Şimdi Ara

Resimlerin boyutunu (mb) küçültmek için program tavisiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
28.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkür ediyorum.

fotograflarımı bazı sitelerde payşalmak istiyorum ama sitenin koymuş olduğu belirli mb lar war malesef benim çektiğim resimlerin boyutları baya yer kapladığı için sitelere koyamıyorum lütfen bildiğiniz bir program warsa önerirmisiniz.

resimlerin kalitesini bozmadan jpeg olarak 1 - 2 mb lık fotografları 300 kb veya altı yapabilecek bir program warsa önerirseniz çok sevinirim

tekrar teşekkür ederim...

• Pixresizer free ve kullanımı çok kolay...

http://bluefive.pair.com/PIXresizer.zip
  • http://pixresizer.en.softonic.com/ işiniz fazlasıya görür ve de çok pratik bir kullanımı var
  • çok teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Portechine

çok teşekkür ederim

http://www.vso-software.fr/ buradan istediğini seç. resim boyut değiştirme için image resizer.bu proğram kullanımı çok kolay değiştirebileceğin bir çok format var
  • irfan view en pratiği bence
  • bence de irfanview
  • vso image resizer
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

vso image resizer

bende aynisini kullanıyorum boyut değiştirmen 5 saniye sürmüyor
  • hiç uğraşmaya gerek yok çok kolay..
    öncelikle büyük yer kaplayan resimlerini paint programında aç vede açar açmaz hemen masa üstüne değişiklik yapmadan kaydet..
    sonra masa üstünde baktıgında o resmın boyutu kuculmus oldugunu gorceksın..
    nedenı ıse paınt programıyla acıp hemen kaydettıgınde paınt programı suzgec görevı gıbı kucultuyor..
  • Bizim cevaplarda şuna benzedi.. Hani minibüste, otobüste şoföre bir adres sorarsın o sana tarif ederken arkalardan bir amca --yok yok hiç öyle yapmasın burada insin 28T ye binsin şurda inip karşıya geçsin el etsin geçen arabalara-- .. der ya..O hesap
  • @baris195'in dediğine benzer birşey yapıyorum
    Resimi paintle açıyorum Resim - Uzat ve Eğ'i seçiyorum Uzat hanesindeki yerleri dolduruyorum işlem tamam oluyor.Resimin büyüklüğüne göre 60-60 / 30-30 falan seçiyorum.
    Bana göre en basiti böyle
  • pıxresizer en güzeli
  • irfan bir başka
  • şuan lazım güncel bi program var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

şuan lazım güncel bi program var mı acaba ?

4 yillik konuya yeniden yazmanizin amaci ne? Ustteki mesajlarda zaten tavsiyelerde bulunulmus. Amaciniz 4 yil onceki konuyu uste cikarmak, imzanizada eklersiniz simdi.

Edit: Sikayet edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 21 Ocak 2013; 21:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

şuan lazım güncel bi program var mı acaba ?

4 yillik konuya yeniden yazmanizin amaci ne? Ustteki mesajlarda zaten tavsiyelerde bulunulmus. Amaciniz 4 yil onceki konuyu uste cikarmak, imzanizada eklersiniz simdi.

Edit: Sikayet edildi.

4 yıllık konuyu neden imzama ekleyim kendim 7 yıllık üyeyim zaten, programlamanın 4 yıl boyunca epey yol kat ettiğini düşündüğümden burdaki programları işe yaramaz olarak gördüm zaten güncel program derken belirttim bunu

• bana şuan bu şekilde bir proğram lazım ne yapmalıyım güncel varmı herkes bir proğramdan bahsetmiş ....
  • 4 senede fazla bir şey değişeceğini sanmıyorum. Ama yine de değişmiş olabilir. Ben kendi kullandığım program olan JPEG Compressor'ü öneririm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.