Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynanış olarak farklı olsada tema olarak yine korkuyu esas alacak hatta sanki bu sefer daha korkutucu olacak gibi görünüyor.

Trailer ve gameplay videolar çok iyiydi.
  • Selam ilk demoyu oynamıştım o zamandan bu zamana güncellemeler sonrası hiç oynamadım baya geliştirmişler ilk demo ile bu midnight arasında görsel farklar dahi kendini belli ediyor iyi iş çıkarmışlar demoda mutlu sona ulaşamadım hatta çok ilerleyemedim de sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 18 Aralık 2016; 2:20:1 >
  • Kac yildir dogru duzgun bir tane RE yapamadilar. Eger gosterildigi gibi gelecekse ismini degistirsinler ayiptir.
  • halen oyunun fps olduğu muallaktamı yoksa kesin bilgi mi .Fps oyun benim tarzım değil oynayamıyorum.oyundanda vazgeçmek istemiyorum .
  • Kesin bilgi oyunun fps olduğu, vr destekli demosu çıktı bile.
  • Resident Evil 7 yapımcısı Masachika Kawata, GamingBolt ile yapılan bir röportajda hem PlayStation 4 hem de Xbox One'da 1080p 60 kare / saniyede çalışacağını doğruladı. Ayrıca, oyun standart PS4, PS4 Pro ve Xbox One S.'de HDR'yi destekleyeceğini söyledi.
    http://www.playstationlifestyle.net/2016/12/24/resident-evil-7-graphics-fr-resolution-confirmed/
  • Resident evil degil fps evil olacak ya da re home survivor. Gun survivor vardi hatirlarsaniz ps1 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 24 Aralık 2016; 22:58:25 >
  • Demoyu oynadım demin 20 dakika falan sürsede evde tek karanlıkta oynarken gerildim oyunu merak ettim ama bana göre değil kalbim var:)
  • Güzel bir söylenti haberi vereyim

Oyun piyasaya çıktıktan sonra Resident Evil 2'nin demosunu yayınlayacaklarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 7 Ocak 2017; 22:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Güzel bir söylenti haberi vereyim

Oyun piyasaya çıktıktan sonra Resident Evil 2'nin demosunu yayınlayacaklarmış

Süper bir haber senelerce bekledik
  • 2 den sonra bırakmıştım Re yi bakalım bunla tekrar dönüş yaparım belki nasipse.
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelir ne diyelim oyun dünyasında çıkan her söylenti gerçek oluyor ümidi ile beklemedeyiz
  • Demoyu oynamadım heyecanı kaçmasın diye de demo esas oyunda olmayan bir bölüm mü? Bir yerde okudum demoda, esas oyunda kullanılabilecek eşyalar ediniliyormuş
  • bu oyun ya çok güzel olucak ya da çok berbat ....
  • Tam bir Silent Hill havası olduğundan oyun çok hoşuma gitti umarım demo kadar korku dolu oyun olur. Oyunun çıkmasına son 2 hafta kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

İnşallah gelir ne diyelim oyun dünyasında çıkan her söylenti gerçek oluyor ümidi ile beklemedeyiz

Re 2 muhakkak gelecek hocam da geçenler de bir videoya rastladım. Daymare 1998 diye bir survival horror oyunu. Re ile bir bağlantısı var mı acaba merak ettim.
  • bedo20 kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelir derken demodan bahsetmiştim aslında yoksa capcom resmi olarak Re2 yaptığını açıklayalı çok oldu hatta açıklama videosu youtube'da var

Daymare'e gelirsek firmanın adını unutum bu firma daha önce Re2 fan yapımı olarak videolar yayınlayarak biraz da olsa ümit oldu hayranlara ama sonra o yapımdan vazgeçti sanırım oyunu değiştirerek adına Daymare dedi bakalım çıkacak mı
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Hmm ben oyun için dediniz sanmıştım umarım demo gelir de oynarız. Daymare nin gameplay videosuna baktım sanki sadece vur geç olayı var gibi. Beyleyip göreceğiz bakalım belki iş yapar oyun.
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Keşke 3 ü oynasaydın nemesis peşinde iyi heyecan oluyordu bazukayla az gömmedim onu. Bir de oyunu bitirince zamana karşı yarıştığın minik bir rehine oyunu çıkıyordu mercenaires mi neydi adı. 4 te biraz değişti re ondan sonra bildiğin aksiyon oyunu oldu bozdu seriyi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.