Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapımcı Capcom olduğu için ilk çıktığında alırsanız çok zarar edersiniz. Bu oyuna en az 4-5 tane DLC çıkacaktır. Gold Edition, Complete Ediiton vs. gibi sürümlerin çıkmasını beklemek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 30 Eylül 2012; 18:33:02 >
  • @Final Fantasy Forever
    Resimler için teşekkürler.

Oyunu hemen almak istesemde fiyatının düşmesini beklemeyi tercih ediyorum. Bu fiyatı haketmiyor çoğu PS3 oyunu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymankahveci

@Final Fantasy Forever
    Resimler için teşekkürler.

Oyunu hemen almak istesemde fiyatının düşmesini beklemeyi tercih ediyorum. Bu fiyatı haketmiyor çoğu PS3 oyunu gibi

Rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 30 Eylül 2012; 20:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Yapımcı Capcom olduğu için ilk çıktığında alırsanız çok zarar edersiniz. Bu oyuna en az 4-5 tane DLC çıkacaktır. Gold Edition, Complete Ediiton vs. gibi sürümlerin çıkmasını beklemek daha mantıklı.

Bende aynen bu yoruma katılıyorum Edition versiyonunu beklemek lazım. Ha illa alıcam diyosanızda alın bitirin hemen elden çıkar yoksa Edition sürüm çıkınca elinizdekinin fiyatı çok kötü düşmüş olur. Kolaksiyon yapanlar içinde aynısı geçerli alın oynayın trophy falan kasacaksanız fulleyin sonrada satıp Edition versiyonunu bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingorbis

Bu oyun hosuma ıtmedı 5 i var bence degersız onun yerıne baska oyunlar alsak daha guzel olur

Darksiders 2'yi alabilirsin bence oyunu bitirdim harika bi oyun :)
  • Arşivlik bir oyun bence . Sırf ismi için bile alınır
  • ayin 2'sinde elektronik magazalara hemen geliyordur umarim

• korku dedikleri ekrani karartmakmis

• resident evil 6 anthology ne zaman gelir türkiyeye??
  • Eski oyunlar- yeni oyunlar kıyaslamasına kapılmadan sadece şunu söyleyebilirim ki, Chris'in yanındaki eleman yerine oynanabilir karakter olarak Claire'i seçselermiş bence esas oyun o zaman tamamlanırmış. Ben hep sevdiğim tüm karakterlerin içinde bulunduğu bir Resident Evil oyunu hayal ettim. Hatta tanıtımı sırasında "Biri bu sefer kıyameti atlatamayacak..." sloganıyla fragmanları yayınlayıp ana karakterlerden birini oyun sonunda gerçekten öldürselerdi, bence istedikleri satışı o zaman sağlarlardı. Kimin öleceğini bilememek, sevilen karakterlerden birinden ayrılacak olmanın verdiği hüzün ve merak duygusu oyunu çok da güzel oynatırdı. Bu şekilde kahramanlar karşılaştıkları tüm olumsuzluklardan sürekli paçayı sıyırdıkça bence serideki gerçekçilik de gitgide azalıyor.

Claire ve Chris'i Code Veronica dışında yanyana görmedik diye biliyorum. Onda da aslen partner gibi değildiler. Ya da eski günlerdekine göndermeyle partnerler Claire ve Jill olsalardı. Zira onlar dışında bu oyuna ne bulsalar yığmışlar ama ben yenileri (Sheva, Alex, Helena, Piers Nivans etc...) bir türlü benimseyemiyorum. Hatta orada olacaklarına hiç olmasalar bence tansiyon adına daha hayırlı bir iş etmiş olurlar.

Özellikle RE2 fanı olarak, bu yeni aksiyon tabanlı oynanışın eski oyunların yakından uzağından geçmeyeceğini bilsem de RE6 yine de oynanır. Yakınmak yerine, özellikle karakterlerin başına ne geldiğini görmek için alıp tadını çıkarmaya çalışacağım. Yalnızlık, çaresizlik ve hayatta kalmanın zevki malesef artık bu oyunlarda yok. Ama nasıl olsun ki? Adamlardan biri zombi dolu malikaden, diğeri koca bir apocalipsden kurtulmuş; zombi(?) nin üstüne üstüne koşacaklar tabi:)))
    Ve Chris bence en gereksiz ana karakter. Ölse gitse, kaşımı oynatırsam namerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bethanymose -- 1 Ekim 2012; 14:22:04 >

• re6'nın demosunda ki mekanlara dikkat ettiyseniz , 2 ve code veronica mekanları kullanılmış tasarım olarak.tam sürümü izlemiştim arkadaş oynarken 1'de ki sahne bile aynen kullanılmış , malikaneye giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 1 Ekim 2012; 14:21:57 >
  • @Final Fantasy Forever -Evet ben de farkettim.
    Bu yeni shooter tabanlı oyun stilinde beni yakalayacak olan tek şey Uncharted veya ardılları oyunlarda olduğu gibi ani gelişen interaktif aksiyon sahneleri olabilir. Misal demodaki Helena ve Leon araba sekansı gibi sinematik parçalar bolca bulunursa oyun benim için yine de geçer not alır.
    Ama 5inci oyundaki gibi bitmek bilmez adam vur, panellerin üzerine bas, yükseltilerin üzerinden atla, koca mesafeleri koş koş koş koş koş şeklinde ilerleyecekse; o pek övdükleri upuzun oyun süresi avantajı benim için zerre kıymetli değil.

