Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam tekrar soyluyorum. Her oyunun belli bir ergen kitlesi vardir! Cod da veya moh, bf3 te az veya cok. Bu o oyunu oynayan oyuncu coklugunun getirdigi orandir. Her neyse...

Soyledigin gibi artik re serii si, eskisi gibi olmayacak. Bunub en buyuk etkenin dedigin gibi , ticari gelirler dir. Bir diger nedeni bence. Artik zombi kavraminin icimize islemesi ve irkilmememiz dir. 10 sene oncesine gore ! Ama keske eski tarzda olsa ;(

Aksam leon ile chapter 2 ye kadar geldim. Mekanlar atmosfer muthis gercekten. Ilerleyis hikaye surukleyici. Ama ne yazikki re6 da korku , sessizce gittiginiz mekanda. Aniden korkutucu bi ses efektinin gelmesi (zombinin ustunuze atlamsi), ekranin kararip ve titremesinden ibaret .(Ama eskiye baktigimizda da oyleydi !) ... Oyunun mekan tasarimcisini tebrik etmek lazim , tek kelimeyle harika olmus. Ayrica icerideyken simsek cakma sahneleri super...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • electroworld veya mediamarkt'a gelmis mi oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: Wiedźmin

arka arkaya seri şekilde re fiyaskoları, afferin capcom cod ergenlerine sat oyununu

dostum online yada co-op olmayan oyunların satış rakamlarına bir bak ondan sonra yorum yap ozaman God Of War Ascension ve Dead Space 3 de kötü olacak

Ne alaka? ben co-op yada online olan her oyun kötü olacak mı demişim ? gözünüzle okuyun.
    Online ın gideceği oyun türleri var gitmeyeceği oyun türleri var, gerçi re serisinin türü değişeli çok oldu.
    Ben online ına da takılmadım aslında, oyun bildiğin gears ve cod karması iğrenç bişey olmuş
    Dead Space içinde çok umutlu değilim, EA de onu gears çakması bişey yaparsa şaşırmam. Her oyun aksiyon oyunu olmaya başladı anasını satim, özellikle konsolda bu durum çok daha bariz. Düşünmekten uzak, önüne geleni vur anlayışı var her oyunda bunun için cod ergenleri dedim(ki oynayanların çoğu ergen, itiraz etmeyin boşuna).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 2 Ekim 2012; 19:16:36 >

• eve varmama az kaldi oynamak icin sabirsizlaniyorum.
    bi arkadasim guncelleme var dedi dogru mu?

buarada yazilanlarin bazilarina katilmiyorum.
    her ne olursa re alip oynanir. eger serinin oyunlarini oynadiysaniz.
    not: liseli degilim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

O kadar bekledik, bu mudur yani. Oyunu hiç beğenmedim. Gamespot'un incelemesini okudum oyundan sonra, özellikle artılar ve eksiler konusunu doğru yazmışlar. Ben de şahsen 100 üzerinden 50 veririm oyuna en fazla.

gamespot güzel puanlar belirlemiş
    ben o kadar bile vermiyorum
    oyunları genelde gamespotun puanlarına göre bakar almaya karar verirdim
    tam yerinde olmuş
  • Piyasada Gamespot en güvenilir ve kaliteli sitedir zaten. IGN olsun Eurogamer olsun, onlar biraz yandaş gibi sanki.
  • quote:

Piyasada Gamespot en güvenilir ve kaliteli sitedir zaten. IGN olsun Eurogamer olsun, onlar biraz yandaş gibi sanki.

Oyunlarda belirli derecede hatalar atmosfer eksikliği veya senaryo saçmalığı belirtilmedikçe hemen hiç bi oyun dergisi olsun inceleme ekivbi olsun kale almam herkes kendi zevkine ve kriterine göre oyunu belirler benim beğenim senin beğenmediğin olabilir bence bu kadar verilen notlara takılmayın kime göre neye göre belirttiğim notlar harici kıyaslamalar? Hiç bi oyun editörü genel oyuncu kitlesi adına karar veremez adamlarıda zaten oyuncular seçmiyor şirketi kime bağlıysa onlar getirip koyuyor kimisine oyun firmaları para yağdırıyor EA Games gibi kimisine de tepki gösterdikleri için düşük puan veriyorlar.

Oyunun şu anlık sadece demosuna bakarak almayı düşündürecek bir izlenim vermediği aşikar ilerde fiyatı düşer saçma sapan parasal dlc paketleriyle bi son versiyonu çıkarsa uygun fiyata anca öyle oynarım oda takas ederim ve mümkünse yakın bir dostumla ederim capcom a para kazandırmamak 1. önceliğimdir o derece tiksindirdi beni şu paraya tapan ucuz pazarlama taktikleri.

