Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dun demoyu actigimda menudeyken strat a basip. Klasik RESIDENT EViL SiX. Demesini bekledim ama , oyun al buda sana kapak olsun dercesine o buyulu ismi soylemedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

dun demoyu actigimda menudeyken strat a basip. Klasik RESIDENT EViL SiX. Demesini bekledim ama , oyun al buda sana kapak olsun dercesine o buyulu ismi soylemedi.

Aynen bende o heyecanla actım ama hava mı aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer platformlarda durum nedir bilmiyorum ama ps3 demosunu hem single hem multiplayer oynadım
    1-grafikler hiç iyi görünmüyor
    2-demo kesinlikle korkutmuyor
    3-demo oyunu aldıracak etkiyi yaratmıyor

son filme gelecek olursakta,kesinlikle sinemada izlemeyin,beklentiler boşa çıkacak,sonunda(spoiler içereceği için yazmıyorum) gaza geliyorsunuz ama bir sonraki film için sinemaya gitmeyeceğim kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Resident Evil Damnation çıkmış. Görsellik olsun konu olsun süper duruyor. Milla nın oynadığı 5para etmeyen RE filmlerinden 100 gömlek üstün olmuş tavsiye edilir.

arkadaşım bilmediğimden soruyorum, şu an vizyonda gösterimde olan resident evil retribution değilmi :/ damnation dediğiniz tam olarak nedir acaba?

http://www.imdb.com/title/tt1753496/

RE'nin animasyon filmi.
    Önceki animasyon filmi de RE: Degenaration vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Resident Evil Damnation çıkmış. Görsellik olsun konu olsun süper duruyor. Milla nın oynadığı 5para etmeyen RE filmlerinden 100 gömlek üstün olmuş tavsiye edilir.

arkadaşım bilmediğimden soruyorum, şu an vizyonda gösterimde olan resident evil retribution değilmi :/ damnation dediğiniz tam olarak nedir acaba?

http://www.imdb.com/title/tt1753496/

RE'nin animasyon filmi.
    Önceki animasyon filmi de RE: Degenaration vardı.

Türkçe altyazı çıktımı acaba
    oyundan çok bu anıme fılmlerini bekliyordum
    oyunları artık 5 para etmez hale geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Ben yine yazayım da eleştirenler eleştirsinler ama iyi eleştirsinler ki RE5' de ilk çıktığında , "Çok kötü" diyenler belli bir süre sonra co-op'a dalınca ve platin almaya başlayınca hakikatten çok iyi oyunmuş ya falan demeye başlamışlardı. Bu oyun için de aynı ön yargılar ve kötülemeler mevcut bir şekilde kendini tekrarlıyor.

Artık oyun aksiyon oldu , bunun kaçarı yok. Belki de yeni karakter olarak Capcom, SSF4'den bildiğiniz Hakan'ı bile getirebilir sizin öngörülerinizle. 1- 2 mekan görüp , kontrollere şikayet edip ya da başka hurafeler çıkartarak oyunun kötü olması sadece sizin düşüncelerinizden ibaret olsa gerek ki öyle.

Silent Hill 5 Homecoming'e de kötü deyip sonradan güzel diyenleri gördük. Hatta God Of War'dan , yıllar öncesine dayanan Catlevania'ya God Of War çakması diyenleri de gördük.

Bir oyunu kötü yapan firma kadar , oyunu kötüleyip kötü imajı veren de oyunculardır. Kaç kişi Kingdom Of Amalur oynayıp Skyrim'e kıyasla kötüledi? Ya da sadece Skyrim'in adı var diye mi Amalur kötülendi?

Her ne olursa olsun oyun kötü olsa da co-op için alınıp haftalarca oynanacak bir oyun. Kesin alacağım , tabi fiyatı az düşünce.

Helal can Zack.
    En içten dileklerimle kutluyorum.
    Valla çok doğru yazmışsın. Bencede Resident Evil korku olarak daha güzeldi ama artık aksiyon oldu

Ölmüş ile olmuşa çare yok.

Aksiyon oldu diye oyun kötü olmadı. Hele hele çöp hiç olmadı. Oyun aksiyon olduysa artık kabûl edeceğiz. Ve bence gerçekten güzel. Yukarıda da hep dedim, her türlü alınır zevk verir diye.

Bu sabah yine girdim, konrolleri tam kavrayınca dahada sevdim.

Zack bu arada +reppp veriyommm. ()

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Ben yine yazayım da eleştirenler eleştirsinler ama iyi eleştirsinler ki RE5' de ilk çıktığında , "Çok kötü" diyenler belli bir süre sonra co-op'a dalınca ve platin almaya başlayınca hakikatten çok iyi oyunmuş ya falan demeye başlamışlardı. Bu oyun için de aynı ön yargılar ve kötülemeler mevcut bir şekilde kendini tekrarlıyor.