Bu arada Resident Evil, herkes hemfikir diye düşünüyorum, Leon demek galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bethanymose -- 1 Ekim 2012; 14:49:43 >
  • Resident evil da esas oglan her zaman chris olmustu ve en kotu karakterde her zaman wesker di. Aralarindaki savas oyunun temelini aliyordu ve bu savas resident evil 5 de bitti.

Benimse favori karakterim Leon. Chris yavastan miladini doldurdu artik.

Yeni seri Leon, Jill ve claire ile ilerleyebilir. Bu oyunda elveda desek Chris e fena olmaz ama wesker i yok eden bir adami kim nasil oldurecek orasida garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Fantasy Forever

re6'nın demosunda ki mekanlara dikkat ettiyseniz , 2 ve code veronica mekanları kullanılmış tasarım olarak.tam sürümü izlemiştim arkadaş oynarken 1'de ki sahne bile aynen kullanılmış , malikaneye giriş

XBOX bölümünde şöyle bir yorum yapmıştım oyunla ilgili

Leon 3. chapter bitti.

Leon'un konuşmaları ve esprileri, Ada Wong'un hikayeye girişi kale, yeraltı tünelleri vs gibi yerlerin olması... Kısaca Leon hikayesi şimdilik tamamen RE 4 oyununa bağlı kalarak gidiyor. Yani RE 4'ün alternatif versiyonunu oynuyormuş gibi hissettim açıkçası. Büyük ihtimal Shinji Mikami'nin RE 4'ünü baz alarak yapmışlar Leon senaryosunu.

Not: Hatta RE 4'deki item aldığımız merchant esprisi bile vardı.(Marketçi) Helena ile ayrı takıldığım bir zindan vardı 3. chapterda. Leon ve Helena ayrı takılarak birbirlerine kapıları açtılar. En son buluştuklarında Leon, RE 4 deki merchantın ses tonuyla ''Welcome Back Stranger'' dedi. Yüzümde bir gülümseme ifadesi oluştu.

Bakalım Chris ve Jake senaryoları ne olacak? Chris de büyük ihtimal RE 5'e bağlı kalarak gidecek gibi düşünüyorum. Gerçi Chris'in senaryosunda Gears of War havası da var gibiydi demoya göre

Büyük ihtimal Leon senaryosu sonuna kadar RE 4 tadında ilerleyecek. Chris senaryosu RE 5 tadında ayrıca biraz da Gears of War havası olacak gibi. Jake de sanırım Leon ve Chris oynanışının karşımı olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 1 Ekim 2012; 14:39:54 >

• @Chelsea FC -Eğer Ada denildiği gibi bu oyunda baş düşmanımız ise, ana konuda yeni çatışmayı Leon ile Ada arasında kuracaklardır.
    Güle Güle Wesker - Chris, hoş geldin Ada- Leon.

Arada aşk falan da yaşarlar, tam damara göre şerbet. Twilighta vampir filmi diye giden nesle, öpüşmeli zombi oyunu yakışır :)

@OrKo1984 -Bugün oyunu PSNden sipariş edip etmemekle ilgili çok ikilemdeyim:) Normalde bir süre bekleyip hem DLC lerle hem de ucuzlayınca alıp oynamak en mantıklısı ama şu sıralar yanımda RE5 i birlikte oynayıp keyif aldığım bir arkadaşım var ve sırf onun gazına indirip oynayasım da var.

Oyunu bilemediğimden de emin olamıyorum. RE5 te açıkçası co-op eğlenmiştik ama single playerı bence son derece yavandı.
    Oynadığın için fikrini sormak istedim. Ben dördüncü oyunun atmosferini yine de beğenmiştim.
    Sen ne dersin single campaign için? Beşinci oyuna göre düzelme var mı biraz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bethanymose -- 1 Ekim 2012; 14:50:39 >

• Konu artık daha ne kadar saçmalayabilir diyerekten oynayacağım meraktan ama heyecanlı olmadığım kesin.
  • Leon ile Ada savasi ana konu olmaz. Ada hep piyondu. Wesker inda piyonuydu simdide baska birinin piyonudur.

Ana dusman olmak icin ada fazla zayif ve tatmin edici bir dusmanda degil bence.

Arka planda farkli sryler donuyordur oyunu biteneksdar oynamak lazim.

