http://img178.imageshack.us/img178/4654/adsfi.jpg bu saç modeli için ne yapmalıyım şu an saçım kısa sayılır 5-6 cm falan
bi şey yok ki bunda saçın düz ve ince tellii olmalı. hafif ara makas, sonra bırak uzasın, aynı seviyeye gelincede düz fön çek. bu kadar işte...
quote:Orijinalden alıntı: saane2 sağol ilgilendiğin için aramızda liselilerde varmış belli ediyolar kendini :D bana mı dedin ulen forum çıkışında görüşek olum, tek gel !
quote:Orijinalden alıntı: Lawagolem quote:Orijinalden alıntı: saane2 sağol ilgilendiğin için aramızda liselilerde varmış belli ediyolar kendini :D bana mı dedin ulen forum çıkışında görüşek olum, tek gel ! sana demedim müdürün keser o saçları diyen adama :D
quote:Orijinalden alıntı: saane2 quote:Orijinalden alıntı: Lawagolem quote:Orijinalden alıntı: saane2 sağol ilgilendiğin için aramızda liselilerde varmış belli ediyolar kendini :D bana mı dedin ulen forum çıkışında görüşek olum, tek gel ! sana demedim müdürün keser o saçları diyen adama :D he tamam o zaman reis, özür...
quote:Orijinalden alıntı: !mmortal saçım aynı böyle ama adamda durdugu gibi durmuyor ( daha iyi duruyor) uzatırken nasıl bi yol izledin anlatır mısın ?