Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun nasıl olmuş beyler begendinizmi 4,5,6 gibi action tarzındamı ilerliyor yoksa korku ve bulmaca ögeleri daha yüksekmi son oyunlara göre .?
  • Çok iyi sakladılar bence oyunu şu ana kadar. Sanki 90'lı 2000'li yılların başındaki gibi bir klasik gelecek gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok iyi olmuş bence.
    Sadece PT den çok esinlendiği belli, PT bu konuda öncü oldu bence.

Grafikleri iyi ben onu çok beğendim.

Syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

oyun nasıl olmuş beyler begendinizmi 4,5,6 gibi action tarzındamı ilerliyor yoksa korku ve bulmaca ögeleri daha yüksekmi son oyunlara göre .?

şuan için demodan izlediğim videolardan yola çıkarsam oyun tamamen kimlik yenilemiş gibi duruyor. Korku, iliklere kadar gerilim üzerine kurulmuş bir senaryo var ortada. demoda bize az çok olayın geçeceği ev gösteriliyor. evin altında da ayrıca uzunca kullanılabilecek bir yol var sanırım diğer evlerle bağlantılı olarak. demoda bulmaca yoktu. oyun çıktığında da pek olacağını sanmıyorum daha çok korku oyunu olmuş gibi duruyor oyun bu kez.
  • PT'den ciddi feyz alınmış. PT çıksaydı çok şey değişecekti. Resident Evil bunu yapmak için uğraşmış, başarılı da olmuş gibi duruyor. Ancak PT halen kalplerde akıllarda. Keşke çıksa da oynasak. PT; yani Silent Hills
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    re 4 iyiydi belkide en zirvede oldugu oyundu..o kadar da değil
  • PT çıkacak ben söyleyim ama ne zaman orasını bilemem bildiğim kesin bir şey varsa çıkacağıdır

• Oyunun vr kısmı 1 sene ps vr'a özelmiş bunu vr'da oynamak müthiş olacak kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

PT çıkacak ben söyleyim ama ne zaman orasını bilemem bildiğim kesin bir şey varsa çıkacağıdır

Tahmin mi bilgi mi acaba ?

• goz_35 kullanıcısına yanıt
    Bir bilgi yok şimdilik ama Del Toro , Reedus ve Kojima 3'lü sünün bu oyun hakkında halen görüştüklerini sanıyorum tabi benimkisi teori

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 3 Ekim 2016; 7:48:32 >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    İnsallah olur ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

İnsallah olur ya.

ps3 mü oynuyorsun?
  • rainfall38 R kullanıcısına yanıt
    Hepsini oynuyorum. Neden sordun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Hepsini oynuyorum. Neden sordun ?

resident evil 5 oynayalım mı ps3 üm varda
  • Kalp dayansa da alsak ama nerdeee
  • rainfall38 R kullanıcısına yanıt
    Cok sık oynayamiyorum oyun dostum.

• quote:

Capcom has released the first two clips part of a new “The World of Resident Evil 7” video series. The videos were released first to Resident Evil Ambassadors.

The World of Resident Evil 7’ short video series

Volume 1: Mysterious Caller

Volume 2: Shotgun In The Box

• Oyun harika olmus. Demoyu yeni bitirdim ve sahsi fikrim oyunun cok guzel olacağı yönünde. Sadece merak ettigim sey bu oyunu zombi olayina nasil baglayacaklar. Umbrella corp vs. Yada ne kadar silah kullanabilicez. Su ana kadar pek fazla sey aciklanmadi bildigim kadarıyla ama sadece demodaki atmosfer icin bile alinir bu oyun

• Az önce VR ile "Kitchen" demosunu oynadim, hemen PSN girdim önsiparis vermek icin. 3 dakikalik demo böyle ise oyunu düsünemiyorum bile....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zombi oyunlarının mantığını çözebilmiş değilim.zombi denilen varlığın mantığını çözebilmiş değilim ama insan oynuyor işte.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.