Artık oyun aksiyon oldu , bunun kaçarı yok. Belki de yeni karakter olarak Capcom, SSF4'den bildiğiniz Hakan'ı bile getirebilir sizin öngörülerinizle. 1- 2 mekan görüp , kontrollere şikayet edip ya da başka hurafeler çıkartarak oyunun kötü olması sadece sizin düşüncelerinizden ibaret olsa gerek ki öyle.

Silent Hill 5 Homecoming'e de kötü deyip sonradan güzel diyenleri gördük. Hatta God Of War'dan , yıllar öncesine dayanan Catlevania'ya God Of War çakması diyenleri de gördük.

Bir oyunu kötü yapan firma kadar , oyunu kötüleyip kötü imajı veren de oyunculardır. Kaç kişi Kingdom Of Amalur oynayıp Skyrim'e kıyasla kötüledi? Ya da sadece Skyrim'in adı var diye mi Amalur kötülendi?

Her ne olursa olsun oyun kötü olsa da co-op için alınıp haftalarca oynanacak bir oyun. Kesin alacağım , tabi fiyatı az düşünce.

Helal can Zack.
    En içten dileklerimle kutluyorum.
    Valla çok doğru yazmışsın. Bencede Resident Evil korku olarak daha güzeldi ama artık aksiyon oldu

Ölmüş ile olmuşa çare yok.

Aksiyon oldu diye oyun kötü olmadı. Hele hele çöp hiç olmadı. Oyun aksiyon olduysa artık kabûl edeceğiz. Ve bence gerçekten güzel. Yukarıda da hep dedim, her türlü alınır zevk verir diye.

Bu sabah yine girdim, konrolleri tam kavrayınca dahada sevdim.

Zack bu arada +reppp veriyommm. ()

+1905 hala , yok zombilerin elinde silah var kalkan var su var bu var. Deyip duruyorlar inatla ! Bunlar bildigimiz zombiler degil arkadaslar... Oyunun ayarlar kisminda secenek cok. Demo oldugundan bazi seyler klitli hatta. Ben oyunun kontrollerini begendim acikcasi yine ayni sekilde kisisellestire biliyoruz ... Bazi abarti haraketler yok degil var. Ama bi insanin karsinda boyle birsey varsa, yumrukta atar ,ucan tekmede... Ben biraz grafiklerden yakindim re5 e gore, belki demodandir diye umit ediyorum. Ayrica kamera acisini insaallah tam surumde ayarlayabiliyoruzdur.
    Ciktigi gun alip co op a kaptiracagimdan emin kendimi o yuzden bu oyun her turlu alinir. Tabi bu benim kendi dusuncem.

Son olarak eski re serilerini tabiki ariyorum remake leri ciksa milyonlari satar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

diğer platformlarda durum nedir bilmiyorum ama ps3 demosunu hem single hem multiplayer oynadım
    1-grafikler hiç iyi görünmüyor
    2-demo kesinlikle korkutmuyor
    3-demo oyunu aldıracak etkiyi yaratmıyor

son filme gelecek olursakta,kesinlikle sinemada izlemeyin,beklentiler boşa çıkacak,sonunda(spoiler içereceği için yazmıyorum) gaza geliyorsunuz ama bir sonraki film için sinemaya gitmeyeceğim kesin

demo korkutmadıysa full sürüm kesin zıçırtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

insan şu oyunu yaparken utanır yahu. yapmasın artık şu beyinsiz japon firmaları oyun.

Hocam bende japon oyunlarını sevmiyorum Tekken dışında
    Ama bu oyunu sanırım CAPCOM'un batı kolu yaptı sanırım

metal gear solid
    huh?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Arkadaşlar Resident Evil 6 Demosunun video incelemesini ettim(ps3), umarım beğenirsiniz. Chris ve Jake videolarıda eklenecek.İyi seyirler dilerim.

http://www.youtube.com/watch?v=pOUCuLUrNt0

Tamamını izledim. Amatörce olmuş ama zaten ilk incelemenmiş. Emeğine sağlık.

Leon kısmında gerilim var demişsin ama insanı hiç germiyor. Hele hele iki kişi asla germiyor.
    Birde imleci bilerek öyle yapmışlar diye bende düşündüm ama oyun saf aksiyon. Madem oyun saf aksiyon, o zaman düzgün imleç yapmaları gerek.

Bu arada hacılar alâkasız ama
    Alien vs Ninja isimli filmi izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
    Gerçekten çok sağlam bir Capon filmi.

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

Teşekkür ederim, zaten çekim direk kamera ile ben oynarken gördüğümü söylüyorum yani bu videda ne bir makaslama ne bir düzenleme var. Yani amatörce demiyelimde bizim çalışma şeklimiz böyle hocam diğer yabancı youtube kullanıcıları gibi. ve ilk incelememiz değil hocam, 20 tane videomuz mevcut,tabi biz bunlara inceleme demiyoruz. "ilk 10 dakika", "Oynuyoruz:" gibi başlıklar halinde yayınlıyoruz.

