Şimdi Ara

(Resimli inceleme)xbox360 720p,1080i,1080p,hdmi color space,display reference? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
7.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben çözünürlüğü auto'da bıraktım tv'nin çözünürlüğü olan 1360x768 yaptı(aslında 1366-768 tabi)görüntü tam oturuyor 1:1 pixel mapping yaptığı için bunun dışındaki tüm ayarlar kötü,renk ayarlarında ise pek bir fark algılayamadım,tv üzerinden ayar yapıyorum
  • Yahu bu ayarları nerden yapıyoruz? Kendi Sony 40w serisi TV'imde baktım (1080p) Birçok ayar var ama bahsettikleriniz yok. Xbox menüsündedir diye baktım ordada bulamadım sadece çözünürlük ayarı var

He bide hazır detaylı konuşmalar varken sorayım. TVm de HDMI cihaz listesi bomboş. PS3 HDMI dan bağlı ama açtığım zaman listede yine gözükmüyor. Liste dediğim TV menüsündeki HDMI cihazlar bölümünde. Tabii ki rahatça görüntü alabiliyorum onda sorun yok. HDMI Otomatik başlangıç filan yaptım konsolları açınca TV otamatik olarak HDMI kanallarına geçmiyor

Edit: Ahaha EPIC FAIL oldum. Meğersem Xbox'ım companent kabloyla bağlıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 16 Haziran 2010; 15:20:25 >

• 1080P lcd tv kullananlar 360 in 1920.1080 kullansın ...

Full hd tvler 1080p sinyal verilince pikseller tam oturur ve daha yumuşal bir görüntü olur Monitörlerdeki gibi

Daha sonra tv den istenilen netlik ve renk ayarları yapıldıktan sonra çok daha iyi ve pürüzsüz bir görüntü yakalarsınız....
  • bu görüntü ayarlarını nasıl yapıyoruz ya xbox da
  • Ben Full HD Plazma kullanıyorum...Ayarlarım 1080p, expanded ve diğer şeyler açık işte.....Gayet memnunum, 720p'de hiç kullanmıyorum xbox'ı hep 1080p'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

bu görüntü ayarlarını nasıl yapıyoruz ya xbox da
  • fullhd panel 37'' de component kablo ile 720p kullanıyorum, gayet memnunum

@sasa_iliç
    system settings, console settings, display

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 15 Haziran 2010; 22:06:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

fullhd panel 37'' de component kablo ile 720p kullanıyorum, gayet memnunum

@sasa_iliç
    system settings, console settings, display

teşekkürler
  • Arkadaş hort yapmış ama yararlı oldu benim adıma benim bir sorum olacak beyler görüntü kalitesi ile ilgili..Bende M80D 22" Full HD Monitör TV var Orjinal HDMI var 1080p oynuyorum HDMI Color Space RGB'ye,Reference Level ise Standart'a ayarlı ama oyunlarda bana fazla AA sorunu varmış gibi geliyor GeOW 2 ve Fifa 11 denedim internette ki SS'lerle karşılaştırdığımda göze batıyor bende AA olayı ne önerirsiniz TV'den mi kaynaklanıyor başka bir TV'de yok deneme şansımın olduğu fotoğraf şimdi çekemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Arkadaş hort yapmış ama yararlı oldu benim adıma benim bir sorum olacak beyler görüntü kalitesi ile ilgili..Bende M80D 22" Full HD Monitör TV var Orjinal HDMI var 1080p oynuyorum HDMI Color Space RGB'ye,Reference Level ise Standart'a ayarlı ama oyunlarda bana fazla AA sorunu varmış gibi geliyor GeOW 2 ve Fifa 11 denedim internette ki SS'lerle karşılaştırdığımda göze batıyor bende AA olayı ne önerirsiniz TV'den mi kaynaklanıyor başka bir TV'de yok deneme şansımın olduğu fotoğraf şimdi çekemem..

Yok mu cevap verecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Yok mu cevap verecek?

nedenini ben açıklamaya çalışıyım, konsollarda maalesef aa sorunları vardır... bunu yok edemezsin, xbox ta yine ps3 e nazaran aa daha az göze batar fakat xbox taki oyunlar 720p olduğundan ve sende bunu 1080p çözünürlükte bir monitörde oynamaya çalışmandan, zaten var olan o göze batan kenarları biraz daha göze batırıyor. benim bildiğim kadarı ile aa sorunun önüne geçemezsin, yokmuş gibi davran

• en iyi moni den alırsın
  • msjım bulunsun
  • Hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Hort

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Hort

• 2 Yıl önceki konuyu nerden, nasıl buldun arkadaş :)
  • İlk mesaja bakarsak aslında 4 yıllık konu... Azmetmiş arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.