Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resident evil resident evil olmaktan çıkmış maalesef bi oyunun hani ne kadar içine edilir hep beraber re6 da görmüş olduk chris ile oynarken resmen cod oynuyorum zannettim

nitekim her ne kadar serinin son oyunlarını özünden çıktı diyerek eleştirsemde 4 ve 5 i gene severek oynadım diyebilirim. 4 ve 5 azda olsa resident evil dan esintiler taşıyordu fakat 6 başka birşey olmuş. bildiğin cod,battlefield olmuş iyice içine etmişler resmen

• Re5 in başlarındada kamyon kullanan zombi grubu vardı sanki öyle hatırlıyorum,bundada varmış öyle bir olay
  • Chris li bolumun op. Raccon city den assagi kalir bir yonu yok hatta op.rac. Daki zombiler , eski oyunlardaki zombilerdi . Acikcasi cok uzuldum yakismadi bu oyun re seriisine. Ayrica atmosferden midir nedir re5 in grafikleri daha iyiydi. Hem zaten demonun boyutundan anlamaliydik, o kadar uzun demo 850 mb olurmu . Bu demonun , cok daha once gosterilen demo oldugunu umit ediyorum. Tam surumde bir cok hatayi gidermislerdir.

Ek ; arkadaslar zombilerle, majinileri karistirmayalim lutfen. Yok zombi silah arac vs kullaniyor diyosunuz ama onlar bildigimiz zombiler degil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 19 Eylül 2012; 10:26:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

O değilde oyunda satır var mı satır ? Onu söyleyin bana.

Baba oynama sakın birlikte gireriz,iniyor şimdi benimde.

Haftasonu gibi yaparız. Şuan işlerim biraz karışık. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Chris li bolumun op. Raccon city den assagi kalir bir yonu yok hatta op.rac. Daki zombiler , eski oyunlardaki zombilerdi . Acikcasi cok uzuldum yakismadi bu oyun re seriisine. Ayrica atmosferden midir nedir re5 in grafikleri daha iyiydi. Hem zaten demonun boyutundan anlamaliydik, o kadar uzun demo 850 mb olurmu . Bu demonun , cok daha once gosterilen demo oldugunu umit ediyorum. Tam surumde bir cok hatayi gidermislerdir.

grafikler maalesef 5.oyunun bile çok gerisindeoyunda resmen çizgifilm grafikleri var. modellemeler, grafikler, oyun ve oyun içindeki herşey resmen 4.sınıf bir resident evil fanı olmama rağmen durum bu ama genede herşeye rağmen nalet olsun sadece adı için genede alıp oynayacağım galiba

• yaw herkez takmış zombilerin elinde makinalı la onlar zombi değilki BOW yani geliştirilmiş virüse maruz kalmış mutantlar; zombileri fark ediyorsunuz oda LEON lu bölümlerde belli oluyor. Neyse gelelim demoya okadar eleştiriye rağmen kendi gözümle görmek istedim ve kesinlikle alınmayı hakeden bir oyun olmuş. Grafikler iyi hud sistemi iyi özellikle sesler serinin en iyisi olmuş denilebilir. Karakter ve hikaye cuk oturmuş 3 farklı senaryo birbirine bağıntılı gidicek kesinlikle ve hikayeler belli bir noktadan sonra kesişecek; neyse kısacası olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Dragon's Dogma yı Xbox için alanlar indire bildi herhalde ilk demoyu. bu demoyu hem Xbox hemde PS3 e felan çıkartıyorlarsa farklı bir demo olabilir.. RE6 Demosu için ekstradan Dragon's Dogmayı alanlar oldu bu yüzden satış rakamları belkide beklenenden fazla oldu. tahminim Capcom ilk demo yu yeniden çıkartmaz. daha önce oynayanlardan tepki çeker çünkü veya ''la genel Demo çıkartacaktında bize neden Dragon's Dogma aldırttın?'' şeklinde tepkiler çekmemesi için farklı bir demo yayınlar herhalde

Haccu Dragon's Dogma valla çok kaliteli bir Aksiyon - RPG.
    Millet bu oyunu Resident Evil 6 demosu için almaz, kaliteli olduğu için sevdiği için alır.
    Savaş alanları olsun, boss dövüşleri olsun, açık dünya oynanışı olsun her şeyi ile 1 numara bir oyun bu
    Dragon's Dogma

