Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resıdent evıl 5 diyo nasıl indirebilirim burdan pek bişey anlamadımhttp://link.tl/hWt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker_43

resıdent evıl 5 diyo nasıl indirebilirim burdan pek bişey anlamadımhttp://link.tl/hWt

kardeşim sen çok yanlış gelmişsin.
  • o kadar kötü mü ya.

oynanmaz mı sizce. alacaktım âmâ yorumlardan sonra düşünmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Resident Evil 6 demodayken:
    Leon bölümü için birinin oyununa katıldım, adam her öldürdüğüm zombi için oyunun komut sisteminden "Nice" "Nice Job" diyor. Bende ona "Thanks" diyorum.
    Oyun boyunca bu şekil gittik.

Birde kalıpsız Chris için birinin oyununa katıldım.
    Elemanın arkasına geçip bomba attım adam havaya uçtu.
    Oyunda friendly fire'ın açık olduğunu bilmiyordum. Bomba işledi de mermiyi deneyemedim. Ha bu arada yakın dövüş işlemiyor oyuncuya.

Resident Evil 6 artık aksiyon oyunu ve gerçekten kaliteli ve güzel bir oyun.

• bir inceleme de resident evil manyagi olan benden gelsin

öncelikle herkes bu oyunda artik şunu kabullensin: bu artik birakin korkuyu gerilim oyunu bile degil. tamamen aksiyon. ancak bu oyunun kötü oldugu anlamina gelmez.

leon bölümünde bir gerilme var evet fakat bu gerilme hala oyunun önceki serilerinin biraktigi etkiden gelior yoksa karakter ve oyun adini degistirin pek etkilenmezseniz.

chris bölümü zaten aksiyon dolu olmus ama bence gayet de heyecanli olmus. bizim kasli delikanlimiz yine olaylarin tam merkezinde. eger re artik aksiyona kaydiysa chris icin yapilan bu bölüm gayet yerinde olmus.

jake icin pek bir sey söylemek istemiyorum. cünkü karakterimiz yeni ve ona biraz alismamiz lazim.

kamerada gercekten problem var ama alisinca daha iyi sekilde faydalanabilecegimizi düsünüyorum. ayrica inventory bölümü cok kötü hatta hic olmamis. partnerlerimiz umarim oyunda biraz daha gercekcidirler cünkü tek baslarina oyunu götürebilecek güçteler. green herb yine bize eskiyi hatirlatiyor ancak ben eskiye dair daha cok sey beklerdim.

kisacasi oyun gercekten güzel ama cok güzel demek icin demo yeterli degil. oyun alinir mi? kesinlikle alinir. co-op ile acayip zevkli olacagini düsünüyorum. oyun eminim ki demodan cok daha iyidir.

• Aksiyon oyunu alacak olsam MGS Rising i alırım Resident Evil ı RE yapan oyundaki korku ve gerilimle harmanlanmış maceracı yapısıydı Resident Evil 1 bitirene kadar ne cefalar çekmiştik.

Silent Hill Downpour yine gerilim yüklü ve bulmacaları oldukça zor ve zevkli.Resindet Evil yerine bu çıkacak oyunun adı başka bir isimle olsa emin ol satışı diplerde olur körü körüne fanlık yapmak gereksiz RE1 den beri oynuyoruz bizde kalaşnikof kullanan zombilere dönen tekme atıp yarmakla olmuyor aksiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

İlk olarak chris'e join yapıp girdim daha sonra leon ile oynadım. Chris'li bölümler full aksiyon muhtemelen oyun boyunca böyle olur Leon ise daha durağan. Yukarda da yazmıştım oyunu eski serilere bakarak değerlendirme yapmıyorum diye fakat buna rağmen hiç memnun kalmadım İlk olarak inventory darbesi ile sarsıldım o güzelim klasik inventory'i berbat bir hale getirmişler tamam ileri bir tarihte felan geçiyor daha teknolojik görünümlü bişey düşünmüşler ama çok kötü yaw,oynanışta eskiye göre kötü gibi geldi,kamerayıda beğenmedim 5'tende kötü. Mekanlar hiç hoşuma gitmedi chris'li bölümde anında sıkıldım 2dk sonra kapatmak istedim oyunu. Beklentimin çok altında bir oyun gibi. Yani oynanır mı bedava indirip oynanır para verip almam

Eline saglik kardes.
    Kimse bir Nemesis beklemiyor fakat en az Resident evil 5 gibi olsa diyorduk, ama onu bile cok görmusler anlattiklariniza gore. Resident evil 5 dende kotuyse soyluyecek fazla soz yok.

