaratığa dalacaksın. R1 tuş kombinasyonu da çıkacak. Birkaç kere yaptın mı demo giriyor zaten.

Olmazsa youtube da zaten videoları vardır oradan bak derim.

Sagolasin hocam deneyecegim aksam eve gidince. Cok cabuk birlesiyor hemen mubarek ,firsat vermiyor parcalamama

• Cakal capcom tepki gormemek icin bluray icindeki dlc lerin bir kismini bedava verecek.

Re 6 nin ciktigi su gunlerde satislari baltalayip tepki gormemek icin bluray icine gomulmus dlc leri bedavaya verecek. Farkedilmese onlarida 10 dolardan kakalardi.

• an itibari ile oyunuma kavusmus bulunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Cakal capcom tepki gormemek icin bluray icindeki dlc lerin bir kismini bedava verecek.

Re 6 nin ciktigi su gunlerde satislari baltalayip tepki gormemek icin bluray icine gomulmus dlc leri bedavaya verecek. Farkedilmese onlarida 10 dolardan kakalardi.

+1905

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logoyu her gördüğümde aklıma zürafa ile o kadın geliyor nasıl kurtulunabilinir ki bu saplantıdan
  • Akşam coop yaptık ve ilk chapteri bitirdik hiç bitmeyen aksiyonu yer yer korku öğeleriyle oyun şahane
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Akşam coop yaptık ve ilk chapteri bitirdik hiç bitmeyen aksiyonu yer yer korku öğeleriyle oyun şahane

Bugün 2. chapter'ı oynayalım derim. Ben XBOX360'da da oynadığım için o devamlı öldüğün kısmı biliyordum. (Spoiler olmasın diye söyleyemiyorum diğer arkadaşlara) :)

2. chapter'ın sonuna kadar oynamıştım neler neler olacak varya. Dehşet oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Akşam coop yaptık ve ilk chapteri bitirdik hiç bitmeyen aksiyonu yer yer korku öğeleriyle oyun şahane

Bugün 2. chapter'ı oynayalım derim. Ben XBOX360'da da oynadığım için o devamlı öldüğün kısmı biliyordum. (Spoiler olmasın diye söyleyemiyorum diğer arkadaşlara) :)

2. chapter'ın sonuna kadar oynamıştım neler neler olacak varya. Dehşet oyun.

Ok akşama geçelim 2. bölüme

• leon ve chris senaryolarını bitirdim şu an jake senaryosundayım. eski re oyunlarını her ne kadar hepimiz arasakta serinin yön tarzını-yapısını değiştirdiğini maalesef kabullenmemiz gerekiyor artık.

oyun olarak değerlendirirsek eğlenceli, kendini oynattıran bir oyun olmuş, özellikle online olarak arkadaşlarla oynadığınızda gerçekten keyif alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Fantasy Forever

Bayağı oyunum var 1 tanesine dahi para verip dlc almadım almam da , ne alacam onlar da 3'ün 1'i ni alsınlar para yerine
    100 tl oyuna ver 50 tl'ye yakın dlc parası ver ooh ne ala , alanlar da düşünmüyor ki oyun 150 geliyor diye :) sorun bu

Ben valla bekliyorum oyunun çıkarsa Goty çıkmazsa düz versiyonunu alıyorum.

Hocam öle oyunlar vardırki mecbur kalırız dlc almaya örnek btf 3, mw3 mecburuz anlayacağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibarnafiz

quote:

Bayağı oyunum var 1 tanesine dahi para verip dlc almadım almam da , ne alacam onlar da 3'ün 1'i ni alsınlar para yerine
    100 tl oyuna ver 50 tl'ye yakın dlc parası ver ooh ne ala , alanlar da düşünmüyor ki oyun 150 geliyor diye :) sorun bu

Hocam öle oyunlar vardırki mecbur kalırız dlc almaya örnek btf 3, mw3 mecburuz anlayacağın.

Neden kendinizi zorunlu kiliyorsunuz onu anlamadim?

Bende sizin bahsettiginiz oyunlari oynadim ama dlc almadim, almamda

• Dostlar, 2. bölümü bitirdim, 3. chaptera geçiyorum bu gece co-op oynamak isteyen lütfen haber versin, omuz omuza yürek yüreğe verelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kibarnafiz

quote:

Neden kendinizi zorunlu kiliyorsunuz onu anlamadim?

Bende sizin bahsettiginiz oyunlari oynadim ama dlc almadim, almamda

Zorunlu kılma meselesi değil ki bu, para tuzağı resmen.

• oyunu almaktan vaz geçtim ama olumlu yorumlar gelmeye başlamış oyuna sadece leonlu bölümmü güzel yoksa diğerleride güzelmi?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.