Şimdi Ara

resim sayacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resim sayacının resimleri sildikten sonra tekrar 001 den başlamamasının yolu varmı arkadaşlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: qx55qx

resim sayacının resimleri sildikten sonra tekrar 001 den başlamamasının yolu varmı arkadaşlar?

kamera ayarlarında dosya numaralarını sıfırla diye bir seçenek var onu deneyebilirsin.
  • K750i için kameraya gir \ayarlar \dosya num. sınırla \evet

Diğer telefonlar içinde böyle olduğunu tahmin ediyorum.
  • quote:

resim sayacının resimleri sildikten sonra tekrar 001 den başlamamasının yolu varmı arkadaşlar?

Resim sayacı ne işe yarıyoki?
  • 00001-00002 gıbı numara verıyor ya resımlere onu terardan sıfırlamak

KAPİŞ
  • Beyler "başlamamasının bir yolu varmı diyo" arkadasSorunun cevabını ise biliyorm maalesef ama olduğunu zannetmiyorm
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 2 Ağustos 2006; 16:48:11 >
  • teşekkürler arkadaslar.heralde bi yolu yok bunun.resimleri bilgisayar atarken sürekli isimlerini değiştirmek zorunda kaliyorum yada başka bi klasöre kaydetmek zorunda kalıyorum resimler çakışmasın diye ama öylede dağınık oluyo işteneyse tekrar teşekkürler
  • quote:

teşekkürler arkadaslar.heralde bi yolu yok bunun.resimleri bilgisayar atarken sürekli isimlerini değiştirmek zorunda kaliyorum yada başka bi klasöre kaydetmek zorunda kalıyorum resimler çakışmasın diye ama öylede dağınık oluyo işteneyse tekrar teşekkürler

Arkadaşım, bilgisayarında resimlerin olduğu klasörün içindeki tüm resimleri "Ctrl + A" tuşuna basarak seç, daha sonra o seçilen dosyalardan herhangi birine sağ tıkla ve istediğin ismi ver; bu sayede tüm resimlerin isimleri sonlarına ardışık rakamlar eklenerek değişecek ve klasöre yeni ekleyeceğin resimlerle çakışma olmayacak...

• BaMKaN saol kardes güzel olay.senin mesajı okurken benim telefona talip çıktı.w550 elden 450 e vericem nasıl.4 aylık cihaz full.
  • Babamın k750i sinde de kuzenin w800i sinde de bütün resimleri sildiğimizde sayaç kaldığı yerden devam ediyordu. Ama w550i yi bilemeyeceğim.
  • maalesef PiAniSt w550 de olmuyo.uyuz bi durum ama çok da büyük bi eksi sayılmaz
  • quote:

BaMKaN saol kardes güzel olay.senin mesajı okurken benim telefona talip çıktı.w550 elden 450 e vericem nasıl.4 aylık cihaz full.

yerine ne almayı düşünüyorsun? Bence piyasada w550i den iyi cihaz sayısı çok fazla değil...
  • 250 daha koyup 3 aylık full bi n70 var tanış telefoncuda.onu alim diyorum.ama sadece symbian ve kamera içinde bu ses canavarını satmayida içim el vermiyo.ve burdan bütün cep telefonu satış politikalarinada kocaman bi ne var yani özellikleri 3-4 telefona yaymasalar.birinin kamerası dehşet birinin sesi.birinden 512 kart çıkıyo birinde dahili 256 var.bi telefon almak için 3 ay araştır dur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.