Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Bu Capcom adam olmaz. Bütün dünyada tek bir istek var serinin eski oyunların yapısına dönmesi.
    Bunlar gene 3-5 bin daha fazla satmak için hayranları hiçe sayıp kendi kafalarına göre gidiyor.

Malesef sorgusuz sualsiz sırf adı Resident Evil diye oyunu ve bütün dlclerini satın alan adamlar olduğu sürece capcom da sömürmeye devam edecek. Yakında çıkar oyunun cd sinde saklı kostümleri açmak için şu kadar para bu bölüm için şu kadar para diye..

bende aynısını yazdım bu konuda ama adamlar sırf ismi ve leon olduğu için oynarım diyor
    ee sen bu kafayla gidersen daha çok böyle oyunlar görürüz dedim ama nafile yinede alan alıyor
    ama söze geldimi seri niye eskiye dönmüyor.E dönmez tabi yapımcınında işine geliyor.Kafa yormasına gerek yok,oyunu ordan oraya nasıl bağlarım düşüncesi yok,bulmacaları oyunun içine nasıl serpiştiririm düşüncesi yok.
    Oraya buraya koy eli silahlı zombileri vur geç ve bi çuval para kazan.Burda suç oyuncularda almayacaksın olup bitecek.
    Ben yapımcı olsam kolayı varken oyuncularda alıyorken aynen devam ederim çünkü daha kolay yapımı.
    Bir Resident evil remake code veronıca re 2 ,re3 işleşine bak birde re 6ya bak
    Aaaa zombi vur geç
    Zombi ninja gibi akrobasi hareketi yapar ne olcak canım oluversin o kadarda

Günümüz oyuncularını aptala çevirdiler zaten zorluk yok uğraş yok vur geç yada para ver açılsın gibi 6 yaşında çocuklar için oyun yapan firmalara döndü sektör. Cd içeriğini kapatıp satacak kadar adileştiler insanlarda bunu alacak kadar aptallaştı. Hani herşeye zam geliyor dediğin zaman halktan birine olsun memleket eiye gidii diyenlerin oyuncu versiyonları.

şahsen ps2 ve ps1den aldığım zevki ps3te gram almadım
    sonynin oyunları kurtarıyor ps3 benim için böyle
    birde konami güzel oyun çıkartıyor
    capcomun ps2de yığınla oyunu vardı ve çoğuda planlı horror adventure, actin adventure içerikliydi
    ama şimdi bak vur geç ,vur geç

+1907

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Arkadaşlar oyunu arkadaşla kardeşlikle aldık fakat ben bir türlü oyunu açamıyorum.. 80029513 copryt hatası verip duruyor yapmadığım şey kalmadı.. Oyunu tekrarmı indirsem ne yapsam?

Yokmu cevap verecek arkadaşlar? yoksa çözümü mecbur kutulu alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Piyasada Gamespot en güvenilir ve kaliteli sitedir zaten. IGN olsun Eurogamer olsun, onlar biraz yandaş gibi sanki.

en mantıklısı oyuncunun kendi oynayıp puanlaması başkasının bakış açısıyla senin aynı olmayabilir hiçbirzaman site puanlamalarına göre oyun almadım almamda insanın kendi görüşü olmalı yoksa koyun gibi bunu al bunu alma yok öyle birşey

Oyuncu oyunu alıp da kendisi puanladı diyelim, bunun o oyunu satın alıp almamasına nasıl bir yararı olacak? Almış oynamış işte. Bizim forumumuz gibi forumlar veya oyun siteleri zaten burada devreye giriyor. Demosu olmayan oyunlar hakkında oyunculara fikir veriyorlar. Her oyun sitesi aynı değil, her oyuncu da aynı değil. Herkes kendine yakın bulduğu bir siteyi takip ediyor bu yüzden. Ben şahsen uzun yıllardır Gamespot takip ederim. IGN'i de sevmem. Bu bir başkası için tam tersi olabilir. Gayet doğal.

Gamespot'u da neden kendime yakın buluyorum? Çünkü genelde oyunları oynarken hissettiğim eksikleri ve gördüğüm artıları aynen Gamespot'da da okuyorum. Büyük ölçüde benimle aynı fikirde oluyor adamlar.

