Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Mermi mi az çıkıyor yoksa ben mi çok musrif davranıyorum anlamadım ama tekme tokat gidiyorum çoğu yeri. Leon nun dediği gibi kafalarına çalışmak lazım da oynadığım RE ler arasında en karanlık RE yada bana öyle geldi.

Oyun karanlık herkes şikayetçi. Kontrast montrast falan farketmiyor. İlerledikçe uzaktan karanlık olup görünmeyen bölgeler aydınlanıyor. Arkada kalan bölgelerse karanlığa gömülüyor Yani senin bulunduğun küçücük alan aydınlı gerisi karanlık. Nur mu geliyor gittiğimiz yerlere nedir alamadım. Galiba korkutma taktiği olarak kullanmak istemiş capcom bunu ama ne alaka kardeşim.

• Oyun zifiri karanlık malesef. Yer yer nereye gideceğimizi bulamıyoruz işe bak. İyiki oyunda gideceğimiz yeri gösteren özellik varda yönümüzü bulabiliyoruz.

Bu arada oyunda cephane kıtlığı var. Bu yüzden sayısız defa öldüğümü biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyun zifiri karanlık malesef. Yer yer nereye gideceğimizi bulamıyoruz işe bak. İyiki oyunda gideceğimiz yeri gösteren özellik varda yönümüzü bulabiliyoruz.

Tekme tokat dal ben ilk oynadığımda ciddi cephane kıtlığı çektim Sonra cephane arttıyo tekme tokat dalınca Bide mümkün oldukça kafalarına ateş et. Yok olmuyo diyorsan ayaklrına vs yani dengelerini bozacak yerlerine ateş et ve tekme tokat Allah ne verdiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

quote:

Oyun zifiri karanlık malesef. Yer yer nereye gideceğimizi bulamıyoruz işe bak. İyiki oyunda gideceğimiz yeri gösteren özellik varda yönümüzü bulabiliyoruz.

Tekme tokat dal ben ilk oynadığımda ciddi cephane kıtlığı çektim Sonra cephane arttıyo tekme tokat dalınca Bide mümkün oldukça kafalarına ateş et. Yok olmuyo diyorsan ayaklrına vs yani dengelerini bozacak yerlerine ateş et ve tekme tokat Allah ne verdiyse

Kocaman yaratıklara bile tekme tokat daldığım oluyor. İşe yarıyorda ama bir süre sonra Leon güçlü vuruş yapamıyor. Yerdeki cephaneleri toplayıp silah ile vuruyorum.

Bu arada kanalımdan oyunu izlemek isteyenler için XBOX360 üzerinden oyun yayını yapıyorum + PS3 içinde yayın yapıyorum. İstek olursa Wii içinde yayın yapabilirim. Şimdi diğer konuya da yazıcam. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

quote:

Kocaman yaratıklara bile tekme tokat daldığım oluyor. İşe yarıyorda ama bir süre sonra Leon güçlü vuruş yapamıyor. Yerdeki cephaneleri toplayıp silah ile vuruyorum.

Bu arada kanalımdan oyunu izlemek isteyenler için XBOX360 üzerinden oyun yayını yapıyorum + PS3 içinde yayın yapıyorum. İstek olursa Wii içinde yayın yapabilirim. Şimdi diğer konuya da yazıcam. :)

Arada amerikan güreşi varı hareketler bile yapıyor ya orda bitiyorum Bi ara bıçak ve tekmeyle bitirdim demoyu (biraz cılkını çıkarmak gibi oldu ama

• Oyunun demosunu oynadım (Leon) acayip karanlık resmen bir halt gözükmüyor.

Yapımcı ekibin korku olacak dediği demek buymuş oyunu yapabildiğince karanlık yap piyasaya sür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internette demosu varmı bu oyunun, nasıl olsa illegal birşey istemiyorum varsa lütfen PM atın
  • video deli

• quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Arkadaslar hala re1 gibi oyun bekliyor 1995.1996 yılında çıkmış bir oyun ve halen o yıllardaki oyunları bekliyorlar.
    Yıl 2013 olacak Re yi hala ilk oyunki gibi bekleyemezsiniz.
    Sırf sizmi biliyorsunuz bu işi ? Oyunun yapımcıları bundan bi habermi ?
    Bakın o re zamanına geri dönmek istiyorsanız Siren Blood Curse diye bir oyun var onu alın oynayın psn dede var.
    Ben re6 nın gerek grafik gerekse oynanabilirliginden memnun kaldım aksiyon ise müthiş beni oyun oynarken uyutmayacagı kesin..

