Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rainfall38

zombi oyunlarının mantığını çözebilmiş değilim.zombi denilen varlığın mantığını çözebilmiş değilim ama insan oynuyor işte.

Oyuna göre değişir, konsept güzelse mükemmel oluyor the last of us buna en iyi örnek zaten, yalnızlık hissi, eskimiş şehirler ben bayılıyorum, resident evil 5-6 gibi olursa tabi çöp oluyor haliyle, hadi 5 yine iyiydi 6 rezalet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: rainfall38

zombi oyunlarının mantığını çözebilmiş değilim.zombi denilen varlığın mantığını çözebilmiş değilim ama insan oynuyor işte.

Oyuna göre değişir, konsept güzelse mükemmel oluyor the last of us buna en iyi örnek zaten, yalnızlık hissi, eskimiş şehirler ben bayılıyorum, resident evil 5-6 gibi olursa tabi çöp oluyor haliyle, hadi 5 yine iyiydi 6 rezalet...

Albert weskeri vr ile oynamak güzel olurdu weskeri sevmişimdir yerinde olmak isterdim weskerin.
  • Bu oyun saglam geliyor. Kimisi fps resident evil mi olurmus falan diyor aldiris etmeyin derim. Tamam oyun hakkinda cok fazla video yok. Demo ve birkac kisa video var ama oyun psikolojik gerilimi cok guzel verecegini gösteriyor. Outlasta rakip olabilir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bu oyuna türkçe dil desteği verecek değil mi?
  • Ben vr da bu oyunun demosunu oynadım hayatımda ilk defa bir oyundan tırstım. Kalbi olan ve yaşlı insanlar kesinlikle oynamaması gerekir.

• Kac para bi vr ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın güncelleme geliyormuş.

Get out of the house. The final RE7 demo update will be available for PS4, PS4 Pro and PSVR later today!

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 3 Aralık 2016; 22:52:15 >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Sen bile yazdiginla outlast a rakip olabilir diyerek durumu ozetlemissin:)

• güncelleme geldi.
  • İlk demodan beri oynamadım demek ki zamanı gelmiş. :)
  • Resident Evil 7 biohazard - PlayStation Experience 2016: TAPE-3 "Resident Evil" Trailer | PS4, PSVR

• Resident Evil 7: Biohazard - KASET-3 “Resident Evil” (Türkçe Altyazılı)

• Oyunun son ''Midnight'' adını taşıyan demosu yayınlanmış. Xbox sahipleri içinde oyunun demosu gelmiş.
  • Demo çok iyiydi, umarım oyunun tamamı da öyle olur

• Şu demoyu merak ediyorum ama korku fps oynayamıyorum. En son alien isolation almıştım kalpten gidiyordum az daha.

• Demo xbox one store a da dusmus indirdik az once girdim titreye titreye biraz oynadim.cok korkunc olmus gercekten.biraz ilerledim ust kattan ayak sesleri ve kopek hirlamasi gelince kapattik ciktim hemen

Yalniz grafikler one'd a berbat hele kaplamalar falan tamamen rezalet, 2014de cikan battlefield 4 ile esdeger

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Şu demoyu merak ediyorum ama korku fps oynayamıyorum. En son alien isolation almıştım kalpten gidiyordum az daha.

Vr ile deneyin hocam oynadıkça alışırsınız

• Oyunun trailer'ı güzel ama Resident Evil'a benzemiyor. Demo çok iyiydi. Oyun da inşallah o kadar iyi olur ama Capcom berbat edebilir
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.