Bir de şunu hatırlatayım, hiçbir site bir oyunu alın veya almayın diye direk oyuncuyu şartlandırmaz. Sadece fikir verir. Buradaki çoğu kişi bu noktayı kaçırıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu Capcom adam olmaz. Bütün dünyada tek bir istek var serinin eski oyunların yapısına dönmesi.
    Bunlar gene 3-5 bin daha fazla satmak için hayranları hiçe sayıp kendi kafalarına göre gidiyor.

Malesef sorgusuz sualsiz sırf adı Resident Evil diye oyunu ve bütün dlclerini satın alan adamlar olduğu sürece capcom da sömürmeye devam edecek. Yakında çıkar oyunun cd sinde saklı kostümleri açmak için şu kadar para bu bölüm için şu kadar para diye..

bende aynısını yazdım bu konuda ama adamlar sırf ismi ve leon olduğu için oynarım diyor
    ee sen bu kafayla gidersen daha çok böyle oyunlar görürüz dedim ama nafile yinede alan alıyor
    ama söze geldimi seri niye eskiye dönmüyor.E dönmez tabi yapımcınında işine geliyor.Kafa yormasına gerek yok,oyunu ordan oraya nasıl bağlarım düşüncesi yok,bulmacaları oyunun içine nasıl serpiştiririm düşüncesi yok.
    Oraya buraya koy eli silahlı zombileri vur geç ve bi çuval para kazan.Burda suç oyuncularda almayacaksın olup bitecek.
    Ben yapımcı olsam kolayı varken oyuncularda alıyorken aynen devam ederim çünkü daha kolay yapımı.
    Aaaa zombi vur geç

Günümüz oyuncularını aptala çevirdiler zaten zorluk yok uğraş yok vur geç yada para ver açılsın gibi 6 yaşında çocuklar için oyun yapan firmalara döndü sektör. Cd içeriğini kapatıp satacak kadar adileştiler insanlarda bunu alacak kadar aptallaştı. Hani herşeye zam geliyor dediğin zaman halktan birine olsun memleket eiye gidii diyenlerin oyuncu versiyonları.

Kesinlikle haklısınız. Geçen gün Half-Life'in yenilenmiş versiyonu Black Mesa'yı bitirdim ama ne kadar çok zorlandım.
    O kadar alışmışısız ki, 10 metrede bir yolunu gösteren oklara, göstergelere, oyunda çoğu zaman nereye gideceğimi çok zor buldum.
    Gerçekten yeni nesille beraber oyunculara daha fazla bir gerizekalı gözüyle oyunlar yapılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aaaa zombi vur geç

Kesinlikle haklısınız. Geçen gün Half-Life'in yenilenmiş versiyonu Black Mesa'yı bitirdim ama ne kadar çok zorlandım.
    O kadar alışmışısız ki, 10 metrede bir yolunu gösteren oklara, göstergelere, oyunda çoğu zaman nereye gideceğimi çok zor buldum.
    Gerçekten yeni nesille beraber oyunculara daha fazla bir gerizekalı gözüyle oyunlar yapılıyor.

Zorlanmak istiyorsanız mutlaka Demon's Souls, Dark Souls serisini oynayın. Hem zor hem de zevkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aaaa zombi vur geç

Zorlanmak istiyorsanız mutlaka Demon's Souls, Dark Souls serisini oynayın. Hem zor hem de zevkli.

Dark Souls ben de oynadım.
    Hayatımda hiç bir oyuna beş dakika önce bin bir bela okur durumdayken, beş dakika sonra yere göre sığdıramayacağım kadar sevgi beslemedim. Oyunda psikopat gibi sürekli ruh haliniz değişiyor:)

Netten benim oyunuma katılan iki yabancı ile girdiğim tek bir boss fight var. Onun dışında hiç destek almadım ama onu da iyi ki almışım. "Birlikte epic bir battle a giriyoruz" hissini öyle böyle yaşatmıyor.
    Olabilecek belki de tek eksisi, bence yanınızda izleyen birisiyle oynayabileceğiniz tarz bir oyun olmaması(o da eksi midir bilemedim). Hem çok sıkı konsantrasyon gerektiriyor, hem de oyunun temposu oynamayan kişiyi ekran karşısına mıhlıyacak cinsten değil. İzleyenin de hardcore bir oyuncu olması lazım.

Benim için KESİNLİKLE ömrü hayatımda unutamayacağım bir tecrübe oldu Dark Souls. Ama KESİNLİKLE, herkese göre de değil.