Bu aksam kadikoyden alacagim bende oyunu. Aksama baslarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bethanymose

@Chelsea FC -Eğer Ada denildiği gibi bu oyunda baş düşmanımız ise, yeni çatışmayı Leon ile Ada arasında kuracaklardır.
    Güle Güle Wesker - Chris, hoş geldin Ada- Leon.

Arada aşk falan da yaşarlar, tam damara göre şerbet. Twilighta vampir filmi diye giden nesle, öpüşmeli zombi oyunu yakışır :)

@OrKo1984 -Bugün oyunu PSNden sipariş edip etmemekle ilgili çok ikilemdeyim:) Normalde bir süre bekleyip hem DLC lerle hem de ucuzlayınca alıp oynamak en mantıklısı ama şu sıralar yanımda RE5 i birlikte oynayıp keyif aldığım bir arkadaşım var ve sırf onun gazına indirip oynayasım da var.

Oyunu bilemediğimden de emin olamıyorum. RE5 te açıkçası co-op eğlenmiştik ama single playerı bence son derece yavandı.
    Oynadığın için fikrini sormak istedim. Sen ne dersin single campaign için? Beşinci oyuna göre düzelme var mı biraz? Zira ben dördüncü oyunun atmosferini yine de beğenmiştim.

RE 4'ü beğendiysen oynanabilir diyorum oyun. Leon'a RE 4'ün üstüne depar , yerde sürünme, yürürken ateş etme gibi özellikler eklemişler. Ama dediğim gibi Leon senaryosunun temeli ve oynanışı hakikaten RE 4 baz alınarak yapılmış. İlk chapter şehrin içinde (RE 2, Raccon City Leon hikayesi baz alınmış) geçse de 2. chapterdan itibaren katedralin içinden RE 4'deki kale ve yeraltı tünellerine benzer mekanlarda devam ediyor oyun. Üstelik partnerinle ayrıldığın ve tekrar buluşmaya çalıştığın ve partnerini diğer yaratıklardan koruman gereken, ayrıca RE 4'deki şekilde şu adamdan şu item ı al şu kapıyı aç tarzı çok ufak tefek bulmacalar var. Tabi aksiyon olayı artmış Leon'un. Zombilere tekme tokat girişme var. Smackdown tarzı hareketler de yapıyor Leon.

Hikaye ile ilgili çok spoiler vermeyeyim. Ama Ada şimdilik düşman olarak görünmüyor Leon senaryosuna göre. Ama Ada ile ilgili çok ilginç gelişmeler var hikayede.

Chris ve Jake ile daha oynamadım. O yüzden onlarla ilgili yorum yapamıyorum.

Ancak oyun hakikaten çok uzun sürecek. Capcom'un dediği gibi 30 saati bulacak gibi. Her bir karakterin senaryosu 10 saat civarı dendi ki sanırım doğru. (Leon senaryosu toplamda 5 chapter dendi. Ben 3. chapter ı bitirdim. İlk chapter 2 saat 3 dakika, 2. chapter 2 saat 7 dakika, 3. chapter 2 saat 2 dakika sürdü) Buşekilde Chris ve Jake'in senaryosu da sürecektir diyorum.

Not: Benim fikrime göre, oyunda bir zaman akışı var 3 karakter için. Tahminimce 3 karakterin hikayesi kendi çapında bittikten sonra, son bir senaryo açılıp 3 karakterin de birbiriyle karşılaşacağını düşünüyorum. (Oyunun tanıtım videolarında Ada'nın yanında Leon ve Chris'in birbirine girip silah çekme videosu vardı. Büyük ihtimal dediğim son senaryo bu şekilde olacak.

Ha alınır mı? RE 4 ü sevenler için Leon senaryosu ideal ama Chris ve Jake ne olur bilmiyorum. En azından Leon ile 10 saatlik bir oynanış süresi cepte. (Bu da sadece bir karakterin senaryosunun RE 4 veya RE 5'e eşit uzunlukta olması demek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 1 Ekim 2012; 15:52:18 >

• OrKo1984- Gerçekten çok teşekkürler. Oynayan birinden yorum almak kararsız kalan herkes için özellikle bugün çok önemliydi eminim. Ellerin dert görmesin.
    Co-op arkadaşımın bu günlerde yanımda olmasının azizliği yüzünden bugün alıp oynamam gerekecek sanırım. Yoksa mutlaka beklerdim fiyatın düşmesini. Neyse bakalım hayırlısı.

Ben nedense hala Ada'dan bir Kerrigan yaratacaklar hissiyatındayım. Göreceğim. :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bethanymose -- 1 Ekim 2012; 15:18:42 >
  • Videolarda gorunuyor ama spoiler bu olay sonucta.

Leon ile chris birbirine giriyor. Fikir ayriligi filan illaki olacaktir. Belki chris adayi oldurmeye calisacak leonda izin vermeyecektir tarzi bir sede olabilir. Ne olursa plsun aralarinda duygusal bag var ada ile leon un.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.