Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrKo1984

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. l1 + r1 ile tırmanma yapmışlar. Bir türlü olmuyor. Leon ipten düşüyor. Zihni sinir bir şey yapmışlar. Tutturamıyorum.

Onu yaparken ben de çok zorlandım ama sana tavsiyem L1+R1 aynı anda sürekli basılı tut.
    O esnada tırmanırken hangi tuşa basmanı istiyorsa o tuşa bas. Kullanmadığın diğer tuş basılı kalsın. Yani her halükarda hiçbir tuştan elini çekme. En az 1 tuşta elin basılı dursun.(Kullanmadığın tuş için diyorum)

Not: Aynı olay Ninja Gaiden 3 de de vardı ben de çok sinir olmuştum

Olayı çözdüm. Tırmanma resmine göre tuşa basılı tutacağız. Hemen elimizi çekmeyeceğiz.

• Oyun çok uzun. Sadece Leon 10 saat sürdü. Thank you for playing! Arcade ruhu devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

Bende dün başladım, oynanabilirlik adına kötü bir oyun. Döner tekme, sille tokat ile kurşun harcamadan zombi öldürmek ise gerçekten çok komik olmuş.

dostum öncelikle tekme tokat sille yi sürekli kullanamıyorsun bunu biliyorsun değilmi onunda enerji barı var ikincisi gerçek hayatta zombi değilde biri sana saldırsa dur kardeş bi silah alim gelim seni onla vuracammı dersin? neresi komik bunun sen hayat mücadelesi veriyorsun tabiki şansını dövüşte arayacaksın mermin yoksa

Bi hareket vardı Leonun hani gerçek hayatta kim yapar öyle bir hareketei onu geçtim zombiye karşı kim kullanır o hareketi çözemedim. Videosunu falan bulunca eklerim

sen merak etme gercek hayatta yapilan hareketlerin sonu yoktur.oyunda varsa öyle bi hareket yapimcinin sana lütfudur ok.

Valla mı Yani amerikan güreşinden Randy Orton'un rko haraketini bi zombiye yapmak ne kadar gerçekçilik kattı oyuna sorma gitsin
    Harekete gel Aynısını Leon ile yapabiliyoruzhttp://www.timsah.com/Randy-Orton-Combo-Rko-Show-WWE-2010/qr0T0S2H3AT

o harekette hedef neresi kafa. zombilerin en ölümcül yerleri neresi kafası. ayrıca o hareketi yaparken koşman lazım ee koştuktan sonra yapılacak en ölümcül hareketlerden birisi. şuna katılıyorum uçan tekmede atabilirdi veya daha değişik aksiyonlar gerçi oda var ama bu hareket renk katmış oyuna. ama adam o hareketi eklerken amerikan gençliğini %90 düşünmüştür çünkü onların sporunda var bu hareket hoşlandıklarını biliyor ondan eklemiştir. ayrıca sana oyunu zorla oyna diyen yok. sende öyle bir oyun yapta seni görelim. dalga geçmek kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 4 Ekim 2012; 19:42:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende dün başladım, oynanabilirlik adına kötü bir oyun. Döner tekme, sille tokat ile kurşun harcamadan zombi öldürmek ise gerçekten çok komik olmuş.

dostum öncelikle tekme tokat sille yi sürekli kullanamıyorsun bunu biliyorsun değilmi onunda enerji barı var ikincisi gerçek hayatta zombi değilde biri sana saldırsa dur kardeş bi silah alim gelim seni onla vuracammı dersin? neresi komik bunun sen hayat mücadelesi veriyorsun tabiki şansını dövüşte arayacaksın mermin yoksa

Bi hareket vardı Leonun hani gerçek hayatta kim yapar öyle bir hareketei onu geçtim zombiye karşı kim kullanır o hareketi çözemedim. Videosunu falan bulunca eklerim

sen merak etme gercek hayatta yapilan hareketlerin sonu yoktur.oyunda varsa öyle bi hareket yapimcinin sana lütfudur ok.

Valla mı Yani amerikan güreşinden Randy Orton'un rko haraketini bi zombiye yapmak ne kadar gerçekçilik kattı oyuna sorma gitsin
    Harekete gel Aynısını Leon ile yapabiliyoruzhttp://www.timsah.com/Randy-Orton-Combo-Rko-Show-WWE-2010/qr0T0S2H3AT

o harekette hedef neresi kafa. zombilerin en ölümcül yerleri neresi kafası. ayrıca o hareketi yaparken koşman lazım ee koştuktan sonra yapılacak en ölümcül hareketlerden birisi. şuna katılıyorum uçan tekmede atabilirdi veya daha değişik aksiyonlar gerçi oda var ama bu hareket renk katmış oyuna. ama adam o hareketi eklerken amerikan gençliğini %90 düşünmüştür çünkü onların sporunda var bu hareket hoşlandıklarını biliyor ondan eklemiştir. ayrıca sana oyunu zorla oyna diyen yok. sende öyle bir oyun yapta seni görelim. dalga geçmek kolay.