(İyi ki konusunu açmışsınız. Oyunu çok sevmişim be! :)))

Şu an RE 6 oynayan oyuncuların oyunla ilgili düşüncelerini arıyorum ama hiç bir sitede doyurucu bir analiz bulunamıyor hala. Ya herkes son sürat oyunu sömürmekte, ya da çene yoracak kadar bile özel bulmadılar :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bethanymose -- 3 Ekim 2012; 21:18:03 >

• Arkadaşlar oyuna herkes gamespot dahil düşük puan vermiş ,ama bana göre oyuncu oyları önemli.Full oynunu oynuyanlar bilgi verebilir mi ?
  • Download a basladim.

Yarin aksam baslarim oynamaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zombilerden birisi bana makineliyle ateş edince dayanamadım kapadım. böyle bir saçmalık olamaz yani yazık oluyor re serisine. ps 1 zamanında re2-3 oynayarak büyüdük diye alıyorum oyunları ama filmi de oyunu da hep kötüye gitti
  • Valla imkan olsa President Devil diye RE adını çağrıştıran çakma zombilerin uçan tekme ve roket atarlarla saldırdığı bi oyun yapıp oyunun sadece %20 sini açıp geriye kalan her %10 luk bölümünüde oyunun yarı fiyatına satardım arada da kostmü kemeri silahı 3 5 dolara verirdim bu kadar saf bi oyuncu kitlesi varken fırsatlar kaçmaz
  • Leon senaryosunu bitirdim. Eh oynanışıyla, oyun mekanikleriyle RE 4'e selam çakmışlar direk. RE 4 oynuyor gibi hissederek 10 saat 5 dakikada Leon senaryosu bitti. RE 4 gibi idare eder bir oyun olmuş Leon senaryosu.

Chris senaryosuna başladım. Başlamaz olaydım diyorum. İlk 2 chapter bitti. Şok geçirdim oynanışı görünce Chris ile. Gears of War tarzı 4-5 kişi olan ve takım halinde gidilen, siper alınarak oynanan, silah kullanan zombilerin olduğu, bina büyüklüğünden insan büyüklüğüne kadar bir sürü yaratık çeşidi olan vasıfsız bir TPS oyunu olmuş Chris senaryosu. Hakikaten şok edici bir oynanış stili var Chris senaryosunun. Oynarken açıkçası sıkıldım Chris ile. Sadece Chris'in hikayeyi merak ettiğim için oynuyorum. Kısaca berbat olmuş Chris senaryosu. Yalnız hikaye anlatımı güzel ve devamında ne olacak merak ediyorum. Bir de oyun en azından bu nesilde Castlevania: Lords of Shadow oyunundaki gibi doyurucu bir uzunlukta olduğu için oynatıyor biraz da. Jake senaryosunu oynamadım daha ama oynayınca yorum atarım.

Leon senaryosunda olduğu gibi Chris senaryosunda da Ada Wong çok önemli bir role bürünmüş. Büyük ihtimal hikayenin düğümü Jake senaryosunda çözülecek. Ya da 3 senaryo bittikten sonra yanılmıyorsam Ada'nın senaryosu açılacak orada asıl olay çözülecek gibi.

Eski kemik kitle RE fanlarından biri olarak, oyun hakikaten çok kötü olmuş diyorum.Sırf hikayesini merak ettiğim için oynuyorum , bir de Leon senaryosu idare eder olduğu için. Neyse en azından arşivimde GC için RE 0 ile RE 1 Remake var. Re 6'yı bitirince tekrardan GC dekileri bitireyim. Tekrar bitirmeyeli uzun zaman olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 4 Ekim 2012; 1:29:22 >

• Bende dün başladım, oynanabilirlik adına kötü bir oyun. Döner tekme, sille tokat ile kurşun harcamadan zombi öldürmek ise gerçekten çok komik olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

Bende dün başladım, oynanabilirlik adına kötü bir oyun. Döner tekme, sille tokat ile kurşun harcamadan zombi öldürmek ise gerçekten çok komik olmuş.

dostum öncelikle tekme tokat sille yi sürekli kullanamıyorsun bunu biliyorsun değilmi onunda enerji barı var ikincisi gerçek hayatta zombi değilde biri sana saldırsa dur kardeş bi silah alim gelim seni onla vuracammı dersin? neresi komik bunun sen hayat mücadelesi veriyorsun tabiki şansını dövüşte arayacaksın mermin yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystic-Ninja -- 4 Ekim 2012; 16:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

quote:

Bende dün başladım, oynanabilirlik adına kötü bir oyun. Döner tekme, sille tokat ile kurşun harcamadan zombi öldürmek ise gerçekten çok komik olmuş.