Dostum o zaman o yapımlar muhteşemdi. Hem atmosfer hem grafik olarak aşmış oyunlardı. Şu anki teknoloji ile o atmosferin tillahını yaşatırlar ama ne co-op olur ne live oynanır vs.. Tüm olay para. Sinle gidecek bir oyun için yatırım yapmıyorlar o kadar. RE yi RE yapan korku gerilim unsurlarıydı. Yoksa aksiyon Crash Bandicoot da da var.

Resident evil'ın geldiği noktayı ben de beğenmiyorum lakin düşünüyorum;
    - İzometrik - duruma göre değişen kamera açısını bugün uygulamazlar, tutmaz.
    -Resident evil'ın hikayesi belli(iğrenç bir şekil alsa da capcom tüm dünyaya salgını yaymak gibi aptalca bi hareket yaptı) şu saatten sonra aman köşkün içinde binbir bulmaca çöz işte zombiye dönüşmekte olan insanlar birden çıkan korkunç zombiler ile vs korkut olmaz hikaye elvermez o tür gerilime bir yapar iki yapar üçüncü de oyun kendini tekrar etti olur.Silent hill denmiş dikkat edildiyse SH'nin hikayesi her oyunda sıfırlanıyor böylece yapımcı her oyunda bi şekilde o yalnızlığı o korkuyu veriyor, bu çok güzel bir taktiktir ama asla oyuncunun kafasında hikayesel olarak bir etki bırakmaz gidip bi mgs olamaz legend of zelda'nın bile 25 yıldır böyle bir sorunu var.
    - Ben şu ana kadar da çok mu satmalı yoksa çekirdek kitleyi mi kaybetmemeli ikilemi arasında çekirdek kitleyi seçeni görmedim.
    Ha oyun aksiyon olarak mükemmel olayına da pek katılmıyorum dendiği gibi adı olmasa hatta mübalağa yapayım capcom şuan adını değiştirip satsın cidden satmaz yani onu geçtim oyunda leon olmasa suratına bakılmaz capcom farkında Leon'un ne zaman yüzü eskir o zaman başlar capcom re:originslere, re:4 leon's untold story'lere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 28 Eylül 2012; 21:57:00 >

• Oyun Kadıköyde bugün satışa çıkmış bazı yerlerde doğrumudur?
  • Hocam başlığın düzenlenmesi lazım.
  • Oyunu Prenses Store'da gördüm oraya da gelmiş, almak isteyenler için iyi haber. Ben de altıncı oyunu almayı düşünüyorum fakat önce Nba 2K13 bir gelsin onu aradan çıkaralım Re6 sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Oyunu Prenses Store'da gördüm oraya da gelmiş, almak isteyenler için iyi haber. Ben de altıncı oyunu almayı düşünüyorum fakat önce Nba 2K13 bir gelsin onu aradan çıkaralım Re6 sonra

Eminönü feza da var oyun hatta ayırttırdım kısmetse p.tesi elimde fiyat olarak da 129 tl
  • Demek ki Eminönü'nde ki çoğu yere gelmiş oyun. Fiyat her yerde aynıdır sanırım, oyunu hemen almayacak olan arkadaşlar bir kaç hafta bekleyebilirlerse oyunun fiyatında ufak çaplı bir düşüş olabilir belki.
  • Gittiye de geldi hemen hemen her satıcı koymuş ilan genel oyun satıcıları yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz resim paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 30 Eylül 2012; 20:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Arkadaslar hala re1 gibi oyun bekliyor 1995.1996 yılında çıkmış bir oyun ve halen o yıllardaki oyunları bekliyorlar.
    Yıl 2013 olacak Re yi hala ilk oyunki gibi bekleyemezsiniz.
    Sırf sizmi biliyorsunuz bu işi ? Oyunun yapımcıları bundan bi habermi ?
    Bakın o re zamanına geri dönmek istiyorsanız Siren Blood Curse diye bir oyun var onu alın oynayın psn dede var.
    Ben re6 nın gerek grafik gerekse oynanabilirliginden memnun kaldım aksiyon ise müthiş beni oyun oynarken uyutmayacagı kesin..

