Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Arkadaslar hala re1 gibi oyun bekliyor 1995.1996 yılında çıkmış bir oyun ve halen o yıllardaki oyunları bekliyorlar.
    Yıl 2013 olacak Re yi hala ilk oyunki gibi bekleyemezsiniz.
    Sırf sizmi biliyorsunuz bu işi ? Oyunun yapımcıları bundan bi habermi ?
    Bakın o re zamanına geri dönmek istiyorsanız Siren Blood Curse diye bir oyun var onu alın oynayın psn dede var.
    Ben re6 nın gerek grafik gerekse oynanabilirliginden memnun kaldım aksiyon ise müthiş beni oyun oynarken uyutmayacagı kesin..

Ne ilgisi var 1995 deki resident evil ile bak gamecube yapilan resident evil lara canaavr gibiler. Hala gunumuzun oyunlariyla grafik olarakta kapisirlar. Bak bi resident evil 4 e. Cok eskiye gitmeye gerek yok.

Bir tek sizmi biliyorsunuz isi demissin. Eet biz biliyoruz ve bunu capcom da cok iyi biliyor ama ticari bir firma olduklari icin ve daha genis kitlee hitap etmek ici bu sekilde 2 inci sinif br oyuna cevirdiler.

Her gecen oyun seri daha kotuye gidiyor yeni seride 4 en iyisi 5 eh iste 6 cop. Demoyu oynadim gayette kontroller ve atmosfer belli yapmacik yahu, kalite yok oyuda kalite. Hala animasyonlar ayni. Resident evil 5 deki olme sekillleri birebir.

Kimse bana su oyun iyi demesin. GunumuUn oyunlarindan iyi olabilir ama gercek bir resident evil ile kiyas dahi edilemez. Ciktigi gibi oynayacagim. Tekrar soyluyorum ilk gun alacagim ama bu oyunu bu hale getirenlerin allah bin turlu belasini versin.

hardcore oyuncu sayısı aynı kaldı yeni nesil diye tabir edilen vurdulu kırdılı oyuncu sayısı tavan yaptı fpsler çok sayıda arttı
    10 yaşındaki çocugun eline klavye mause verdiler (lakırdım black tower değil)oyun dunyası aksıyona yöneldi
    ben almıyorum yakınlarımada aldırtmıyorum
    gerçi yakınlarım zaten hardcore kısmından
    O Resident evil zero ve remake bunlara 100basar
    zombiyi yerde yakmakta ayrı bi güzel
    ara sıra oynarım yinede sıkılmam

• Resident Evil: Damnation bu yeni filmmi oluyor yoksa başka bir serimi ?

• Bir RE oyununundan hiç beklemediğim sahneler gördüm.
  • Yigidi oldur hakkini yeme leonun yanindaki hatunun seslendirmesi etkiliyici olmus. Gerisi tirt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be...yılların resident eviline bak.çocuk oyunu ergen oyunu olmuş.kimse beğenmiyorr artık.

Beyler bu oyunun adı RESİDENT EVİL....RESİDENT EVİL...eskiden ne beklerdik.neydi o re2 re3 re4 zamanları felan.RESİDENT EVİL dendiği zaman esas durusa geçerdi millet.şimdi sıradan bir oyun gibi muhabbetleri var...devir devran döndü demek ki..

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

keşke şu oyunu gamecube yerine ps3 ya da pc ye çıkarsalardı

sırf resident evil remake ve resident evil zero için nintendo wii'yi elimde tutuyorum.

hocam bir arkadaşımla sadece re remake ve zero oyunlarını oynamak için 2.el gamecube alıp oyunları bitirdikten sonra satmayı düşünüyorduk. ben bu iki oyunu sadece gamecube ye özel diye biliyordum, nintendo wii de mevcutmu? wii alsak bu oyunları oynayabilirmiyiz? teşekkürler.

• quote:

quote:

sırf resident evil remake ve resident evil zero için nintendo wii'yi elimde tutuyorum.

hocam bir arkadaşımla sadece re remake ve zero oyunlarını oynamak için 2.el gamecube alıp oyunları bitirdikten sonra satmayı düşünüyorduk. ben bu iki oyunu sadece gamecube ye özel diye biliyordum, nintendo wii de mevcutmu? wii alsak bu oyunları oynayabilirmiyiz? teşekkürler.

• quote:

quote:

Bilgisayarda iyi çalışıyor :)

pape oynarsın ama wii için 1 remake yapıldı mı bilmiyorum. Bir de zaten bütün game cube oyunlarını oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 22 Eylül 2012; 22:19:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

quote:

pape oynarsın ama wii için 1 remake yapıldı mı bilmiyorum. Bir de zaten bütün game cube oyunlarını oynatıyor.

anladım yani wii alsak gamecube oyunlarını sorunsuz oynayabiliriz. gamecube ikinci el araştırmıştık çok zamanında bu iki oyun için ama bulamadık bir türlü maalesef. o zaman en mantıklısı wii temin etmek galiba, teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

anladım yani wii alsak gamecube oyunlarını sorunsuz oynayabiliriz. gamecube ikinci el araştırmıştık çok zamanında bu iki oyun için ama bulamadık bir türlü maalesef. o zaman en mantıklısı wii temin etmek galiba, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım malum yollarla oynuyordu ve orjinal olarak wii resident evil'ları d&r'lar da mevcut. Ama sen yine de wii kullanan bir arkadaşın falan varsa kesin bir şekilde emin olarak al alacaksan. Yanlış bilgilendirme yapmayayım , çünkü , ben duyduğumu söyledim.