---------------------------
    Fatal Frame den elden cikti sanirim, artik Next-Gen de Resident evil serisi toparlasin kendini diyoruz. Silent Hill de Kojimaya emanet edilir umarim.

Fatal Frame Oyunları Artık Nintendo'ya Özel Olacakmis

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Oyunlari_Artik_Nintendoya_Ozel_Olacak-28970.htm

Selam abi. Biliyorsun zaten eskisi gibi SURViVAL HORROR aramıyorum korku-gerilim öğelerini bir kenara bıraktım artık başka gözle değerlendiriyorum oyunu, yani buna rağmen ben beğenemedim ki RE 5'ide keyifle oynayan biriydim. Tabi bu yinede kişisel bir olay ben beğenmem başkası beğenir facebook sayfasında" bu oyun harika" diyor insanlar. Resident Evil manyağı biri olarak ölüsünün bile oynancağını düşündüğüm bu seri için 6 olmamış abi. Oynanmaz değil oynarım bir arada yapıcak hiç bir şeyim kalmadığı zaman oynarım

Evet kardesim biraz önce bende indirdim demoyu ve oynadim. Leon'u sectim tekme ile bir süre ilerledim :)

illaki Resident evil serisini Next-Gen de algilamak adina Resident evil 6 yida oynuyacagiz, fakat ayni sizin gibi bundan öteye gitmeyecek. Oyun ciktiktan bir 4,5 ay sonra alip oynarim artik.

Zombi U yeni bir IP Wii U da survival horror turunde ses getirecek bir oyun. Capcom madem Resident evil serisinde artik korku unsurunu on plana cikartmiyacak ozaman Zombi U gibi yeni IP lerle karsimiza ciksin ama nerde ticari satis kaygisi yuzunden tekme tokat aksiyon aban Capcom aban.

Survival horror turunde gercekten olmasi gerekende bu.

Ubisoft: Zombi U'yu CoD Gibi Oynarsanız, Ölürsünüz

Ubisoft'un Wii U'ya özel olacak olan ve merakla beklenen zombi temalı oyunu Zombi U ile ilgili dikkat çekici bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamalarda Zombi U'nun Call Of Duty mantığıyla oynanmasının mümkün olmadığı belirtilirken, Wii U kontrolörümüzün bizim için bir hayatta kalma aracı olduğu açıklandı ve oyunun epey zor olacağının da altı çizildi.

Wii U'nun tablet şeklindeki kontrol cihazına övgüler yağdıran Ubisoft, hem televizyon hem de tablet arasındaki etkileşimin yeni bir oyun deneyimi sunacağını da dile getirdi.

Zombi U kuşkusuz Wii U için çok önemli bir koz. Oyun için videolarıyla da göz dolduran oyunun nasıl bir oynanış sunacağı heyecanla bekleniyor. Gerçek bir hayatta kalma oyununu özlediğimiz bu dönemlerde eğer bu atmosfer yakalanabilirse Wii U'nun satışlarının bundan olumlu yönde etkilenecektir. Ubisoft'un bu işin altından kalkıp kalkamayacağını ise zaman gösterecek.
    BSC

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Aksiyon oyunu alacak olsam MGS Rising i alırım Resident Evil ı RE yapan oyundaki korku ve gerilimle harmanlanmış maceracı yapısıydı Resident Evil 1 bitirene kadar ne cefalar çekmiştik.

Silent Hill Downpour yine gerilim yüklü ve bulmacaları oldukça zor ve zevkli.Resindet Evil yerine bu çıkacak oyunun adı başka bir isimle olsa emin ol satışı diplerde olur körü körüne fanlık yapmak gereksiz RE1 den beri oynuyoruz bizde kalaşnikof kullanan zombilere dönen tekme atıp yarmakla olmuyor aksiyon.

İşte bu dur
    Almayın aldırtmayın
    Capcom para gözüne oyunun ismi var diye para kazandırmayın
    Bu oyuna gelene kadar onlarca aksıyon oyunu var
    Güzelim Re serisi pert oldu
  • oyunda online oynicaklar toplanalım millet oyun cıkınca elime gecer.
  • sevemedim şu RE'yi arkadaş
  • Laz pagas virüsü neden oluyor bu insan gibi hareket eden zombilere .

örnek: ağır makinalı ve araç kullanan rus asker zombiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Laz pagas virüsü neden oluyor bu insan gibi hareket eden zombilere .