Dostum o zaman o yapımlar muhteşemdi. Hem atmosfer hem grafik olarak aşmış oyunlardı. Şu anki teknoloji ile o atmosferin tillahını yaşatırlar ama ne co-op olur ne live oynanır vs.. Tüm olay para. Sinle gidecek bir oyun için yatırım yapmıyorlar o kadar. RE yi RE yapan korku gerilim unsurlarıydı. Yoksa aksiyon Crash Bandicoot da da var.

Resident evil'ın geldiği noktayı ben de beğenmiyorum lakin düşünüyorum;
    - İzometrik - duruma göre değişen kamera açısını bugün uygulamazlar, tutmaz.
    -Resident evil'ın hikayesi belli(iğrenç bir şekil alsa da capcom tüm dünyaya salgını yaymak gibi aptalca bi hareket yaptı) şu saatten sonra aman köşkün içinde binbir bulmaca çöz işte zombiye dönüşmekte olan insanlar birden çıkan korkunç zombiler ile vs korkut olmaz hikaye elvermez o tür gerilime bir yapar iki yapar üçüncü de oyun kendini tekrar etti olur.Silent hill denmiş dikkat edildiyse SH'nin hikayesi her oyunda sıfırlanıyor böylece yapımcı her oyunda bi şekilde o yalnızlığı o korkuyu veriyor, bu çok güzel bir taktiktir ama asla oyuncunun kafasında hikayesel olarak bir etki bırakmaz gidip bi mgs olamaz legend of zelda'nın bile 25 yıldır böyle bir sorunu var.
    - Ben şu ana kadar da çok mu satmalı yoksa çekirdek kitleyi mi kaybetmemeli ikilemi arasında çekirdek kitleyi seçeni görmedim.
    Ha oyun aksiyon olarak mükemmel olayına da pek katılmıyorum dendiği gibi adı olmasa hatta mübalağa yapayım capcom şuan adını değiştirip satsın cidden satmaz yani onu geçtim oyunda leon olmasa suratına bakılmaz capcom farkında Leon'un ne zaman yüzü eskir o zaman başlar capcom re:originslere, re:4 leon's untold story'lere.

Silent Hill'de hikayeler sıfırlanmıyor birinci oyundan 3. oyuna kadar iç içe geçen hikayelerin farklı kişilerden yaşanışına tanıklık ediyoruz downpour'da bile geçmiş SH serilerine çeşitli göndermeler izler ve hikayesel bütünlük eklenmiş sanırım hiç oynamadan yorum yaptınız Silent Hill ı?

Resident Evil da artık zombi olayı kabak tadı verdi yav son 3 yıldır zombi konulu dizi ooyun film etkinlik görmekten midem bulandı bi konseptin bu kadar mı boku çıkarılır?

Aksiyon oyunu gibi oynamak için güzel olabilir RE6 fakat korku/bulmaca olayından zevk alanlara hitap etmediği bir gerçek.Bütün dünyaya yayılan bi virüs var ve ne hikmetse 15 yıldır hayatta kalan aynı karakterler yardım edip dünyayı kurtaracak ne kadar ilginç bir senaryo, bari Nemesis'i felanda hortlatsınlarda biraz atraksiyon çıksaydı.

• 129 TL ye 159 TL ye OYUN ALIYORSUNUZ!BEN İSTESEM ALMAZ MIYIM O FİYATA...YAHU HEMEN DAMLAMAYIN PİYASAYA...ACELENİZ NE OYUNLAR KAÇIYOR MU?FİYATLAR DÜŞÜNCE OYUNLARI ALAMAYACAK MISINIZ?SONRA DA OYUNLAR NİYE BÖYLE BASİT OLUYOR DENİYOR.
    ŞU ONLİNE CO-OP MODLARI YÜZÜNDEN OLUYOR HEP BU.MİLLET AMAN GEÇ KALMAYAYIM AMAN HERKESLE KAPIŞAYIM DERDİNE GİRİNCE 50 TL. YE ALINABİLECEK OYUNLAR 129 149 159 TL LERE SATILIR İŞTE.
  • Bu oyun hosuma ıtmedı 5 i var bence degersız onun yerıne baska oyunlar alsak daha guzel olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk puan geldi.

Playstation: The Official Magazine (US) - 90
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.