Edit : Kesin emin değilsem neden "oynuyordu" kelimesi kullanıyorum ki. değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 22 Eylül 2012; 22:31:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım malum yollarla oynuyordu ve orjinal olarak wii resident evil'ları d&r'lar da mevcut. Ama sen yine de wii kullanan bir arkadaşın falan varsa kesin bir şekilde emin olarak al alacaksan. Yanlış bilgilendirme yapmayayım , çünkü , ben duyduğumu söyledim.

Edit : Kesin emin değilsem neden "oynuyordu" kelimesi kullanıyorum ki. değil mi?

o zaman nintendo bölümüne de yazmakta fayda var, wii oynayan hiç arkadaşım yok maalesef hep ps3-xbox wii re lerin satıldığından bahsetmişssin d&r da acaba zero ve remake wii için çıkarıldımı? eğer dediğin gibi gamecube oyunlarının tamamını çalıştırıyorsa oyunların gamecube versiyonlarını temin edebiliriz herhalde

• Birde madem 2 oyun için wii yada gc düşünüyorsun sana tavsiye pc'de oyna boştan yere makina al sat yapma derim. Ben pc'de oynadım pişman olmadım. Çok'ta güzel grafiklerle ve seslerle. Hatta ve hatta 3d desteği ve dx11 desteği de mevcuttu 8-9 ay öncesine kadar. Şimdi programı iyice geliştirmişlerdir bence.
  • quote:

Birde madem 2 oyun için wii yada gc düşünüyorsun sana tavsiye pc'de oyna boştan yere makina al sat yapma derim. Ben pc'de oynadım pişman olmadım. Çok'ta güzel grafiklerle ve seslerle. Hatta ve hatta 3d desteği ve dx11 desteği de mevcuttu 8-9 ay öncesine kadar. Şimdi programı iyice geliştirmişlerdir bence.

pc benim pert hocam flash oyunları bile zor açıyor aslında ilk önce pc yi değiştirmem lazım benim ya neyse

• Wii versiyonlarında da Gamecube Controller desteği mevcut. Ben zamanında Gamecube'de bitirdim Resident Evil Remake ve Zero'yu. 4'ü saymıyorum çünkü eski tarzında değildi seriye bakacak olur isek.

D&R'da Resident Evil Zero'yu bundan yaklaşık 2 ay kadar önce görmüştüm. 49 TL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Vardı 3-4 tane rafların arasında. Şimdi kalmışmıdır bilemem çünkü ben ne zaman Wii alsam soft mod'u kendim yapıyorum tüm Wii ve Gamecube oyunları free oluyor. :)
  • Oyunu bitirdikten sonra 3-5 gun icinde kirarken bluray i videoya alabilirim beyler. Ciddiyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bendeki wii ye softmod yaptım o şekilde oynuyorum.Bana sorarsan yalnızca bu iki oyun için wii almaktansa emulatör ile pc de oyna derim.

• quote:

Hayatımdaki en iyi oyun deneyimlerinden biriydi bu.Re zero'da güzeldi ama bu remake tam anlamıyla bir efsane yani,bir oyun nasıl remake yapılır dense parmak ile gösterilecek oyun..Affliction'a buradan saygılarımı sunuyorum,beni zamanında gaza getirip gc aldırdı,o gün bugündür re arşivi ile birlikte odamın baş köşesinde durur..

Demo hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü re mi oynuyorum başka oyun mu anlamadım,tek söyleyebileceğim oyunun kendini oynattığı..İyisiyle kötüsüyle oynanıyor yani,adamlar co-op konusunda başarılı bence.Artık horror falan beklemiyorum bunlardan o nedenle hiç sinirlerimi geremeyeceğim,iyi bir aksiyonda yapsalar yeterli diyorum ben.

• Oyunda (önceki oyunu baz alarak ) güzel geliştirmeler var, capcom hikmetin kontrollerin zorluğunda olmadığını anlamış düzeltmiş güzel olmuş.
    Oyunda tek yadırgadığım Leon'un olduğu bölümlerde hareketin default olarak koşmaya ayarlanması önceki oyundaki gibi yürüse daha hoş olurdu gibi gibi.
    Grafiksel çok güzel geliştirmeler var gerek kaplama gerek çevre detayları yerdeki objeye takılma vs.
    Yakın dövüşte zorlasalar Leon'u Hwoarang'a dönüştüreceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 23 Eylül 2012; 2:19:17 >
  • Demoyu oynadım eski re fanlarını haklı ama oyun grafik atmasfer ve kontroller çok iyi ve re5le alakası yok ben begendim eski kaliteli oyunları unutun arkadaslar multi cıktı oyun sektörü degisti artık tekdüze aksiyonu bol multi oyunlar revaçta hardcore oyuncular genelde rpg takılıyor zaten

Edit: imla

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.