Leon daki gerilim kısmına gelirsek oyunun kendi içinde gerilimli olan tek leon yani tabiki diğer gerilimli oyunlarla kıyaslanmaz ama resident evil 6 içinde gerilimli olan leon kısmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

insan şu oyunu yaparken utanır yahu. yapmasın artık şu beyinsiz japon firmaları oyun.

Hocam bende japon oyunlarını sevmiyorum Tekken dışında
    Ama bu oyunu sanırım CAPCOM'un batı kolu yaptı sanırım

metal gear solid
    huh?

bakınız yeni Devil May Cry batılı firma tarafından yapılıyor ancak çok eleştiri aldı Dante ile ilgili

• Operation Raccoon City' e iyi para vermiştim. Ancak oyunu bitirip Future Soldier ile takasa girince biraz düzelttim mali bütçeyi.

Şu sıralar FIFA 13 'e zor bütçe bulmuşken bu R.E.6 'yı alabilir miyim bilmiyorum. Alsam da O.R.C. gibi hayal kırıklığı olur mu?

Huyum kurusun bende kutulu oyun fanatiğiyim.
  • Korku gerilim adına birşey beklemeyin, 2 kişi co op macera yaşıycam derseniz oyunu alın yalnız Capcom oyunun yarısını kitletip ileride para isteyip kalan oyunu oynamanızı isteyebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu beğenmeyenler Operation Raccoon City oynasın.
  • En güzeli fiyatının düşmesini beklemek birde ilerleyen zamanlarda bütün DLC'leri falan içeren bir paket sunarlar sunarlar olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Teşekkür ederim, zaten çekim direk kamera ile ben oynarken gördüğümü söylüyorum yani bu videda ne bir makaslama ne bir düzenleme var. Yani amatörce demiyelimde bizim çalışma şeklimiz böyle hocam diğer yabancı youtube kullanıcıları gibi. ve ilk incelememiz değil hocam, 20 tane videomuz mevcut,tabi biz bunlara inceleme demiyoruz. "ilk 10 dakika", "Oynuyoruz:" gibi başlıklar halinde yayınlıyoruz.

Leon daki gerilim kısmına gelirsek oyunun kendi içinde gerilimli olan tek leon yani tabiki diğer gerilimli oyunlarla kıyaslanmaz ama resident evil 6 içinde gerilimli olan leon kısmı.

Haa anladım tarzınız buysa güzel o zaman, izlettirir. Kolay gelsin.
    "İnceleme" yi genel anlamda söyledim, yoksa biliyorum tam inceleme olmadığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 19 Eylül 2012; 21:19:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

En güzeli fiyatının düşmesini beklemek birde ilerleyen zamanlarda bütün DLC'leri falan içeren bir paket sunarlar sunarlar olur biter

RE 5'i gold edition olarak aldım bunuda öyle yaparım yani öyle hemen alınacak bi oyun gibi gelmedi banada.
  • Demoyu oynadım. Karakter menüsü hoşuma gitti. Harita sistemi kalkmış. Gideceğin yön belli. Basitleştirmek için çok uğraşmışlar. Bir sürü yeni hareket eklenmiş. Refleks atış, yere atlayıp ateş etme, yuvarlanma... Siper alma olayını tam çözemedim. Bazen olmuyor. Koşma tuşu kalkmış. Depar tuşu gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

quote:

Orijinalden alıntı: Ryujin Jakka

En güzeli fiyatının düşmesini beklemek birde ilerleyen zamanlarda bütün DLC'leri falan içeren bir paket sunarlar sunarlar olur biter

RE 5'i gold edition olarak aldım bunuda öyle yaparım yani öyle hemen alınacak bi oyun gibi gelmedi banada.

Demoyu oynamak bile içimden gelmiyor.Zaten açılışta beklediğim ''Resident Evil 6'' sesi gelmeyince olay bitmişti.Leon bölümünü açıp kapadım o kadar.Galiba bende hemen almayacağım.Oysaki Resident Evil 5'i bile shopto'dan ön siparişle almıştım.Bazı arkadaşlar halen zombi yada majini tartışmasında, olay bu değil bence korku öğesi kalmadı oyunda.Kapıları açarken kapı gıcırdamaları artık keyif vermiyor, zombilerin ayaklarını sürerek yürümeleri ve onların ayak sesleri artık yok.İnsanın içini ürküten o müzikler, ansızın sağdan soldan fırlayan zombiler, yaratıklar yok.Sandığımızın bulunduğu save odasına girdiğimizde o rahatlatıcı müzik sesini duyunca oldukça rahatlardık.Artık Resident Evil bu duyguları bize yaşatamıyor.Oyunda çözülmesi gereken puzzle dahi yok.Benim gibi klasik Resident Evil'cıların bu oyunu sevmesinin sebebi bu faktörlerdi.Resident Evil'ı , Resident Evil yapan bunlardı.Maalesef oyun özünden çok şeyler kaybetti.Her ne kadar şikayetçi olsam bile yine de alıp oynayacağım.Ama bu nesilde benim için bir Dead Space olamayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

