Şimdi Ara

Resident Evil 7 DLC yama isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyunun 7.serisinin dlc bölümlerinin ayrı bir oyun kadar olduğunu bilmiyordum açıkçası, gerçekten çevrilmeyi hakeden bölümler.Şu hali ile tamamlanmayı bekleyen kapı şifresi gibi duruyor umarım full sürümünü çevrilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hali hazırda u-crew tarafından oyun komple çevrilmiş durumda. Fakat yaması ücretli. Ben ana oyun + Not A Hero DLC'si yamaları ile oynadım ve oldukça başarılıydı.
    Yer açmak için oyunu sildim, 1-2 hafta sonra End Of Zoe DLC çevirisi de çıkmıştı şansıma. Oyun bolluğu azaldığı bir dönemde tekrar indirip bu DLC'i de bitireceğim.
    Bu saatten sonra kimsenin çevirisini yapacağını düşünmüyorum, ana oyunu ücretsiz çeviren bir arkadaş vardı, dlc'leri çevirmeden kayboldu gitti.

Not ; Oyuna 2 adet hikaye eklentisi çıktı, diğerleri challenge tarzı. End Of Zoe dediğiniz kadar uzun mu. Not A Hero ücretsiz bir DLC olduğu için tadımlık gibiydi.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Link verebilir misiniz tüm dlc ler çevrilmişse alırız.?
    Facebook'ta bir bağlantı buldum ama bu Chris modunu içeriyor mu zoe filan diyor ama önemli olan Chris modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 29 Aralık 2019; 13:49:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    1 saatlik bişeyse gerek yok o zaman ya kalsın bir gün ücretsiz şekilde çevrilir umudum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 29 Aralık 2019; 16:3:19 >
  • Strosferus13 kullanıcısına yanıt
    Taş çatlasın 1.5 saat falandır. Herşeyi yaparım dersen 2 saati buluyormuş.
    howlongtobeat.com
    How long is Resident Evil 7: Biohazard - Not a Hero? | HowLongToBeat
    https://howlongtobeat.com/game?id=49133
  • Genelde tüm oyunlarda herşeyi tamamlarım arkamda bi tek toplu iğne başı kadar eksik bırakmam sen o zaman 3-4 saat de şuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 29 Aralık 2019; 18:4:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İstediğin kadar kassan da o kadar çıkmaz hocam. Ücretsiz olduğu için tadımlık olmuş dediğim gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sen oynadın mı dlc leri hocam nasıldı?
    End Of Zoe'u oynamadım. PC'de yer açmak için oyunu sildim, 1-2 hafta sonra yamasını çıkardılar. Onun başarılı olduğu söyleniyor. Not A Hero güzel, Chris başkanı kontrol ediyorsunuz ama kısa sürüyor. Ana oyuna göre daha aksiyona yönelmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.