dostum öncelikle tekme tokat sille yi sürekli kullanamıyorsun bunu biliyorsun değilmi onunda enerji barı var ikincisi gerçek hayatta zombi değilde biri sana saldırsa dur kardeş bi silah alim gelim seni onla vuracammı dersin? neresi komik bunun sen hayat mücadelesi veriyorsun tabiki şansını dövüşte arayacaksın mermin yoksa

Bi hareket vardı Leonun hani gerçek hayatta kim yapar öyle bir hareketei onu geçtim zombiye karşı kim kullanır o hareketi çözemedim. Videosunu falan bulunca eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

quote:

quote:

Bi hareket vardı Leonun hani gerçek hayatta kim yapar öyle bir hareketei onu geçtim zombiye karşı kim kullanır o hareketi çözemedim. Videosunu falan bulunca eklerim

sen merak etme gercek hayatta yapilan hareketlerin sonu yoktur.oyunda varsa öyle bi hareket yapimcinin sana lütfudur ok.

• Resident Evil 6 artık eskiyi örnek almadan kendi farklılıklrarıyla piyasaya çıkan bir oyun. Artık neyi tartışıyorsunuz ki , re serisi öldü , re serisine yakışmıyor vs.. gibi açıklamalarda bulunacağınıza , oyun hakkında ki olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın da daha almayanlar yorumları okuyarak bilgi sahibi olsun ve alıp almamada kararını versinler.

Biliyoruz ki re6 ile ( re4'ten sonra ) oyunun temel yapısı değişti , buraya yazarak değiştiremezsiniz. Çok kötü ise firmaya mail atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 4 Ekim 2012; 17:07:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Fantasy Forever

Resident Evil 6 artık eskiyi örnek almadan kandi farklılıklrarıyla piyasaya çıkan bir oyun. Artık neyi tartışıp , re serisi öldü , re serisine yakışmıyor vs.. gibi açıklamalarda bulunacağınıza , oyun hakkında ki olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın da daha almayanlar yorumları okuyarak bilgi sahibi olsun.

Biliyoruz ki Re6 ile ( re4'ten sonra ) oyunun temel yapısı değişti , yazarak değiştiremezsiniz. Çok kötü ise firmaya mail atın.

+1 oyunu aldik neredeyse enayi ve saff yerine konulduk. . Oyun elbette eski seriilere gore cok cok farkli, ama durum bu !
    Re4 cikti aa oyun cok degismis almayalim, re5 I belki eskisi gibi yaparlar dedik ! Re5 cikti eski oyundan eser yok , bu oyunuda almayalim denildi. Belki akillanirlar re6 yi, eskisi gibi yaparlar dendi. hooop re6 cikti durum yine ayni. Bizde istiyoruz eski tarzi. Re 1 2 3 remake ler ciksa ilk alanlardan olurum ama durum bu ! ... Oyun ne olursa olsun kendini oynatiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. l1 + r1 ile tırmanma yapmışlar. Bir türlü olmuyor. Leon ipten düşüyor. Zihni sinir bir şey yapmışlar. Tutturamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. l1 + r1 ile tırmanma yapmışlar. Bir türlü olmuyor. Leon ipten düşüyor. Zihni sinir bir şey yapmışlar. Tutturamıyorum.

Onu yaparken ben de çok zorlandım ama sana tavsiyem L1+R1 aynı anda sürekli basılı tut.
    O esnada tırmanırken hangi tuşa basmanı istiyorsa o tuşa bas. Kullanmadığın diğer tuş basılı kalsın. Yani her halükarda hiçbir tuştan elini çekme. En az 1 tuşta elin basılı dursun.(Kullanmadığın tuş için diyorum)

Not: Aynı olay Ninja Gaiden 3 de de vardı ben de çok sinir olmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 4 Ekim 2012; 18:10:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

quote:

quote:

sen merak etme gercek hayatta yapilan hareketlerin sonu yoktur.oyunda varsa öyle bi hareket yapimcinin sana lütfudur ok.

Valla mı Yani amerikan güreşinden Randy Orton'un rko haraketini bi zombiye yapmak ne kadar gerçekçilik kattı oyuna sorma gitsin
    Harekete gel Aynısını Leon ile yapabiliyoruzhttp://www.timsah.com/Randy-Orton-Combo-Rko-Show-WWE-2010/qr0T0S2H3AT

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.