• oyunu almak için sabırsızlanıyorum.
  • quote:

Piyasada Gamespot en güvenilir ve kaliteli sitedir zaten. IGN olsun Eurogamer olsun, onlar biraz yandaş gibi sanki.

Asıl gamespot güvenilmez. Ayrılan bazı editörler taraf tuttuklarını söylemişti.

IGN 79, Gametrailers 88, Gameinformer 88, Official xbox magazine 80, Playstation Official Magazine UK 70 vermiş. Puanlar değişken.
  • En salak site gamespottur tüm oyunlara artniyetli puanlar veren bir sitedir.Re6 capcomun değil Ea'nın olsaydı şu an 9 vermişti.

Oyun muhteşem ben oynuyorum 4,5 ne lan raccoon city ile aynı puanı vermiş kekolar sırf capcom'a tepki olsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

korku oyunu isteyen Minecraft oynasın

Pc icin degilmiydi o oyun

xbox ve ps3 surumu mevcutmu ki?

xbox'ta da var ps3'de yok zaten bir kayıp da değil ps3'de olup beleş verseler yine oynamam çok tek düze sıkıcı geldi bana
  • Oyun şahane. Leon ile ilk bölümü bitirdim. Özellikle ışıklandırmalar süper olmuş. Kanalizasyon, metro... Çeşit çeşit mekan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

Oyunlarda belirli derecede hatalar atmosfer eksikliği veya senaryo saçmalığı belirtilmedikçe hemen hiç bi oyun dergisi olsun inceleme ekivbi olsun kale almam herkes kendi zevkine ve kriterine göre oyunu belirler benim beğenim senin beğenmediğin olabilir bence bu kadar verilen notlara takılmayın kime göre neye göre belirttiğim notlar harici kıyaslamalar? Hiç bi oyun editörü genel oyuncu kitlesi adına karar veremez adamlarıda zaten oyuncular seçmiyor şirketi kime bağlıysa onlar getirip koyuyor kimisine oyun firmaları para yağdırıyor EA Games gibi kimisine de tepki gösterdikleri için düşük puan veriyorlar.

Oyunun şu anlık sadece demosuna bakarak almayı düşündürecek bir izlenim vermediği aşikar ilerde fiyatı düşer saçma sapan parasal dlc paketleriyle bi son versiyonu çıkarsa uygun fiyata anca öyle oynarım oda takas ederim ve mümkünse yakın bir dostumla ederim capcom a para kazandırmamak 1. önceliğimdir o derece tiksindirdi beni şu paraya tapan ucuz pazarlama taktikleri.

Oyun için tam da söylediklerin konusunda eksikler dile getirilmiş zaten. Hangi oyun sitesi olursa olsun, hepsinin sadece fikir edinmek amaçlı okunduğunu bilecek yaşta ve kapasitedeyiz diye düşünüyorum. Öyle 2-3 kişinin demesiyle ne kötü bir oyun mükemmel, ne de iyi bir oyun rezalet olur. Bu forumdaki kişilerin yazdıkları da dahil olmak üzere, bir eser hakkında nerede olursa olsun tüm yazılar fikir edinmek için okunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

quote:

IGN 79, Gametrailers 88, Gameinformer 88, Official xbox magazine 80, Playstation Official Magazine UK 70 vermiş. Puanlar değişken.

Ayrılan editörlerin bu tür şeyler söylemesi doğaldır. Bu tür örnekler etrafta çok. Survivor ve Merve Büyüksaraç mesela

• Başka oyunlardan RE6'ya fırsat kalmıyor. Ah ulan ah şu online oyunlar resmen zamandan çalıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ayrılan editörlerin bu tür şeyler söylemesi doğaldır. Bu tür örnekler etrafta çok. Survivor ve Merve Büyüksaraç mesela

Ayrılmadan nasıl söylesinler? gamespot bu konularda en çok adı çıkan site.

• Koskoca efsaneyi rakun city ve 6 çizdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ayrılmadan nasıl söylesinler? gamespot bu konularda en çok adı çıkan site.

Söyleyen söyler, ayrılmadan da söyleyebilir. Ama hemen akabinde ayrılmak gerekebilir, orası ayrı
  • Metacritic ortalaması rezalet.

Zaten demodan belliydi batırdılar seriyi.
  • En güvenilir BSC. Bakalım BSC kaç puan verecek o zaman tartışılır.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.