Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leon bölümlerinde epey ilerledim yani Chris ve Jake senaryoları için kötü diyorlar bilemiyorum ama Leon senaryosu kesinlikle iyi onu söyleyebilirim şimdilik. Aksiyon filminin içinde gibisiniz hiç soluk almak yok yani. Şu ana kadar en beğendiğim bölüm Katedral oldu onun dışında uçak ve tren ölümleri de kesinlikle görmeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Addict_82

kimse oyunun headshot yapmaya çalışırken zor nişan alma-nişan alırken zorlanma kısmından bahsetmemiş......ya da demoyu oynarken nişan almayı ben beceremedim....

Ayarlardan lazeri açabilirsin hatta rengini bile değiştirebiliyorsun..
  • Arkadaşlar açtığım konuya bekliyorum. Co-op oynamak isteyenler gelsin lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/m_66404799/tm.htm
  • Düzgün update hala çıkmadımı arkadaşlar?
  • İLk olarak Leon ile oynayarak yorum yapmıştım. Bugün Chris ile oynamayı denedim ki sanki oyun değişti. Biraz Gears Of War gibi olmuş. Zaten Gears of war hayranı olduğumdan beğendim. Leon ile geçen bölümü daha fazla beğendim.
  • Demoyu indiren var mı korkup indirmedim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros42

Demoyu indiren var mı korkup indirmedim de

Niçin korktuğunuzu bilmiyorum ama demo gayet güzel indirebilirsiniz.
    Leon ile oynanan bölüm biraz daha eski Resident Evil havasında geçiyor bir nebze fakat diğer karakterlerin bölümleri aksiyon olmuş. Korku öğesi demo için söyleyebilirim ki hiç yok. Demoda online oynama imkanıda tanıyor kaçırmayın :)
  • Dün gece updatei yaptım sorun olmadan açıldı demekki ilk gün hatalı update koydular...
  • Yahu korku öğesinden kastınız nedir halen anlayamadım. Ben şahsen resident evil 1-2-3 vs.. hiçbirinden korkmadım önceden de korkunç bir oyun değildi kesinlikle niye eski oyunlarla hala kıyaslıyorsunuz ki? RE6 da Chris ve Jake senaryosunun başlangıcı biraz sıkıcı bencede ama chapter 2 den sonra şahsen gayet güzel geçti. Leon bana görede gayet rahatsız edici bölümlere sahipti. Mezarlık, cathedral, resmen içim karardı oynarken, ama çok eğlenceliydi. En güzel senaryo Leon du. Ateş ederken nihayet hareket edebilmemiz ve fiziksel atakların artması eğlence katsayısını artırmış. Oyuna biraz haksızlık etmişler kaç tane dandirik oyun bile güzel sıfatını almışken bu oyuna kötü demek yanlış. Nesini beğenmediniz anlamadım. 1-2-3 gibi takoz yapsalar bu seferde 2012 yılı bitti hala 50 sene önce ki oyun yapılıyor diye eleştirilecekti eminim ki. Mercenaries modu ayrı güzel olmuş, baya oynama fırsatım oldu. RE5 de ki moda göre çok çok zorlaşmış yanlız, 150 tane düşman öldürmem gerekirken 80 den sonra zombi sayısı abartmaya başladı, 130-140 da iken düşünemiyorum bile. Call of Duty e dönüşmüş yorumuda çok saçma olmuş ayrıca. Chris zaten özel bir timin kaptanı, RE1 deyken STARS vardı (kaptan Wesker dı sanırım). Velhasıl, oyunun konusuna ters bir durum değil :)

• Online oynamak isteyenler eklesin ersins58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersins58 -- 8 Ekim 2012; 14:35:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leon senaryosu gerçekten etkileyici olmuş.re2 ve re3 teki şehirdeki kaos ortamı aynen yapılmış.umarım diğer iki senaryoda böyle devam eder
  • Ada Wong senaryosuna geçtim. Açıkçası Leon senaryosu hikaye anlatımı olarak hiç fena değildi. Bayağı birşeyler gösterdi arka planda olanlarla ilgili. Ama Chris ve Jake senaryosu çok boş beleş olmuş. Doğru dürüst hiçbir açıklama yoktu ana hikaye ile ilgili.

Ada'nın senaryosu gördüğüm kadarıyla bütün arka planda olanları kusursuz bir şekilde anlatıyor. Bütün olayı Ada'ya saklamışlar.

Not: Jake'in son boss kapışmasına öeeeeh diyorum. Gereksiz yere abartı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984
    Ada Wong senaryosuna geçtim. Açıkçası Leon senaryosu hikaye anlatımı olarak hiç fena değildi. Bayağı birşeyler gösterdi arka planda olanlarla ilgili. Ama Chris ve Jake senaryosu çok boş beleş olmuş. Doğru dürüst hiçbir açıklama yoktu ana hikaye ile ilgili.

Ada'nın senaryosu gördüğüm kadarıyla bütün arka planda olanları kusursuz bir şekilde anlatıyor. Bütün olayı Ada'ya saklamışlar.

Not: Jake'in son boss kapışmasına öeeeeh diyorum. Gereksiz yere abartı olmuş.

Ada Wong en sevdiğim karakterdi. Bu oyunda olması çok hoş olmuş gerçekten. Oyunun tam sürümünü almam için iyi bir sebep

• quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Orijinalden alıntı: Final Fantasy Forever

Resident Evil 6 artık eskiyi örnek almadan kandi farklılıklrarıyla piyasaya çıkan bir oyun. Artık neyi tartışıp , re serisi öldü , re serisine yakışmıyor vs.. gibi açıklamalarda bulunacağınıza , oyun hakkında ki olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın da daha almayanlar yorumları okuyarak bilgi sahibi olsun.