5. Filmi mi izledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Laz pagas virüsü neden oluyor bu insan gibi hareket eden zombilere .

5. Filmi mi izledin?

oraları karıştırmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Aksiyon oyunu alacak olsam MGS Rising i alırım Resident Evil ı RE yapan oyundaki korku ve gerilimle harmanlanmış maceracı yapısıydı Resident Evil 1 bitirene kadar ne cefalar çekmiştik.

İşte bu dur
    Almayın aldırtmayın
    Capcom para gözüne oyunun ismi var diye para kazandırmayın
    Bu oyuna gelene kadar onlarca aksıyon oyunu var
    Güzelim Re serisi pert oldu

@wesker7 Almak istemiyorsan almazsın. Milleti niye kışkırtıp duruyorsun? Oyunu kötülemek istiyorsan ayrı bir başlık aç bence. Capcom'dan nefret ediyorsan kullanıcı adını da değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 21 Eylül 2012; 19:10:24 >

•  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

keşke şu oyunu gamecube yerine ps3 ya da pc ye çıkarsalardı
  • Arkadaslar hala re1 gibi oyun bekliyor 1995.1996 yılında çıkmış bir oyun ve halen o yıllardaki oyunları bekliyorlar.
    Yıl 2013 olacak Re yi hala ilk oyunki gibi bekleyemezsiniz.
    Sırf sizmi biliyorsunuz bu işi ? Oyunun yapımcıları bundan bi habermi ?
    Bakın o re zamanına geri dönmek istiyorsanız Siren Blood Curse diye bir oyun var onu alın oynayın psn dede var.
    Ben re6 nın gerek grafik gerekse oynanabilirliginden memnun kaldım aksiyon ise müthiş beni oyun oynarken uyutmayacagı kesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

keşke şu oyunu gamecube yerine ps3 ya da pc ye çıkarsalardı

sırf resident evil remake ve resident evil zero için nintendo wii'yi elimde tutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

sırf resident evil remake ve resident evil zero için nintendo wii'yi elimde tutuyorum.

Wii yi arkadaşıma sattım ama GC elimde ve RE 0 ve RE 1 Remake ile başköşede duruyor bende de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Arkadaslar hala re1 gibi oyun bekliyor 1995.1996 yılında çıkmış bir oyun ve halen o yıllardaki oyunları bekliyorlar.
    Yıl 2013 olacak Re yi hala ilk oyunki gibi bekleyemezsiniz.
    Sırf sizmi biliyorsunuz bu işi ? Oyunun yapımcıları bundan bi habermi ?
    Bakın o re zamanına geri dönmek istiyorsanız Siren Blood Curse diye bir oyun var onu alın oynayın psn dede var.
    Ben re6 nın gerek grafik gerekse oynanabilirliginden memnun kaldım aksiyon ise müthiş beni oyun oynarken uyutmayacagı kesin..

Ne ilgisi var 1995 deki resident evil ile bak gamecube yapilan resident evil lara canaavr gibiler. Hala gunumuzun oyunlariyla grafik olarakta kapisirlar. Bak bi resident evil 4 e. Cok eskiye gitmeye gerek yok.

Bir tek sizmi biliyorsunuz isi demissin. Eet biz biliyoruz ve bunu capcom da cok iyi biliyor ama ticari bir firma olduklari icin ve daha genis kitlee hitap etmek ici bu sekilde 2 inci sinif br oyuna cevirdiler.

Her gecen oyun seri daha kotuye gidiyor yeni seride 4 en iyisi 5 eh iste 6 cop. Demoyu oynadim gayette kontroller ve atmosfer belli yapmacik yahu, kalite yok oyuda kalite. Hala animasyonlar ayni. Resident evil 5 deki olme sekillleri birebir.

Kimse bana su oyun iyi demesin. GunumuUn oyunlarindan iyi olabilir ama gercek bir resident evil ile kiyas dahi edilemez. Ciktigi gibi oynayacagim. Tekrar soyluyorum ilk gun alacagim ama bu oyunu bu hale getirenlerin allah bin turlu belasini versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Wii yi arkadaşıma sattım ama GC elimde ve RE 0 ve RE 1 Remake ile başköşede duruyor bende de.

Resident evil 6'nın demolarını az önce oynadım.Oyunu iyice ucuzlamadan almam artık.Tekrar wii de takılmaya devam edeceğim gibi.Resident evil 6'nın seri ile alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 21 Eylül 2012; 21:30:31 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.