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Chris li bolumun op. Raccon city den assagi kalir bir yonu yok hatta op.rac. Daki zombiler , eski oyunlardaki zombilerdi . Acikcasi cok uzuldum yakismadi bu oyun re seriisine. Ayrica atmosferden midir nedir re5 in grafikleri daha iyiydi. Hem zaten demonun boyutundan anlamaliydik, o kadar uzun demo 850 mb olurmu . Bu demonun , cok daha once gosterilen demo oldugunu umit ediyorum. Tam surumde bir cok hatayi gidermislerdir.

grafikler maalesef 5.oyunun bile çok gerisindeoyunda resmen çizgifilm grafikleri var. modellemeler, grafikler, oyun ve oyun içindeki herşey resmen 4.sınıf bir resident evil fanı olmama rağmen durum bu ama genede herşeye rağmen nalet olsun sadece adı için genede alıp oynayacağım galiba

hatta ps1 grafiği var

• Resident Evil Damnation çıkmış. Görsellik olsun konu olsun süper duruyor. Milla nın oynadığı 5para etmeyen RE filmlerinden 100 gömlek üstün olmuş tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

quote:

hatta ps1 grafiği var

dalga geçmek içinmi yazdın yoksa ciddimi anlayamadım :/ ama gerçekten bana göre oyundaki grafikler çok kötü geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Resident Evil Damnation çıkmış. Görsellik olsun konu olsun süper duruyor. Milla nın oynadığı 5para etmeyen RE filmlerinden 100 gömlek üstün olmuş tavsiye edilir.

Filmi henüz izlemedim ama fragmanda bikaç şey dikkatimi çekti 1.filmde ilk ısırılan özel timde bir kız vardı o ölmüştü filmin sonunda hatta ama son filmde tekrar gördüm nası geri dirildi o
  • RE: Damntaion ile ilgili netteki ilk yorumlara göre galiba hikaye Rusya'da geçiyor.

Görünen o ki, Leon ve Ada'ya odaklanan hikayede RE 4'deki parazitlerle birlikte, RE 2 oyunundan Licker, MR X ve Tyrant da varmış filmde. Bayağı bir konsepti birleştirmişler sanırım.
  • quote:

Resident Evil Damnation çıkmış. Görsellik olsun konu olsun süper duruyor. Milla nın oynadığı 5para etmeyen RE filmlerinden 100 gömlek üstün olmuş tavsiye edilir.

arkadaşım bilmediğimden soruyorum, şu an vizyonda gösterimde olan resident evil retribution değilmi :/ damnation dediğiniz tam olarak nedir acaba?
  • quote:

quote:

arkadaşım bilmediğimden soruyorum, şu an vizyonda gösterimde olan resident evil retribution değilmi :/ damnation dediğiniz tam olarak nedir acaba?

http://www.imdb.com/title/tt1753496/

RE'nin animasyon filmi.
    Önceki animasyon filmi de RE: Degenaration vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

quote:

http://www.imdb.com/title/tt1753496/

RE'nin animasyon filmi.
    Önceki animasyon filmi de RE: Degenaration vardı.

teşekkürler cevap için

• Resident Evil Damnation çıktığına eminmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Resident Evil Damnation çıktığına eminmisiniz?

Evet.
  • Bu videoyu izledikten sonra şahsen 6yı oynamayı düşünmüyorum. Tekrardan Nemesisi bitirmeyi yeğlerim ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Arkadaşlar Resident Evil 6 Demosunun video incelemesini ettim(ps3), umarım beğenirsiniz. Chris ve Jake videolarıda eklenecek.İyi seyirler dilerim.

http://www.youtube.com/watch?v=pOUCuLUrNt0

Tamamını izledim. Amatörce olmuş ama zaten ilk incelemenmiş. Emeğine sağlık.

Leon kısmında gerilim var demişsin ama insanı hiç germiyor. Hele hele iki kişi asla germiyor.
    Birde imleci bilerek öyle yapmışlar diye bende düşündüm ama oyun saf aksiyon. Madem oyun saf aksiyon, o zaman düzgün imleç yapmaları gerek.

Bu arada hacılar alâkasız ama
    Alien vs Ninja isimli filmi izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
    Gerçekten çok sağlam bir Capon filmi.

• Leş gibi olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.