Aha yine başladık sende yapta görelimlere Bak kendinde itiraf etmişsin bir gurup amerikan ergeni için oyuna alakaya maydanoz bi hareket eklemişler diye daha neyini tartışıyoruz. Hareketin saçma olduğunu sende biliyorsun bende ve bir çok insanda. Kalkıp neyini savunuyorsun onu anlamadım. Madem orda hareket kafayı düşünerek yapılmış diyon dur bende senin yolundan gideyim o zaman. Ya zombi o sırada elini ısırsa Durum aynen şu olur

Linkte küfür falan yoktu bi deyimdi o neyse öyle uygun görmüşseniz öyle olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_hell_86 -- 4 Ekim 2012; 19:49:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aha yine başladık sende yapta görelimlere Bak kendinde itiraf etmişsin bir gurup amerikan ergeni için oyuna alakaya maydanoz bi hareket eklemişler diye daha neyini tartışıyoruz. Hareketin saçma olduğunu sende biliyorsun bende ve bir çok insanda. Kalkıp neyini savunuyorsun onu anlamadım. Madem orda hareket kafayı düşünerek yapılmış diyon dur bende senin yolundan gideyim o zaman. Ya zombi o sırada elini ısırsa Durum aynen şu olur

Linkte küfür falan yoktu bi deyimdi o neyse öyle uygun görmüşseniz öyle olsun

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 14 Ocak 2016; 19:14:37 >

• @dark
    @evil
    Linki, alıntılarınızdan çıkarmak yararınıza olacaktır. Küfür içerikli resim paylaşımı kurallara aykırıdır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

@dark
    @evil
    Linki, alıntılarınızdan çıkarmak yararınıza olacaktır. Küfür içerikli resim paylaşımı kurallara aykırıdır.

Zaten kendin çıkarmışsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onurhar

@dark
    @evil

Zaten kendin çıkarmışsın

Orijinal mesajda ve ilk alıntıda çıkardım. Link hariç mesajlarınızda problem olmadığı için, tüm mesajı silmek istemiyorum(ki 2 mesajınız silindi).

Tekrar alıntıladığınızda linki çıkartırsanız, tüm mesajınız silinmez uyarısıydı benim yaptığım

İyi Forumlar.

• Aslında RE6 gerçekten çok iyi bir oyun olmuş metacritic puanlarına bakmayın gerçekten çok iyi bir oyun sevilmeme ve puanlarının yerlerde olmasının sebebi eski RE oyunları ile ilgisi yok eğer RE adıyla sürmeseler piyasaya oyunun puanları 90 civarlarında ve çoğu kişinin beğendiği bir oyun olacaktı ama üstüne RE yazıp bize bu oyunu vermesinler.Eski RE'leri sevenler ,korku oyunlarını sevenler ya da korkmak isteyenler , hemen almanıza hiç gerek yok çünkü bu bir RE oyunu değil.

RE6 ne yazık ki günümüz oyunların yaptığı hatalara çok büyük bir şekilde düşmüş COD gibi etkileyici olduğunu sanan ama bize çok az kontrol veren sinematikler ile dolmuş COD serisini sevenler ya da aksiyon sevenler bayıla bayıla oynacaktır.RE sevenler de bunu bir RE oyunu olarak görmezler ise zevk alacaklardır.

Ben her zaman korku oyunlarından en basit korku oyunlarından bile korkan biri oldum RE:Nemesis'i nasıl oynadığımı bir ben bilirim ama RE6'da inanın bir kaç dışında hiç korkmadım hele şu sinematikler.Etkileyici olsun diye konulmuş ama tüm oyunun canını okumuş.