İlk olarak chris'e join yapıp girdim daha sonra leon ile oynadım. Chris'li bölümler full aksiyon muhtemelen oyun boyunca böyle olur Leon ise daha durağan. Yukarda da yazmıştım oyunu eski serilere bakarak değerlendirme yapmıyorum diye fakat buna rağmen hiç memnun kalmadım İlk olarak inventory darbesi ile sarsıldım o güzelim klasik inventory'i berbat bir hale getirmişler tamam ileri bir tarihte felan geçiyor daha teknolojik görünümlü bişey düşünmüşler ama çok kötü yaw,oynanışta eskiye göre kötü gibi geldi,kamerayıda beğenmedim 5'tende kötü. Mekanlar hiç hoşuma gitmedi chris'li bölümde anında sıkıldım 2dk sonra kapatmak istedim oyunu. Beklentimin çok altında bir oyun gibi. Yani oynanır mı bedava indirip oynanır para verip almam

Eline saglik kardes.
    Kimse bir Nemesis beklemiyor fakat en az Resident evil 5 gibi olsa diyorduk, ama onu bile cok görmusler anlattiklariniza gore. Resident evil 5 dende kotuyse soyluyecek fazla soz yok.

---------------------------
    Fatal Frame den elden cikti sanirim, artik Next-Gen de Resident evil serisi toparlasin kendini diyoruz. Silent Hill de Kojimaya emanet edilir umarim.

Fatal Frame Oyunları Artık Nintendo'ya Özel Olacakmis

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fatal_Frame_Oyunlari_Artik_Nintendoya_Ozel_Olacak-28970.htm

Selam abi. Biliyorsun zaten eskisi gibi SURViVAL HORROR aramıyorum korku-gerilim öğelerini bir kenara bıraktım artık başka gözle değerlendiriyorum oyunu, yani buna rağmen ben beğenemedim ki RE 5'ide keyifle oynayan biriydim. Tabi bu yinede kişisel bir olay ben beğenmem başkası beğenir facebook sayfasında" bu oyun harika" diyor insanlar. Resident Evil manyağı biri olarak ölüsünün bile oynancağını düşündüğüm bu seri için 6 olmamış abi. Oynanmaz değil oynarım bir arada yapıcak hiç bir şeyim kalmadığı zaman oynarım

Evet kardesim biraz önce bende indirdim demoyu ve oynadim. Leon'u sectim tekme ile bir süre ilerledim :)

illaki Resident evil serisini Next-Gen de algilamak adina Resident evil 6 yida oynuyacagiz, fakat ayni sizin gibi bundan öteye gitmeyecek. Oyun ciktiktan bir 4,5 ay sonra alip oynarim artik.

Zombi U yeni bir IP Wii U da survival horror turunde ses getirecek bir oyun. Capcom madem Resident evil serisinde artik korku unsurunu on plana cikartmiyacak ozaman Zombi U gibi yeni IP lerle karsimiza ciksin ama nerde ticari satis kaygisi yuzunden tekme tokat aksiyon aban Capcom aban.

Survival horror turunde gercekten olmasi gerekende bu.

Ubisoft: Zombi U'yu CoD Gibi Oynarsanız, Ölürsünüz

Ubisoft'un Wii U'ya özel olacak olan ve merakla beklenen zombi temalı oyunu Zombi U ile ilgili dikkat çekici bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamalarda Zombi U'nun Call Of Duty mantığıyla oynanmasının mümkün olmadığı belirtilirken, Wii U kontrolörümüzün bizim için bir hayatta kalma aracı olduğu açıklandı ve oyunun epey zor olacağının da altı çizildi.

Wii U'nun tablet şeklindeki kontrol cihazına övgüler yağdıran Ubisoft, hem televizyon hem de tablet arasındaki etkileşimin yeni bir oyun deneyimi sunacağını da dile getirdi.

Zombi U kuşkusuz Wii U için çok önemli bir koz. Oyun için videolarıyla da göz dolduran oyunun nasıl bir oynanış sunacağı heyecanla bekleniyor. Gerçek bir hayatta kalma oyununu özlediğimiz bu dönemlerde eğer bu atmosfer yakalanabilirse Wii U'nun satışlarının bundan olumlu yönde etkilenecektir. Ubisoft'un bu işin altından kalkıp kalkamayacağını ise zaman gösterecek.
    BSC

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.