Bildirim
Resimli sonuç , yardım lütfen.
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
UPPPPPPPPPPP -
ya bakan niye yorum yapmıyor , niye bilgi vermiyor.
İlla ilk bin'e mi girmem lazım yorum yapmanız için -
h t5h ytjyj
-
Medipol, Bezm-i Alem, Yeditepe, Yakın Doğu Üniversitesi gibi üniversitelerin diş hekimliği gelebilir ilgileniyorsan.(Burssuz) -
:S :S
tıp dedim kardesm -
gelmez dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: 4maniaque4
:S :S
tıp dedim kardesm
Tıp için tek alternatifin kıbrıs olabilir.Yakın doğu üniversitesine girersin.Geçen sene en son 40 bininciyi almış. Onun dışında yurt dışında eğitim gibi alternatiflerde var ama türkiye sınırları yakınlarında anca yakın doğu olur.aylığı 25 bin tl gibi bi fiyattı galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix__ -- 21 Temmuz 2011; 21:54:40 > -
Peki bilgin var mı yakın doğu ile ilgili?nasıl güzel mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X