• Ps3 için düzgün update geldimi acaba salıdan beri bekliyoruz arkadaşla coop oynamak için single bile açmadık..
  • Leon ile basladim fena degil. Training kismida gayet basarili. Grafikler cok iyi olmasina ragmen oyun gerrginden fazla karanlik gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu gayet başarılı buldum, Chris den başladım, başlangıçta aşırı sıkılmıştım ama sonlara doğru güzelleşmeye başladı. Leon u sona bırakmayı düşünüyorum çünkü en zevkli senaryo o gibi görünüyor. Chris e başladığınızda en başta bu ne biçim senaryo diyeceksiniz muhtemelen ama oynamaya devam edin cidden güzel :)
  • kimse oyunun headshot yapmaya çalışırken zor nişan alma-nişan alırken zorlanma kısmından bahsetmemiş......ya da demoyu oynarken nişan almayı ben beceremedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Addict_82 -- 4 Ekim 2012; 20:52:08 >
  • Ayarlar kismindan nişani eski oyunlardaki gibi lazere al sadece. Cok daha kolay oluyor böyle

Oyundan zevk almak isteyen benim gibi eski resident evilci arkadaslar, eski oyunlari unutun. Unutmazsaniz zevk almazsiniz.

Resident evil olarak dusundugumde bu oyunu bir turlu kendime yediremiyorum. Neden boyle diye kufur etmekten training boyunca kontrolleri kavrayamadim.

Asil oyuna Leon ile baslayinca zevk almaya calistim, aliyorumda. Aslinda atmosferinde biraz karanlik olmasi beni mutlu etti ama Chris e gectigimde kufur etmeye devam edecegimi biliyorum.

E bu kadar para vermisiz bari biraz tad alalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Ekim 2012; 22:06:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu salı günü alıyorum bakalım ak koyun kara koyun belli olacak. Ancaaaaaak şu eski RE hayranlarına laf sokmaya çalışan insanlardan gına geldi artık. Yok onlar eskide kaldı yok sızlanmayın yok vs.vs.vs. Arkadaşlar burada siz nasıl görüşünüzü yazıyorsanız, serinin hayranlarıda RE yi eleştirmeye sizden milyon kat daha fazla hak ediyor. Resident Evil bugün büyük bir markaysa bunu o farklı oyun yapısına ve sadık hayran kitlesine borçludur. Ben hiçbir Resident Evil oyunumu korsan almadım hepsi orjinal hatta şuanda yeniden Gamecube arşivi yapmaya çalışıyorum orjinal olarak ebaydan, ee bırakında eleştirelim arkadaş.

RE yi eleştiren hatta yerden yere vuran, ilk oyunundan bu yana her serisini almış ve yanında olmuş biz eski hayranlar bu oyunun her serisine herkesden daha çok bağlıdır. Eleştirilmesinin nedeni farklı olmaya çalışmak değil tamamen ticari bir hırsla mahvedilmiş ve hala mahvedilen bir seri olmasıdır. Açın izleyin Resident Evil 3.5 yani iptal edilen 4. oyunun ilk versiyonu, izleyin bakalım demekki yapılabiliyormuş. 6. Oyunun demosunu oynadım PSN üzerinden ama leon senaryosu hariç fiyasko olsada bütün seriyi koleksiyon yapacağım için bunuda alacağım ve bunuda eski serilerin hatırına yapacağım.

Son olarak bizleri eleştiren arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. Call of duty oyununu şimdi bir strateji oyunu haline getirseler. Yada Max Payne oyununu FPS olarak yapsalar, yada Gran Turismo yu tamamen Arcade türüne çevirseler hoş olurmu soruyorum sevgili çok bilmiş arkadaşlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Ps3 için düzgün update geldimi acaba salıdan beri bekliyoruz arkadaşla coop oynamak için single bile açmadık..

Dostum ben oyun ilk ciktigindan beri, coop oynuyorum arkadasla . Hic sorun yasamadik.

Leon ve cris senaryolarini, pro da bitirdik. Zor seviyede bi nebze daha zevkli oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Ps3 için düzgün update geldimi acaba salıdan beri bekliyoruz arkadaşla coop oynamak için single bile açmadık..

Dostum ben oyun ilk ciktigindan beri, coop oynuyorum arkadasla . Hic sorun yasamadik.

Leon ve cris senaryolarini, pro da bitirdik. Zor seviyede bi nebze daha zevkli oluyor.

Siz oyunu kutulu aldıysanız sorun yok biz psnden satın aldık update sorunlu düzgün hali için çalışıyorlarmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

Siz oyunu kutulu aldıysanız sorun yok biz psnden satın aldık update sorunlu düzgün hali için çalışıyorlarmış

Anladim dostum , umarim en kisa zamanda cozulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Evet bu hareket bana da saçma gelmişti. Yok artık demiştim. Normal tekme yumruk itme kakma hareketleri olsa neyse de, bir anda amerikan güreşi moduna girilmesi gerçekten saçma ve tuhaf.

• oyuna ilk başlarken hacı dayının sesi geliyormu eski oyunlardaki gibi "residentttt evillllll sixxxx" demoda yoktu da
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.