Biliyoruz ki Re6 ile ( re4'ten sonra ) oyunun temel yapısı değişti , yazarak değiştiremezsiniz. Çok kötü ise firmaya mail atın.

+1 oyunu aldik neredeyse enayi ve saff yerine konulduk. . Oyun elbette eski seriilere gore cok cok farkli, ama durum bu !
    Re4 cikti aa oyun cok degismis almayalim, re5 I belki eskisi gibi yaparlar dedik ! Re5 cikti eski oyundan eser yok , bu oyunuda almayalim denildi. Belki akillanirlar re6 yi, eskisi gibi yaparlar dendi. hooop re6 cikti durum yine ayni. Bizde istiyoruz eski tarzi. Re 1 2 3 remake ler ciksa ilk alanlardan olurum ama durum bu ! ... Oyun ne olursa olsun kendini oynatiyor.

Dostum enayi yerine henüz konulmadınız fakat önümüzdeki aylarda konulacaksınız şu haberi ve sağdaki ilgili son haberde capcom dan yapılan rezil açıklamayı bir oku

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6_Diskinde_DLC_Bulundu-31762.htm

Adam cd içeriklerini şifreleyip şerefsizce satmaya devam ediyor eskiden bir modu şu saniyede şu karakterle bitir denilirdi bitirene kadar caanın çıkardı sonra kostümünü gizli adamını alıp havanı atardın fakat şerefsizlik kanına işlemiş olacak ki capcom artık kendi oyununun içeriğinin öncedende öngördüğümüz gibi kilitleyip önümüzdeki aylarda aptal bir kod a 15 20 lira ödettirip oyunda zaten varolan bir bölümü bir kostümü almamızı vad ediyor. Bu enayilik değilse enayiliğin sözlük anlamı nedir? Almayın şu oyunu yav kopya alın takas yapın ama bu adamlara para kazandırmayın.

• Capcom bunu Street Fighter 4'den beri her oyunda yapıyor.
    Ama kabahat onlarda değil, bu nesile DLC mantığını getirende.
    Herkes Rockstar gibi parasını hak eden DLC'ler çıkartmadığı gibi, Capcom gibi bu işin daha da b.kunu çıkaranlar var.
    Artık bu duruma alışmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Capcom bunu Street Fighter 4'den beri her oyunda yapıyor.
    Herkes Rockstar gibi parasını hak eden DLC'ler çıkartmadığı gibi, Capcom gibi bu işin daha da b.kunu çıkaranlar var.

Hocam 20 küsür senelik oyuncuyum insanları böyle koyunlaştıklarını görmedim hanni sırf bu oyun sektörü içinde değil seçimi olsun geçimi olsun, insanların zekası gelişeceğine herşeyi basitçe önlerine sunulup aptallaştırılıyor kademeli olarak.

Adam oyunu çözecek kapasitede değil youtune dan çözümünü izleyerek bitiriyor veya özel bir kıyafet açması için bir görevi tamamlaması gerekir para verir marketten alır e beyne hayal gücüne katkı sağlamadıktan sonra oyunun çocuk oyunlarından bile aptalca olmadığını kim ispatlayabilir ki?

• Bayağı oyunum var 1 tanesine dahi para verip dlc almadım almam da , ne alacam onlar da 3'ün 1'i ni alsınlar para yerine
    100 tl oyuna ver 50 tl'ye yakın dlc parası ver ooh ne ala , alanlar da düşünmüyor ki oyun 150 geliyor diye :) sorun bu

Ben valla bekliyorum oyunun çıkarsa Goty çıkmazsa düz versiyonunu alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 9 Ekim 2012; 3:46:34 >
  • Resident Evil 6 - Launch Party ( oooh yeeaahh zombie )

• Bayağı oyunum var 1 tanesine dahi para verip dlc almadım almam da , ne alacam onlar da 3'ün 1'i ni alsınlar para yerine
    100 tl oyuna ver 50 tl'ye yakın dlc parası ver ooh ne ala , alanlar da düşünmüyor ki oyun 150 geliyor diye :) sorun bu

ben valla bekliyorum oyunun çıkarsa Goty çıkmazsa düz versiyonunu alıyorum.

aynen sende benim kafadansın

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Capcom bunu Street Fighter 4'den beri her oyunda yapıyor.

Hocam 20 küsür senelik oyuncuyum insanları böyle koyunlaştıklarını görmedim hanni sırf bu oyun sektörü içinde değil seçimi olsun geçimi olsun, insanların zekası gelişeceğine herşeyi basitçe önlerine sunulup aptallaştırılıyor kademeli olarak.

Adam oyunu çözecek kapasitede değil youtune dan çözümünü izleyerek bitiriyor veya özel bir kıyafet açması için bir görevi tamamlaması gerekir para verir marketten alır e beyne hayal gücüne katkı sağlamadıktan sonra oyunun çocuk oyunlarından bile aptalca olmadığını kim ispatlayabilir ki?

İnsanlara bak trophylerin eksik kaldı. Bak şunlarınki %100 ama seninki %65 niye çünkü senin DLC yok. Al ve geç onları senin onlardan ne eksiğin var mantığını sokuyolar akıllara. (Popüler kültür ve tüketim kültürü) Eskiden ekstralar için oyunu defalarca bitiridik (Ör SH endingler vs) Şimdi adam oyuna amatörde başlıyo onda bile takılıyor yöh artık Konu uzar gider ya neyse
    Daha öncede dediğim gibi tüm dlc'lerin içinde bulunduğu goty veya başka bir edition çıkmadıkça almam bu tür dlc satıcı oyunları.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.